Connecteu-vos amb nosaltres

Negocis

#Employment: Les ciutats han de ser socis clau en l'aplicació de les polítiques d'ocupació de la UE

COMPARTIR:

publicat

on

treball

Alcaldes de les principals ciutats europees van debatre amb membres de la Comissió Europea Thyssen (ocupació, afers socials, les habilitats i la mobilitat laboral) i Bieńkowska (mercat interior, indústria, empresarial i les PIME) sobre per què les ciutats han de ser socis clau en l'aplicació de les polítiques d'ocupació de la UE.

Reunió Comissionat Thyssen, polítics EUROCITIES han posat èmfasi en el potencial de les ciutats en el lliurament dels mercats de treball inclusius mitjançant l'ús de clàusules socials en la contractació pública, dirigint-se a llarg termini i la desocupació juvenil a través de polítiques a mesura que treballen en l'àmbit local, l'exploració de la innovació social com a mitjà per abordar la desocupació i la ciutats crítics paper que poden exercir en el desenvolupament de l'Agenda de noves qualificacions per a Europa.

Daniël Termont, alcalde de vicepresident Gant i EUROCITIES, va dir: "L'èxit de llocs de treball del president Juncker i agenda de creixement depèn de la capacitat de la UE per aprofitar el potencial de les seves ciutats. Confirmem la nostra voluntat política i el compromís de contribuir tot el possible per a aquests objectius ".

Amb el Comissari Bieńkowska, els polítics esbossen les ciutats importants de treball fan per crear llocs de treball i donar suport a les PIME, la innovació i el desenvolupament econòmic a nivell local. Les ciutats tenen un important paper que exercir per assegurar la competitivitat d'Europa, mitjançant la creació d'entorns favorables per a les petites empreses i els empresaris, entre ells en l'economia social, mitjançant el foment de la innovació del sector tecnològic, social i pública, mitjançant l'exploració de les oportunitats de contractació pública per aconseguir econòmica, ambiental i els objectius socials, i mitjançant l'adaptació a un més verd, circular, l'intercanvi i l'economia social.

Johanna Rolland, alcalde de Nantes i president d'Eurocities, va dir: "La situació de l'ocupació a Europa segueix sent crítica, i com alcaldes i líders de les principals ciutats d'Europa veiem la urgència d'aquesta situació sobre una base diària. Sabem que podem fer una contribució significativa a les polítiques europees i nacionals sobre la creació d'ocupació i la inclusió social. Sabem que els nostres ciutadans bé, i fent que la major part del nostre coneixement del mercat de treball local i els serveis d'ocupació i l'educació és una part important de la solució. "

Aquests intercanvis van ser seguits per una discussió amb les parts interessades, inclosa l'Organització Internacional del Treball (OIT), l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament (OCDE), el Fòrum Europeu de la Joventut, Business Europe, la Federació Sindical Europea de Serveis Públics (FSESP), la nostra socis en el lliurament de resultats. Els nostres debats vénen com a part de l'aplicació de la Declaració d'EUROCITIES sobre el Treball, que es va llançar al febrer de 2015 en presència del Comissionat Moscovici. Ocupació i qualificació ja han estat identificats per la Comissió Europea com una de les prioritats d'una política urbana de la UE.

anunci

Comparteix aquest article:

Tendències