Connecteu-vos amb nosaltres

Corona virus

La Comissió aprova un pla d'incentius xipriotes de 6.13 milions d'euros per a les companyies aèries afectades per la pandèmia de coronavirus

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La Comissió Europea ha trobat que un pla d'incentius xipriotes de 6.13 milions d'euros per a les companyies aèries afectades per la pandèmia de coronavirus s'ajusta a l'ajuda estatal. Marc temporal. El règim és una reintroducció d'una mesura d'ajuda aprovada inicialment per la Comissió el 1 juliol 2020 (SA.57691), que va caducar el 31 de desembre de 2021. En el marc del règim, el suport es concretarà en subvencions directes. La mesura estarà oberta a totes les companyies aèries interessades que operen rutes cap a i des de Xipre.

El nivell de remuneració dependrà del factor de càrrega de l'aeronau (és a dir, el nombre de passatgers a bord dividit per la capacitat de l'aeronau en nombre de passatgers), a partir d'un factor de càrrega del 41% i fins al 70%, i es pagarà per cada passatger transportat. L'objectiu del pla és donar suport a les companyies aèries d'una manera integral i no discriminatòria per tal de restablir les rutes aèries des de i cap a Xipre i així permetre la recuperació de la connectivitat aèria i el turisme.

La Comissió va comprovar que el règim xipriota s'ajusta a les condicions establertes en el marc temporal. En particular, l'ajuda (i) no superarà els 2.3 milions d'euros per beneficiari; i (ii) s'atorgarà com a màxim el 30 de juny de 2022. La Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per posar remei a una pertorbació greu de l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107, apartat 3, lletra b). TFUE i les condicions establertes en el marc temporal.

Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar les mesures d'acord amb les normes d'ajuda estatal de la UE. Es pot trobar més informació sobre el Marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus. aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.101311 del document Registre d'ajudes estatals sobre la Comissió competència Un cop s'hagi resolt algun problema de confidencialitat.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències