Connecteu-vos amb nosaltres

La política d'asil

Els eurodiputats de S&D consideren les propostes migratòries de la Comissió un "bon primer pas cap a la solidaritat"

COMPARTIR:

publicat

on

4679-itok = f8NEp8VlEls eurodiputats de S&D van donar la benvinguda a les propostes presentades per la Comissió Europea sobre el reassentament i el trasllat dels sol·licitants d'asil el 27 de maig.

Birgit Sippel, portaveu de S&D del Comitè de Llibertats Civils, Justícia i Afers Interns, va dir: "És hora que tinguem una manera justa de distribuir els sol·licitants d'asil entre els estats membres. Tot i que alguns països ja han criticat aquestes propostes, estem encantats que la Comissió finalment ha demostrat una certa columna vertebral sobre el tema! "

"Donem suport a la idea d'una distribució justa a tota la UE, de manera que per a nosaltres no està clar per què les propostes de la Comissió només s'apliquen a Itàlia i Grècia. Hem de garantir que els criteris siguin transparents. A més, hem de desenvolupar un mecanisme de trasllat permanent que distribueix els sol·licitants d’asil per igual a tots els estats membres.

"De moment, la proposta de reassentament és per a un pla voluntari i només per a un temps limitat. A la llarga, hem d'anar cap a un programa vinculant de reassentament amb quotes anuals. Hem estat parlant d'aquest tema massa temps, ara és el moment de actuar i situar la vida dels sol·licitants d’asil per davant dels egos nacionals ".

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències