Connecteu-vos amb nosaltres

Corona virus

La Comissió aprova un pla italià de 100 milions d'euros per donar suport als operadors de serveis de càtering en el context de la pandèmia de coronavirus

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La Comissió Europea ha aprovat un pla italià de 100 milions d'euros per donar suport als serveis de càtering en el context de la pandèmia de coronavirus. El règim es va aprovar en el marc de l'ajuda estatal Marc temporal. En el marc del règim, les ajudes tindran la forma de subvencions directes de fins a 10,000 euros per operador. El pressupost restant es distribuirà entre els beneficiaris elegibles en funció de la relació entre el nombre d'empleats de cada operador i el nombre total d'empleats de tots els beneficiaris. La mesura estarà oberta a operadors de serveis de càtering de totes les mides.

L'objectiu del pla és ajudar els beneficiaris a abordar les seves necessitats de liquiditat i ajudar-los a continuar les seves activitats durant i després de la pandèmia. La Comissió va comprovar que el règim italià s'ajusta a les condicions establertes en el marc temporal. En particular, l'ajuda (i) no superarà els 2.3 milions d'euros per beneficiari; i (ii) s'atorgarà com a màxim el 30 de juny de 2022. La Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per solucionar una pertorbació greu de l'economia d'un Estat membre, d'acord amb l'article 107, apartat 3, lletra b). TFUE i les condicions establertes en el marc temporal.

Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar la mesura d'acord amb les normes d'ajuda estatal de la UE. Es pot trobar més informació sobre el Marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus. aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.101883 del document Registre d'ajudes estatals sobre la Comissió competència Un cop s'hagi resolt algun problema de confidencialitat.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències