#Huawei Europe reacciona a l'ordre executiu del president dels EUA signada a 15 de maig

En una declaració publicada avui, 15th Huawei Europe va dir: al maig, "Huawei és el líder inigualable de 5G. Estem preparats i disposats a comprometre's amb el govern dels EUA i proposar mesures eficaces per garantir la seguretat del producte. Restringir a Huawei fer negocis als EUA no farà que els EUA siguin més segurs ni més forts. En comptes d'això, només servirà per limitar els Estats Units a alternatives inferiors, encara que més cares, deixant els Estats Units a la baixa en el desplegament de 5G i, eventualment, perjudicant els interessos de les empreses i els consumidors nord-americans.

Donada l’important necessitat d’una cooperació global i de solucions integradores en l'àmbit de les TIC a nivell mundial, Huawei seguirà fomentant les relacions estretes amb països i operadors europeus com a soci clau de la transformació digital d’Europa.

Seguim compromesos amb la UE i tenim l'objectiu de fomentar el diàleg i reunir els grups d'interès sobre els problemes digitals rellevants. A 21 maig, organitzarem un esdeveniment al Centre de Ciberseguretat de Huawei, on abordarem directament la decisió presa pel govern dels EUA juntament amb altres aspectes clau sobre el desplegament de 5G a Europa. Podeu trobar més informació sobre el esdeveniment aquí i RSVP a events@huawei.eu.

Quant a Huawei

Huawei és un important proveïdor global d'infraestructures de tecnologia d'informació i comunicacions (TIC) i dispositius intel·ligents. Amb solucions integrades en quatre dominis clau: xarxes de telecomunicacions, informàtica, dispositius intel·ligents i serveis en el núvol, estem compromesos a portar digital a cada persona, casa i organització per a un món completament connectat i intel·ligent.

La cartera de productes, solucions i serveis d'Huawei és a la vegada competitiu i segur. A través d'una col·laboració oberta amb socis dels ecosistemes, creem un valor durador per als nostres clients, treballem per empoderar a les persones, enriquir la vida familiar i inspirar la innovació en organitzacions de totes les formes i mides.

A Huawei, la innovació se centra en les necessitats dels clients. Invertim fortament en la recerca bàsica, concentrant-nos en avenços tecnològics que impulsen el món cap endavant. Tenim més empleats de 180,000 i operem en països i regions de més de 170. Fundada a 1987, Huawei és una empresa privada propietat dels seus empleats.

Per obtenir més informació, visiteu Huawei en línia a www.huawei.eu. "

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, política, US

Els comentaris estan tancats.