Connecteu-vos amb nosaltres

Comissió Europea

La Comissió aprova el mapa d'ajuts regionals 2022-2027 per a Portugal

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La Comissió Europea ha aprovat, d'acord amb les normes de la UE sobre ajudes estatals, el mapa de Portugal per a la concessió d'ajuts regionals de l'1 de gener de 2022 al 31 de desembre de 2027, en el marc del Directrius d'ajuts regionals revisades ("RAG"). El RAC revisat, adoptat per la Comissió el 19 d'abril de 2021 i en vigor des de l'1 de gener de 2022, permet als estats membres donar suport a les regions europees menys afavorides per posar-se al dia i reduir les disparitats en termes de benestar econòmic, ingressos i atur: cohesió objectius que es troben al centre de la Unió. També ofereixen més possibilitats als estats membres de donar suport a les regions que s'enfronten a reptes estructurals o de transició, com ara la despoblació, per contribuir plenament a les transicions ecològiques i digitals. Al mateix temps, el RAG revisat manté fortes salvaguardes per evitar que els estats membres utilitzin diners públics per desencadenar la deslocalització de llocs de treball d'un estat membre de la UE a un altre, que és essencial per a la competència justa al mercat únic. El mapa d'ajudes regionals de Portugal defineix les regions portugueses elegibles per a les ajudes regionals a la inversió. El mapa també estableix les intensitats màximes d'ajuda a les regions subvencionables. La intensitat de l'ajuda és l'import màxim d'ajuda estatal que es pot concedir per beneficiari, expressat com a percentatge dels costos d'inversió subvencionables. Segons el RAG revisat, les regions que cobreixen el 70.23% de la població de Portugal seran elegibles per a ajuts regionals a la inversió. Hi ha disponible una nota de premsa online.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències