Connecteu-vos amb nosaltres

comunicació

La Comissió aprova un suport públic de 58 milions d'euros a la infraestructura de comunicacions mòbils a Alemanya

COMPARTIR:

publicat

on

La Comissió ha aprovat, segons les normes d’ajuda estatal de la UE, 58 milions d’euros de suport públic de l’estat alemany de Mecklenburg-Pomerània Occidental per al desplegament, operació i concessió d’accés a infraestructures de comunicacions mòbils passives de propietat estatal. L'objectiu de la mesura és tancar els buits de cobertura de la xarxa mòbil a Mecklenburg-Pomerània Occidental, on el mercat no preveu cap cobertura. Els serveis mòbils es proporcionaran a través de la nova infraestructura i es basaran en la tecnologia 4G Long-Term Evolution d’alta velocitat o la tecnologia 5G. El suport en virtut de la mesura s’atorgarà mitjançant l’establiment d’actius fiduciaris dedicats a una empresa pròpia que desplegarà i operarà la infraestructura de xarxa mòbil passiva.

Un cop desplegada la infraestructura, l'empresa pròpia concedirà un accés obert, just i no discriminatori a aquesta infraestructura a tots els operadors actius a Alemanya. La Comissió va avaluar la mesura en virtut de les normes sobre ajuts estatals de la UE, en particular en virtut de l’article 107 (3) (c) del TFUE i va aplicar el Directrius de banda ampla 2013 per analogia. La Comissió va trobar que la mesura s’ajusta a les normes, ja que aborda un fracàs del mercat, és un instrument de política adequat per tancar els buits de cobertura de la xarxa mòbil i és proporcional.

The measure will contribute to the EU’s connectivity objectives of providing access to high-speed mobile services throughout the EU territory, in all places where people live, work, travel and gather. At the same time, the scheme will help reduce important inequalities and the digital divide in Mecklenburg-Western Pomerania. More information will be available on the Commission’s competència lloc web, en el Registre d'ajudes estatals sota el cas número SA.58099 un cop resolts els problemes de confidencialitat.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències