Paquet Política Europea de Veïnatge

European_flag_in_Karlskrona_2011-585x222A març de 27 s'adoptarà el paquet de la política de veïnatge 2014, que avaluarà la implementació de la PEV a 2013 als socis de 16 del nostre barri: Algèria, Armènia, Azerbaidjan, Bielorússia, Egipte, Geòrgia, Israel, Jordània, Líban, Líbia, Moldàvia , El Marroc, el territori palestí ocupat, Síria, Tunísia i Ucraïna.

Tot i que 2013 ha estat un any de crisis en alguns dels seus socis, que reflecteix la inestabilitat política i les condicions socioeconòmiques difícils de diversos països del barri, la UE ha continuat recolzant esforços per millorar la governança democràtica, crear seguretat i donar suport sostenible i desenvolupament inclusiu. Les reformes polítiques i econòmiques crucials es van implementar a diversos països, mentre que en altres països, les reformes democràtiques i la recuperació econòmica aconseguides en anys anteriors van ser amenaçades per reptes de seguretat nacionals i regionals.

Paquet ENP 2014 IP / 14 / 315 (disponible a 27 / 3 / 2014)

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, Paquet Política Europea de Veïnatge, relacions exteriors, món

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *