Connecteu-vos amb nosaltres

Corona virus

La Comissió aprova una esmena al pla irlandès per donar suport als locals comercials, productors i promotors d'espectacles en directe afectats per la pandèmia de coronavirus

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La Comissió Europea ha comprovat que les esmenes a un esquema irlandès existent per donar suport als locals comercials, productors i promotors d'espectacles en directe afectats per la pandèmia de coronavirus s'ajusten al Marc temporal. La Comissió va aprovar el pla original el 28 2021 maig (SA.63067) i la seva modificació posterior el 2 2021 desembre (SA.100717). Irlanda va notificar les modificacions següents al règim original modificat: (i) un augment del pressupost global de 45 milions d'euros; (ii) un ajust de les condicions d'elegibilitat, amb la disposició que els sol·licitants, per ser elegibles, han de planificar la celebració d'un esdeveniment en directe entre l'1 de desembre de 2021 i el 30 de juny de 2022; i (iii) la nova data límit per a la recepció de sol·licituds en virtut de la mesura és el 30 de juny de 2022.

La Comissió va comprovar que el règim irlandès, tal com s'ha modificat, continua d'acord amb les condicions establertes en el marc temporal. En particular, l'ajuda (i) no superarà els 2.3 milions d'euros per beneficiari; i (ii) s'atorgarà com a màxim el 30 de juny de 2022. La Comissió va concloure que el règim irlandès modificat continua sent necessari, adequat i proporcionat per posar remei a una pertorbació greu en l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107, apartat 3. b) TFUE i les condicions previstes en el marc temporal. Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar el règim modificat d'acord amb les normes de la UE sobre ajudes estatals.

Es pot trobar més informació sobre el Marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus. aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.101267 del document Registre d'ajudes estatals sobre la Comissió pàgina web del concurs un cop que s'han resolt les qüestions de confidencialitat.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències