Connecteu-vos amb nosaltres

Blogspot

Eleccions poc probable que modifiqui les ambicions nuclears de Teheran

COMPARTIR:

publicat

on

El Líder Suprem

eleccions presidencials de l'Iran aquest mes és poc probable que condueixi a Teheran a complir les obligacions internacionals de suspendre el seu programa nuclear. Tals decisions romandran amb el líder suprem Ali Khamenei. La Unió Europea ha de seguir centrant-se en augmentar dramàticament la pressió sobre l'Iran per l'aplicació justa de les sancions actuals i la implementació de noves mesures.

eleccions presidencials iranianes propers no seran lliures ni netes. En qualsevol cas, és poc probable que influir en el programa nuclear del país.

Les eleccions 14 de juny serà la primera votació presidencial des de les urnes 2009 fraudulentes que van provocar tot el país protestes contra el govern. Malgrat tot 700 candidats s'han inscrit per a la carrera presidencial, el règim va a permetre només un petit nombre de córrer, excloure ningú deslleial a ell o la seva interpretació de l'Islam.

fan que sigui poc probable que un candidat compromès amb els valors democràtics serà capaç de funcionar per al president aquestes condicions. Independentment de qui puja a la presidència, el líder suprem Ali Khamenei retindrà el control sobre les decisions sobre el programa nuclear del país. En el pla de gestió a les eleccions, l'Iran ha continuat expandint el seu programa nuclear en violació de les seves obligacions internacionals. El més recent informe de l'Agència Internacional d'Energia Atòmica (AIEA) va indicar que l'Iran està avançant desafiant el seu programa nuclear mitjançant la instal·lació de noves centrifugadores avançades. Si posa en línia en grans quantitats, aquestes centrifugadores reduirien dràsticament el temps que l'Iran necessita per produir urani per a armes.

Iran també està continuant la construcció d'un reactor d'aigua pesada en violació directa de múltiples resolucions del Consell de Seguretat de l'ONU. Mentre que el reactor no és adequat per a la producció d'electricitat, el combustible gastat pot ser reprocessat per produir plutoni. En les converses entre els membres permanents del Consell de Seguretat de l'ONU més Alemanya (P5 + 1) el mes passat, a Kazakhstan, l'Iran es va negar a proporcionar una contraproposta a una oferta anterior P5 + 1, i els negociadors va abandonar la reunió sense una data per a les converses contínues. Després de sortir de Kazakhstan, Iran va anunciar el desenvolupament de dos d'urani extreure i enriquir els projectes que podrien augmentar la seva capacitat de produir material fissible per una arma.

La Unió Europea ha d'aplicar plenament les sancions actuals i aplicar noves mesures per augmentar la pressió econòmica a l'Iran per modificar les seves polítiques. La Unió Europea ha de persuadir a les nacions que encara compren petroli iranià per reduir significativament les seves compres. Els països que no compleixen les expectatives de la UE han d'afrontar conseqüències, incloent sancions a les institucions financeres implicades en la compra de petroli. A més, la Unió Europea ha de fer complir les sancions contra entitats estrangeres que continuïn comercialitzant i donant suport a la National Iranian Oil Company (NIOC) i al Cos de la Guàrdia Revolucionària Islàmica de l'Iran (IRGC). Les institucions financeres i les persones que realitzen transaccions financeres amb o presten serveis al Banc Central d'Iran o altres bancs sancionats han de ser identificats i sancionats. S'ha de persuadir al Banc Central Europeu de deixar de permetre a l'Iran realitzar transaccions en euros. La Unió Europea ha de reunir la comunitat internacional per aïllar l'Iran de forma diplomàtica.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències