Connecteu-vos amb nosaltres

EU

El turisme israelià marca un nou rècord: 1.5 milions de visitants entre gener i maig

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

foto-Israel-turisme-Jerusalem-pics-hh_dp4866168Entre gener i maig de 2014, 1.5 milions de visitants van arribar a Israel, un 7% més que el mateix període del 2013, un 8% més que el 2012 i un 14% més que el 2011.

Segons el ministre de Turisme israelià, Uzi Landau: “Els primers cinc mesos del 2014 aporten nous registres de turisme i tendències alcistes. Esperem que el rècord de turisme entrant a Israel es torni a batre aquest any. La recent visita del papa Francesc va provocar un augment significatiu del turisme entrant, juntament amb la tasca de màrqueting del ministeri per augmentar el turisme cristià, així com el turisme cultural ".

"Els que vinguin a Israel descobriran un país no només beneït amb tants llocs sagrats, sinó també paisatges espectaculars, rics en història, cultura i vida nocturna", va afegir Landau.

anunci

Dels 1.5 milions de visitants, 1.4 milions eren turistes, un 17% més que el 2013 i un 16% i un 19% més que el 2012 i el 2011 respectivament. 1.2 milions d’entrades es van fer per via aèria, un 42% menys que el mateix període del 2013 i el 2012. Van entrar 149,000 visitants diàries a Israel, un 48% menys que el mateix període del 2013. D’aquests, 45,000 van arribar a creuers (un 51% de disminució); 66,000 van arribar pels passos fronterers (un 46% de disminució) i unes 29,000 entrades es van fer per via aèria (un 3% d’increment).

Les xifres de l’Oficina Central d’Estadístiques també mostren un total rècord de 382,000 entrades de visitants al maig, un 13% més que el mateix mes del 2013. D’aquestes entrades de visitants, un rècord de 346,000 eren turistes (s’estaven més d’una nit) Un 22% més que el maig del 2013 i un 28% i un 29% més que el maig del 2012 i el 2011 respectivament.

292,000 entrades es van fer per via aèria, un 21% més que el maig de 2013, de les quals 2,100 van arribar en vols directes a Eilat (un 42% menys que el maig de 2013). 54,000 turistes van passar pels passos fronterers, un 27% més que el maig del 2013; 40,000 van arribar per la frontera amb Jordània (augment del 35%) i uns 13,000 per Taba fins a Eilat (un 7% més que el maig passat).

anunci

A causa d'una disminució del turisme a l'estació d'Eilat, a la mar Roja, s'ha creat un comitè interministerial per fomentar el turisme i els vols cap a l'estació.

"Eilat és un complex turístic important i hem d'estar preparats per fer coincidir el desenvolupament del complex amb els canvis del mercat turístic local i internacional", va dir Amir Halevy, director general del Ministeri de Turisme.

El comitè examinarà maneres d’ampliar el nombre de vols internacionals cap al complex, diversificar el producte turístic, proporcionar solucions per a la massificació a l’estiu i equilibrar durant tot l’any el nombre de turistes i visitants del complex.

Un dels darrers factors que afecten negativament el turisme a Eilat és la política de cel obert que facilita les vacances a l’estranger per a molts més israelians com a conseqüència de les tarifes aèries més baixes.

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 2.25 milions d’euros en prefinançament a Alemanya

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 2.25 milions d'euros a Alemanya en prefinançament, equivalent al 9% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (RRF). Això correspon a l'import de prefinançament sol·licitat per Alemanya en el seu pla de recuperació i resiliència. El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla d’Alemanya de recuperació i recuperació. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments en funció de la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla d'Alemanya de recuperació i recuperació.

El país haurà de rebre 25.6 milions d’euros en total, totalment constituïts per subvencions, durant la vida del seu pla. El desemborsament es produeix després de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres. El pla alemany forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resistència i la cohesió a les nostres societats. Hi ha disponible un comunicat de premsa complet aquí.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències