Connecteu-vos amb nosaltres

Malalties

Dia Mundial de la Salut 2014: Temps necessari per accelerar la investigació en salut global i el desenvolupament

COMPARTIR:

publicat

on

-un-salut-dia mundialPrevenir i controlar la malaltia transmesa per vectorss (malalties propagades per organismes, com ara insectes) és un dels principals desafiaments globals de salut a què s’enfronta la comunitat internacional actualment. A causa dels efectes devastadors que tenen aquestes malalties sobre els països més pobres del món, DSW es ​​congratula de la decisió de prioritzar aquest tema com a part del present any Dia Mundial de la Salut 7 a l'abril.

Malalties com la malària, Malaltia de Chagas i l’esquistosomiasi es pot prevenir, tot i que tenen el major impacte sobre la mortalitat: de moment, més de la meitat de la població mundial corre el risc d’aquestes malalties. Amb moltes d’aquestes malalties relacionades directament o indirectament amb la salut materna i sexual i reproductiva, estan tenint un impacte devastador tant en la vida d’aquesta generació com de la següent.

La directora executiva de DSW, Renate Baehr, va dir: “Accelerar el desenvolupament d’intervencions innovadores, rendibles i accessibles per prevenir i tractar malalties relacionades amb la pobresa i abandonades és un dels principals reptes globals als quals ens enfrontem avui. Els mecanismes innovadors que han demostrat ser capaços de produir intervencions dirigides i accessibles molt necessàries, per exemple, el model d’Associació per al Desenvolupament de Productes (PDP), són una manera de respondre al repte de les malalties relacionades amb la pobresa i les negligides.

“Per tant, DSW acull amb satisfacció l’anunci fet a París el 2 d’abrilnd per la Fundació Bill i Melinda Gates, el Banc Mundial, altres donants i actors de la indústria per seguir els compromisos adquirits a la Declaració de Londres del 2012 i proporcionar finançament addicional per donar suport a la creació de capacitats en investigació i el desenvolupament de noves intervencions mèdiques. Iniciatives com aquestes només poden afegir-se a l’impuls ja establert per a la lluita contra malalties relacionades amb la pobresa i desateses com la malària ”.

A mesura que ens apropem a les negociacions finals de l’agenda posterior al 2015, és important assegurar-se que es continuï recolzant aquests esforços a nivell internacional. Baehr va afegir: “Cal tenir en compte les respostes innovadores als reptes de les malalties transmeses per vectors que afecten la salut materna i infantil en els successors dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni i en altres programes i iniciatives a nivell internacional. D’aquesta manera, podem aconseguir suport i accions a llarg termini per eradicar aquestes malalties ”.

Llegiu DSW paper d’enllaç sobre la interconnexió de la R + D en salut mundial, malalties relacionades amb la pobresa i abandonades i la lluita per la salut i els drets sexuals i reproductius. Veure aquest video sobre la importància de la inversió de la UE en innovació en R + D en salut mundial. Per obtenir més informació sobre la participació de DSW en R + D GH i el seu treball sobre malalties relacionades amb la pobresa i abandonades, feu clic aquí.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències