Migració a la Mediterrània: Assistència, si; compulsió, sense

Timothy-Kirkhope-MEP-ECR-Regne UnitSalvar vides a la Mediterrània, fer front al tràfic de persones i estabilitzar la frontera exterior de la UE necessita una forta cooperació a la UE, però la creació d’un sistema de compulsió no és sostenible, Timothy Kirkhope MEP (A la foto) va dir a 20 maig en un debat sobre la política de migració de la UE.

El portaveu dels grups conservadors i reformistes del Grup Europeu també va publicar un breu document exposar com la UE hauria d’augmentar la cooperació, reforçar l’aplicació de les iniciatives existents i reforçar les agències existents per pal·liar la situació actual.

Parlant en el debat sobre l’agenda de la Comissió Europea sobre migració, Kirkhope, un antic ministre britànic d’immigració, va dir: “No hi ha dubte que quan es tracta de salvar vides, abordar la criminalitat del tràfic d’home i estabilitzar la frontera exterior de la UE, co -operació és clau. Tenim el deure moral d’assistir-nos els uns als altres.

"Però no crec que aquesta ajuda ha de soscavar els principis clau del dret humanitari i de l'asil i que una persona hagi de ser capaç de buscar un santuari en el primer país segur aconseguit. La veritable solidaritat està oferint ajuda perquè és correcte, no a través de la compulsió. No crec que la reubicació de quotes i forces sigui sostenible o democràtic, ni sigui just per a les persones en qüestió.

"És un error tenir una estratègia que abordi tot tipus de migracions en un document. La migració econòmica i l'asil són dos problemes molt diferents amb els seus propis reptes, i aquesta estratègia conjunta difumina les línies que haurien de ser clares. Estem d’acord amb el paper de FRONTEX, EASO, Devolucions, EURODAC i la necessitat d’incrementar el finançament i abordar el problema a la font, i espero poder treballar amb la Comissió sobre aquest important tema. "

Llegiu el document de Kirkhope aquí.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Parlament Europeu, FRONTEX, Immigració, Organització Internacional per a les Migracions (OIM), Mare Nostrum, operació Tritó, Plenari, política

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *