Paquet Política Europea de Veïnatge

European_flag_in_Karlskrona_2011-585x222En 27 de març del paquet de directives de 2014 europea de veïnatge serà adoptada, l'avaluació de l'aplicació de la PEV en 2013 en els socis 16 en el nostre veïnat - Algèria, Armènia, Azerbaidjan, Bielorússia, Egipte, Geòrgia, Israel, Jordània, Líban, Líbia, Moldàvia , el Marroc, territori palestí ocupat, Síria, Tunísia i Ucraïna.

Encara 2013 ha estat un any de crisi en alguns dels seus socis, el que reflecteix la inestabilitat política i les condicions socioeconòmiques difícils a través d'una sèrie de països del veïnatge, la UE ha seguit donant suport als esforços per millorar la governabilitat democràtica, la construcció de la seguretat i de suport sostenibles i desenvolupament inclusiu. reformes polítiques i econòmiques crucials es van dur a terme en diversos països, mentre que en altres països, les reformes democràtiques i la recuperació econòmica aconseguida en anys anteriors va ser amenaçat pels problemes de seguretat nacionals i regionals.

PEV paquet IP 2014 / 14 / 315 (disponible a 27 / 3 / 2014)

etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, Paquet Política Europea de Veïnatge, relacions exteriors, món