La comissària de Comerç Cecilia # Malmström visita el port de #Rotterdam

| Octubre 15, 2019

Comissària Cecilia Malmström (A la foto) es troba avui a Rotterdam (15 octubre) per reunir-se amb funcionaris duaners i inspectors de seguretat alimentària i fer una ullada més a fons a les instal·lacions del port més gran de la UE. Països Baixos és el punt d’entrada del 40% de les mercaderies que entren al continent.

El comissari Malmström va dir: "Tot el que importem ha de complir les nostres estrictes normes alimentàries. Res en cap acord comercial canviarà això. Avui estic a Rotterdam per obtenir més informació sobre com el port utilitza les avaluacions de riscos i les cerques físiques per protegir els nostres ciutadans de productes il·legals i insegurs. "

Després de presentacions d’experts en duanes i seguretat en productes alimentaris i de consum, el comissari Malmström va fer un recorregut per les instal·lacions portuàries. Primer va visitar la Terminal d’inspecció de l’estat, on les autoritats duaneres utilitzen la tecnologia més recent per escanejar els contenidors que entren al port. En segon lloc, el comissari es va mostrar al voltant del centre de formació dels funcionaris duaners. La instal·lació també té un centre específic per a la manipulació de gossos, on el personal entrena els gossos per detectar substàncies il·legals.

Les fotos estan disponibles a EBS.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , ,

categoria: sense categoria

Els comentaris estan tancats.