#MoneyMarketFunds: Acord de penetració

frau fiscal cuba dinersUn acord sobre la regulació dels fons del mercat de diners de la UE ha estat colpejat pel Parlament Europeu, el Consell i la Comissió, després de llargues negociacions, més de tres anys després de la Comissió va publicar la proposta original.

La ponent Neena Gill (S & D, Regne Unit) va dir: "Aquesta és una de les legislacions més polèmiques i complexes que s'ha mantingut durant més de tres anys. M'alegro que tinguem un acord general entre el Parlament i el Consell. Crec que es tracta d'un acord guanyador dels principals MMF europeus, valors variables i constants del valor net de l'actiu MMF (VNAV i CNAV), respectivament ".

"D'altra banda s'han abordat els objectius clau de la prevenció dels futurs riscos sistèmics i s'executa en els fons. Estic particularment satisfet d'haver trobat un model operatiu viable per als FMM baixa volatilitat valor de l'actiu net (LVNAV), que va ser presentat al Parlament Europeu d'imitació ", ha afegit.

"Aquest acord és un pas important en la regulació MMF, ja que la UE ha quedat a la saga dels seus compromisos internacionals per a la regulació del sector. El EUA va implementar la seva pròpia reforma a l'octubre d'aquest any ", ha conclòs.

FMM proporcionen finançament altament líquids a curt termini, per als inversors que busquen diversificar les seves carteres, per a empreses de nova creació i les petites i mitjanes empreses (PIME). No obstant això, els eurodiputats volien fer-los més resistents a les crisis, i fer-los més estable i menys vulnerable en cas de "carreres", si la majoria dels seus inversors retiren els seus fons al mateix temps en resposta a les turbulències del mercat.

LVNAV: Un nou tipus de MMF proposat pels diputats

El Parlament proposa una nova categoria de MMF: Baixa volatilitat valor liquidatiu MMF (LVNAV MMF) amb un objectiu que ha de treballar per a l'economia real.

LVNAV característiques principals:

  • Una estricta banda de fluctuació de la cartera: la constant de NAV no pot diferir en més de 20 punts bàsics des del NAV real - això és molt més estricta que els punts bàsics 50 utilitzats per CNAVs
  • cartera diversificada amb requisits estrictes de concentració per reduir el risc, els actius es descriu amb més precisió i amb subjecció a condicions estrictes
  • Limitar l'ús del mètode de comptabilitat amortitzat per a la valoració dels actius
  • Estrictes requisits de liquiditat diaris i setmanals per satisfer les possibles sol·licituds de reemborsament
  • Un règim estricte de les quotes i les portes en cas de dèficit de liquiditat, per fer front a la qüestió de "risc que corren 'i el primer avantatge del motor
  • Augmentar la transparència per garantir que els inversors i supervisors i milloren la informació anterior.

Revisió dels sistemes i la transparència

El projecte de llei també hauria d'exigir als FMM per diversificar les seves carteres d'actius, la inversió en actius de més qualitat, seguir els requisits de liquiditat i concentració i comptin amb sistemes de proves d'estrès sòlides conduïdes a mínim dues vegades a l'any.

Els actius d'un MMF haurien de ser valorats com a mínim un cop al dia i el resultat han de ser publicats diàriament al lloc web de la MMF.

La proposta del PE que que un MMF no ha de rebre el suport extern d'un tercer, incloent del seu patrocinador també va ser sostingut en l'acord, juntament amb el requisit que els FMM han d'informar sobre els deu principals tinences del MMF.

Propers passos

Alguns treballs tècnics sobre el text ja està en marxa pels serveis de les tres institucions. Posteriorment, l'acord assolit per l'equip negociador del PE haurà de ser aprovat per una votació en el Ple.

Més informació

Perfil del ponent: Neena Gill (S & D, Regne Unit)

procediment arxiu

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, Parlament Europeu, política

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *