Parlament britànic per votar sobre la legislació Magnitsky #AssetFreezing dimarts

MagnitskyDemà, a la 21st de febrer de 2017, la Cambra dels Comuns del Regne Unit votarà sobre la iniciativa legislativa Magnitsky que pretén imposar congelacions de béns al Regne Unit sobre violadors de drets humans de qualsevol part del món.

La iniciativa es presenta com una esmena a la Llei de finances penals que es va presentar al parlament el passat mes d'octubre per reforçar i millorar l'aplicació de la Llei de productes de la delinqüència.

La iniciativa Magnitsky es presenta en dues formes: la versió de Dominic Raab MP (amb el suport d’una coalició de diputats), que permet al govern britànic oa tercers anar al tribunal per buscar congelacions d’actius de víctimes de drets humans; i la versió del govern, que manté el poder de congelació dels actius únicament en mans del govern. Ambdues versions cobreixen una conducta que es va produir fora del Regne Unit i seria il·legal al Regne Unit.

"Aquesta legislació arriba als cleptòcrates on compta. Gairebé tots els dictadors de olles i estanys que torturen i maten al seu propi país tenen una casa cara a Londres. Aquestes persones no haurien de rebre santuari al Regne Unit. Aquesta legislació és també un important homenatge a l’herència de la Sergei Magnitsky i un instrument poderós que protegeix els denunciants,"Va dir William Browder, líder de la campanya Global Magnitsky Justice.

El dimarts, el 21st de febrer 2017, el projecte de llei es considerarà a la fase d’informe i en la tercera lectura del projecte de llei.

Si la iniciativa Magnitsky es va fer una llei, el Regne Unit serà el tercer país del món que imposarà sancions de tipus Magnitsky.

La nova legislació protegirà els denunciants i defensors dels drets humans identificats com aquells que "volen exposar activitats il·legals realitzades per un funcionari" o "obtenir / defensar els drets humans i les llibertats fonamentals".

La legislació proposada per Magnitsky modifica la definició actual de la conducta il·lícita a la part 5 de la Llei de productes de la delinqüència per incloure abusos als drets humans. Això permet portar a terme un procediment de recuperació civil sobre béns pertanyents a violadors de drets humans.

La legislació proposada per Magnitsky també s'aplicarà a les persones que es beneficien econòmicament de les violacions dels drets humans o les han assistit de manera material. S'aplica a la tortura, ja sigui abans o després de la promulgació de la llei.

Els Estats Units van aprovar la Llei Magnitsky, que es va centrar a Rússia, que imposava la congelació d’actius als Estats Units i la prohibició de visats a 2012 i la Llei Global de Magnitsky que s'aplica als violadors de drets humans a tot el món a 2016. Estònia va aprovar la Llei Global de Magnitsky a 2016. Actualment, Canadà i la UE també estan considerant les seves pròpies versions de les sancions de Magnitsky.

L’esmena de Magnitsky al Regne Unit va ser patrocinada pel diputat Dominic Raab (conservador), el senyor Margaret Hodge (treballador), el diputat Tom Brake (democràtic liberal), el parlamentari de Ian Blackford (SNP), el diputat de Douglas Carswell (UKIP) i el parlament de Caroline Lucas (verd). i Sammy Wilson MP (demòcrata unionista), i ho és suportat per un total de MP 50.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, relacions exteriors, Justícia i Assumptes d'Interior, Justícia i Assumptes d'Interior, finançament polític, política, drets socials, Transparència, UK

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *