Connecteu-vos amb nosaltres

Blogspot

Opinió: buròcrates de la UE planegen per protegir els mercats de cigarrets i drogues, mentre que matar els fumadors

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

E-cigarretPer Gilbert Ross, MD  ACSH.org, Nova York, EUA, desembre de 2013

Quan el Parlament Europeu (PE) va rebutjar la Directiva de productes de tabac (TPD) de la Comissió Europea (CE), vetant la regulació dels medicaments per cigarrets electrònics (e-cigs) l'octubre passat, experts nord-americans en salut pública (inclòs jo mateix) van suspir de mig alleujament. Aquesta regulació hauria prohibit els e-cigs, hagués convertit tots els dispositius efectius en il·legals a la UE i convertís milions de "vapers" en fumadors o delinqüents recaiguts. Els beneficiaris? Big Tobacco i Big Pharma.

Però no! El Parlament Europeu va marcar la línia en un abast normatiu tan destructiu, limitant les regulacions a dictàmens majoritàriament de sentit comú, amb un marge substancial. Ara, jo i els meus col·legues nord-americans vam pensar, podem tornar a preocupar-nos pel que la nostra pròpia i mal informada i conflictiva Administració d’Aliments i Medicaments (FDA) promulgaria en la seva missió en curs de sabotatge dels dispositius de baix risc. Les nostres regulacions de cigars electrònics, que es produeixen aquell mateix mes, s'han endarrerit una mica per tot el tema de "tancament del govern", de manera que els juanks restem enganxats a l'espera que la revelació arribi de l'agència de supervisió OIRA.

anunci

No ho sabríeu? Mentre ens giràvem l’esquena, els molestos membres de la CE (que representen a qui, exactament?) Van decidir no deixar sense resposta la seva percebuda bufetada pel PE i van decidir provar una intel·ligent derivació de la legislatura elegida democràticament tot reprenent l’assalt a e-cigs. Potser sabent el desgavell que això generaria, van intentar amb prudència emprendre aquesta mesura en secret ... però no van permetre que fos filtrat a la premsa abans que prengués força impuls a les sales del darrere plenes de fum, com havien esperat els comissaris.

Per a aquells que no es preocupen pels problemes de tabac, els cigarrets electrònics es presenten de diverses maneres, però tenen en comú: repliquen els rituals "fumats" del cos a cos i exhalen el fumar cigarrets i la gran majoria d’ells ofereixen un fort èxit de la droga preferida per a fumadors addictes, la nicotina. Alguns - "cigalikes" - estan àmpliament disponibles en botigues de conveniència i farmàcies, i sovint s'assemblen als cigarrets de tabac. Alguns tenen consells brillants vermells per cortesia d’un senyal LED, d’altres tenen una brillantor blava; alguns són blancs com els fums normals, altres són negres. Emeten propilenglicol (PG) i aromes amb la seva nicotina vaporitzada amb aigua en diverses concentracions. Tots els components coneguts es reconeixen generalment com a segurs als Estats Units, tot i que no s’han estudiat cap inhalació durant un llarg període d’ús (bé, el PG s’ha utilitzat en alguns inhaladors mèdics sense que es noti cap senyal de salut). Una altra dada clau: milions de persones, la majoria d’Europa i els Estats Units, han comprat cigs electrònics: el seu mercat s’ha duplicat cada any des del 2010 i actualment compta amb gairebé 3 milions de “vapers” (com se’n diu, no fumadors, mai!). ) a Amèrica i un nombre encara més gran a Europa. (Les xifres exactes són difícils d’aconseguir, ja que els governs semblen intentar ignorar aquest fenomen, mentre que les empreses consideren que aquestes xifres són propietàries i estan bé d’exagerar o minimitzar, segons dicten els seus interessos).

Per què són tan populars? I per què tants governs i reguladors volen segellar-los, fer-los impotents o imposar-los fora de l’abast? En primer lloc, hem d’afrontar un fet que els que odien i temen els cigars electrònics no es dirigeixen mai: el tabaquisme és el problema de salut pública més freqüent, letal i prevenible del món. L’OMS prediu que, si les tendències actuals continuen sense parar, un milió morirà de malalties relacionades amb el tabaquisme a tot el món aquest segle. El peatge anual a la UE és de gairebé 800,000, i als Estats Units aproximadament 450,000 dels nostres 45 milions de fumadors; s’ha demostrat que l’addicció als cigarrets acaba matant a més de la meitat dels seus usuaris. I, tot i que la majoria dels fumadors volen deixar de fumar i més de la meitat ho intenten cada any, la taxa d’èxit es manté en el rang de gall dindi fred del 5%, sense ajuda. Malauradament, el govern va aprovar els mètodes per ajudar a deixar de fumar només millorar aquesta taxa de dues a tres, cosa que significa que només tenen èxit una mica més que un de cada deu intents de deixar de fumar: fumar és una addicció diabòlicament difícil de trencar, almenys al mateix temps que la cocaïna o l’heroïna.

anunci

Per què ara la CE intenta forçar la regulació dels medicaments als cigs electrònics per la "porta del darrere"? Tenint en compte el desastre de fumar de la salut pública (i la UE té el percentatge més alt de fumadors de qualsevol regió geogràfica similar) i la probabilitat d’obtenir beneficis importants (si no miracles) derivats de l’administració generalitzada de cigarrets electrònics, què no els agrada? Per raons que només es poden endevinar, s’han rescatat els hobgoblins i les hipotètiques preocupacions de la brossa on s’havien enviat després de la votació del Parlament Europeu. Què passarà amb els vapers d'aquí a 5, 10, 20 anys? Què passa amb els nens: no esdevindran addictes a la nicotina si experimenten amb e-cigs, com solen fer els nens? I aquests sabors! I aquests anuncis de televisió atractius! Recordeu Big Tobacco! Tot és una trama falsa de BAT-PMI-RJR per tornar al joc, atraure els joves a vapes frescos i el següent que sabeu, un fumador dedicat. I aquells agents cancerígens que la FDA va aconseguir detectar el 2009? I què passa amb el "vapor de segona mà"?

Si aquestes "preocupacions" sonen a la llum (per no dir falses), ho són. Cap d’aquests hipotètics “riscos” dels cigars electrònics no s’ha demostrat com una preocupació realista, i fins i tot argumentant que poden tenir algun mèrit, posant-los en equilibri amb el conegut poder addictiu i els efectes letals sobre la salut de la inhalació repetitiva de fum de tabac. fes que l’argument sigui breu. Tot i això, aquí estem: corrent voluntàriament o no cap a un entorn regulador estricte matant efectivament aquesta prometedora tecnologia, juntament amb centenars (milers?) De petites empreses i substituint l’agenda, o fins i tot interessos més insidiosos, per buròcrates no escollits i no responsables de milions d’exfumadors desesperats i dels representants elegits al PE. Quina és la pressa, de totes maneres?

Un altre component d’aquest sòrdid conte: la presidència de la UE és un lituà que és un fervent oponent dels e-cigs; el seu mandat expira a finals d'any i les properes eleccions al PE són al maig. Les forces que intenten mantenir e-cigs fora del mercat, per negar l’accés a aquest substitut de cigarretes senzill, eficaç i relativament barat, no volen esperar a veure qui serà el nou president, quan aquest sigui tan simpàtic.

No sabem, però sospitem fermament, que els cigs electrònics són un ajut eficaç al cessament, tot i la manca de proves que solen provenir d’assaigs clínics controlats. Inferim l’eficàcia basant-nos en aquests fets innegables: cada cop més fumadors han canviat al vapor, mentre que les vendes de cigarrets reals han caigut de manera històrica sense precedents.

Ara què? El Parlament Europeu, la CE i el Consell Europeu (ministres que representen els governs nacionals) fins i tot ara participen en un "triàleg" per combinar les seves posicions dispars en una nova Directiva que pugui acordar totes les parts. Tot i que aquest seria normalment un objectiu desitjable, em fa tremolar els possibles resultats que podrien deixar els vapors al fred. Van manifestar clarament els seus desitjos amb manifestacions a les diferents oficines de la UE i els seus voltants durant la primavera i l’estiu passats, amb l’esperança d’influir en el vot del Parlament Europeu - i va funcionar! Ara, com els que treballem en salut pública basada en la ciència, ens sentim traïts, encara que no (encara) abandonats: parlamentaris sòlids mantenen la línia contra els defensors de la CE d’una regulació estricta i esperem que tinguin èxit. Però s’han d’evitar compromisos similars al que es va fer el 1994 quan Suècia va ingressar a la UE al preu de mantenir fora del mercat els snus de baix risc (una posició absurd i contraintuïtiu d’aleshores ençà): el nadó no s’ha de desfer de nou. amb l’aigua del bany.

Una regulació sòlida, raonable i basada en la ciència dels e-cigs és imprescindible, tot de bona fe està d'acord. L’esmena 170 aprovada recentment pel Parlament Europeu contenia: bons estàndards de fabricació, restriccions d’edat per a vendes i màrqueting / publicitat, etiquetatge precís d’ingredients, envasos a prova de nens per a “sucs” (líquid de nicotina per a aquells que menyspreen els cigalics) i no s’admeten declaracions de salut . Aquests són requisits similars als dels EUA per als "suplements nutricionals" i no hi ha cap raó al món per què no s'apliquin a cigarrets electrònics segurs, efectius, potser miraculosos. Altrament, els que sembren el vent haurien de preparar-se per collir el remolí: un gran mercat negre enfadat brollarà per satisfer la voracitat de la demanda que segur seguirà si s’adopten mesures corruptes desaconsellades de la CE.

Gilbert Ross MD
Director mèdic i executiu,
The American Council on Science and Health
1995 Broadway NYC NY 10023
[protegit per correu electrònic]

T. 212-362-7044 x242
Fax-212 362, 4919
GSM. 516-581-8400
lloc web | Facebook Twitter 

Rússia

La UE ha d'estar preparada per no reconèixer les eleccions a la Duma russa, segons el PPE

publicat

on

Rússia [nid: 114228]

“Necessitem una revisió de la política europea davant Rússia. Hem de dissuadir les amenaces russes, contenir la interferència russa dins de la UE i el seu veïnatge i donar suport estratègic a les forces pro-democràtiques de Rússia. Hem de treballar suposant que el canvi és possible en aquest país i que "la democràcia primer" és la nostra primera tasca en les nostres relacions amb Rússia. Rússia pot ser una democràcia ", va dir Andrius Kubilius, eurodiputat del PPE abans del debat plenari del 14 de setembre sobre el futur de les relacions polítiques UE-Rússia.

Un informe parlamentari, autor de Kubilius i que es votarà avui (15 de setembre), subratlla que Europa hauria de col·laborar amb Moscou en qüestions d’interès comú, com ara el control d’armes, la construcció de la pau, la seguretat mundial o el canvi climàtic. Tanmateix, aquesta cooperació hauria d’estar estrictament condicionada per la voluntat del Kremlin d’observar els drets humans i les lleis internacionals. “La cooperació en determinats camps específics no hauria de conduir a cap concessió sobre els valors de la UE i mai no hauria de prescindir de les implicacions per als nostres socis. Necessitem més valor per adoptar una actitud ferma davant del règim del Kremlin per defensar els drets humans. Hem d'assegurar-nos que qualsevol altre compromís amb el Kremlin depèn de la voluntat de Putin d'acabar amb les agressions, les repressions i les intimidacions dins i fora de Rússia ", va subratllar Kubilius.

anunci

L'informe també subratlla que la UE ha d'estar preparada per no reconèixer la Duma russa i suspendre el país de les assemblees parlamentàries internacionals, inclosa la del Consell d'Europa, en cas que les eleccions parlamentàries d'aquesta setmana a Rússia siguin reconegudes com a fraudulentes. “Les persones a Rússia han de tenir el dret d’elecció, com les de qualsevol altre país democràtic. Quan els principals jugadors de l’oposició i els opositors al partit governant rus estan a la presó o sota arrest domiciliari, no hi ha més remei. La contínua repressió del Kremlin contra tots els candidats de l’oposició, mitjans lliures o ONG soscava la legitimitat i l’equitat de les eleccions. Reiterem que el líder de l'oposició Alexei Navalny ha de ser alliberat, així com tots els que el van donar suport durant les protestes pacífiques ", va concloure Kubilius.

anunci
Seguir llegint

Germany

El co-líder dels Verds alemanys defensa el candidat a canceller enganxat

publicat

on

By

Els codirectors del partit verd alemany Robert Habeck i Annalena Baerbock, també candidata a la cancellera dels Verds, escolten al líder de l'associació NABU Christian Unselt mentre passegen pels erms de la reserva natural de la conca del Biesenthaler després de presentar un programa immediat de protecció del clima a Biesenthal a prop de Bernau, al nord-est d'Alemanya, el 3 d'agost de 2021. Tobias Schwarz / Pool via REUTERS

El codirector dels Verds d’Alemanya va defensar diumenge (8 d’agost) el candidat del partit a la cancelleria a les eleccions federals del mes vinent i va suprimir els suggeriments per substituir-la després d’haver comès una sèrie d’errors costosos. escriu Paul Carrel, Reuters.

Els ecologistes van augmentar breument a les enquestes per superar el bloc conservador de la cancellera Angela Merkel després de nomenar Annalena Baerbock (a la foto) com a candidat a canceller a l’abril, però des de llavors han minvat.

La campanya esquitxada per errors de Baerbock ha inclòs errors al seu currículum i un escàndol per un pagament de la prima de Nadal que no va poder declarar al parlament. Baerbock també ha dit que l'escrutini masclista la reté. Llegir més.

anunci

"La senyora Baerbock és adequada per al càrrec de canceller i la nostra tasca és assegurar que els Verds siguin forts", va dir a l'emissora ZDF el co-líder del partit, Robert Habeck.

Preguntat sobre si els Verds haurien de substituir a Baerbock per ell com a candidat a canceller, Habeck va respondre: "No, això no és un debat".

A més dels problemes dels Verds, el partit quedarà exclòs de la votació a l’estat de Sarre a les eleccions nacionals del 26 de setembre a causa d’irregularitats en la selecció de candidats regionals després de baralles internes.

anunci

"La campanya dels Verds va tenir alguns problemes però ... Estic desitjant agost i setembre", va dir Habeck, que és co-líder del partit amb Baerbock. "Tot és possible."

Una enquesta d'opinió publicada diumenge anteriorment mostrava que els socialdemòcrates d'esquerres (SPD) empatjaven a l'esquerra amb els Verds en un 18%, per darrere dels conservadors de Merkel en un 26%. Merkel, al poder des del 2005, té previst retirar-se després de les eleccions. Llegeix més.

L'enquesta de l'INSA va demostrar que en un hipotètic vot directe per a canceller, el candidat de l'SPD, Olaf Scholz, estava molt per davant, amb un 27% de suport. El conservador Armin Laschet esgotava un 14%, un punt per davant de Baerbock, un 13%.

Els Verds van presentar dimarts un "programa d'emergència per a la protecció del clima" amb l'objectiu de restablir la seva campanya. Llegeix més.

Seguir llegint

Acord Verd Europeu

Les famílies amb pocs ingressos i els propietaris de cases de classe mitjana no han de pagar Green Deal, segons EPP

publicat

on

El Grup PPE vol que Europa esdevingui neutral en termes climàtics per al 2050. "Aquesta transformació de gran abast de les nostres economies i societats s'ha de fer d'una manera intel·ligent, perquè volem lluitar contra el canvi climàtic amb innovació, competitivitat i llocs de treball europeus. Volem converteix la transformació necessària en una oportunitat. Volem descarbonització, no desindustrialització. No només volem fixar objectius, sinó trobar la millor manera perquè Europa assoleixi aquests objectius, amb especial atenció a l'hidrogen i, en alguns casos, el gas, com a tecnologia de transició ", va dir la eurodiputada d'Esther de Lange, vicepresidenta del grup PPE encarregada d'economia i medi ambient.

La seva declaració s’avança a la presentació per part de la Comissió Europea de l’anomenat paquet “Fit for 55”, un enorme paquet de lleis sobre lleis sobre energia i clima dirigit a traduir l’objectiu de reducció del 55% de CO2 en noves normes concretes per al transport, la indústria, els edificis i altres sectors.

"Hem d'estar molt atents a qui paga la factura del Green Deal. No poden ser les famílies amb ingressos baixos, els propietaris de cases de classe mitjana o els propietaris de vehicles de les zones rurals sense transport públic que hagin de pagar la factura més alta", va afegir de Lange, explicant que el Grup PPE vol un instrument social creïble per fer front a la pobresa en calefacció i mobilitat dins i entre els estats membres.

anunci

El Grup PPE vol promoure cotxes nets. "Volem prioritzar el desenvolupament de vehicles nets, la mobilitat elèctrica i els combustibles de zero emissions. No volem que el debat sobre les emissions de CO2 dels cotxes es converteixi en una altra batalla ideològica de dogmes. La indústria automobilística europea ha de conservar la seva competitivitat mundial i ha de romandre líders tecnològics i creadors de tendències per a cotxes nets per a Europa i la resta del món. També dependrà molt del desplegament de la infraestructura de càrrega. Per tant, el Grup PPE insisteix en la presentació d'informes periòdics de la Comissió sobre els progressos realitzats aquí i les seves implicacions per a la realització del Objectius de reducció de CO2 ", va concloure de Lange.

anunci
Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències