Connecteu-vos amb nosaltres

EU

ASEM: Kazakhstan al cor d'Euràsia

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

457299266-kazakhstans-president-nursultan-nazarbayev-gettyimagesImpuls del Kazakhstan no s’ha passat sense apreciar a Àsia-Europa Reunió (ASEM) 2014, a Milà, Itàlia 16-17 octubre. Encara que en gran part es va centrar en els problemes de la resolució de conflictes a Ucraïna i el seguretat del subministrament energètics, el desè meeting dels representants dels països de dos els continents tenien espai suficient participar en un exchange of models d'èxit de cooperació. 

Thdesenvolupaments entre Europa i Kazakhstan van cridar l’atenció un dels més fructífer, superant els 50 milions de dòlars en comerç. El El gegant d’Àsia Central ha estat l’únic país de la regió convidat a tel seu alt perfil esdeveniment, convertint-se seva 52nd partner. El Kazakhstan l’assistència va rebre una càlida benvinguda en nom de dels participants i organitzadors, en particular, el president del Consell Europeu, Herman van Rompuy.

L' ASEM centrat en la cooperació financera i econòmica, el comerç i la inversió; problemes de preocupació global as terrorisme i organitzat crim, epidèmies; a considerable attenció s'ha dedicat a discussió dels afers internacionals. En un context internacional complex La "idea euroasiàtica" continua sent l'element clau en el desenvolupament de la relació entre Àsia i Europaesdevenir excvaluós en el context de la crisi financera mundial, això és encara té un impacte negatiu en els mercats internacionals, incloent-hi Europa i Europa Àsia.

anunci

Reflexionant sobre la situació, El president de Kazakhstan, Nursultan Nazarbayev (a la foto) Va subratllar el significat primordial de l’intercanvi i la coordinació d’esforços de la comunitat internacional a Catalunya la superació tLa recessió, que va tocar a molts països, va subratllar que les millores econòmiques depenen directament de la capacitat del lideratge per participar en un treball comú; iniciatives internacionals com ASEM proporciona una sòlida plataforma.

Els intensos intercanvis amb Gran Bretanya, Japó, Alemanya, Xina, Corea del Sud. Hongria, Itàlia i els Països Baixos, aquest darrer inversor més gran a Kazakhstan fins al moment (22% IED) - Es va dur a terme dins del marc ASEM i es va confirmar a interès profund cooperació amb Kazakhstan. L’èxit no s’ha produït per casualitat, sinó com a resultat de mesura polítiques, a partir de mesurars per millorar el clima d'inversió aquest estiu: estabilitzar els tipus d’impostos, introduir l'exempció d’impostos i facilitar els règims de visats, tot això va donar resultats visibles. Això fomenta les inversions a Kazakhstan a obre noves perspectives per combatre la recessió, que crea incentius per al desenvolupament econòmic.

Es va manifestar l’interès per les inversions intel·ligents a Kazakhstan ASEM té les seves arrels a país multi-vectorals la política que tenia com a objectiu avançar en compromisos amb Rússia a Catalunya La Unió Econòmica Eurasiàtica (EEU) al maig i amb la Unió Europea, mentre signava l’acord reforçat in Octubre.

anunci

Es va signar l’acord de col·laboració i col·laboració (ACP) in Brussel·les abans de la reunió de l’ASEM voluntat crear una oportunitat única per a Europa d’intercanviar amb l’EEU a través de Kazakhstan, que és realment valuosa en el context de la deterioració de la relació entre Rússia i Occident sobre Ucraïna. Alguns analistes van etiquetar aquest enfocament Kazakhstan com a determinació per convertir-se en la "Suïssa de l'antiga Unió Soviètica".

Alineats amb el El suport de la UE a L'adhesió de Kazakhstan a l'Ode l’Organització Mundial del Comerç (OMC), aquesta disposició ho farà continuar atraure inversions la creació de positiu impacte econòmic, ampliar i aprofundir la cooperació, a més d’identificar noves maneres d’aconseguir interacció.

In el seu discurs a l'ASEM, el president Nazarbaiev anomenat per a la unificació de les agendes europees i asiàtiques en resposta als reptes globals, abraçant el potencial d’integració de la regió euroasiàtica. El necessitat de canviar el paradigma de la cooperació internacional continua sent primordial, subratllar Nazarbayev, criticant protecciócom a obstacle en vies de solució real de la crisi actual.

Ttransformació de l'arquitectura financera global, superació dels desequilibris del sector financer i desenvolupament d'un model efectiu per a la regulació dels fluxos de capital internacionals és l'altra eina per superar la crisiPer exemple, Almaty - la capital del sud de Kazakhstan - té un potencial per convertir-se en un nus, per endurir Europa i Àsia en un nou centre financer internacional dinàmic, i tLa renaixement de la Ruta de la Seda proporcionarà a Europa la ruta més curta i segura cap a Àsia a estímul comerç.

Àsia i Europa necessiten redescobrir-se mútuament i construir una base fonamentalment nova de cooperació. Es podria plantejar una plataforma d'acció internacional en el camp de l'economia i les finances cap al Kazakhstan iniciativa, 'GGlobal '.

Kazakshtan's preparació proporcionar tot el suport possible per promoure el diàleg i la cooperació al continent sona excepcionalment valuós enmig del debat sobre la resolució de conflictes a Ucraïna - it hauria de resoldre's exclusivament a través del procés de negociació, va afirmar Nazarbayev, i Kazakhstan està fent el seu màxim per promoure la pau i l'estabilitat a Euràsia.

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 2.25 milions d’euros en prefinançament a Alemanya

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 2.25 milions d'euros a Alemanya en prefinançament, equivalent al 9% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (RRF). Això correspon a l'import de prefinançament sol·licitat per Alemanya en el seu pla de recuperació i resiliència. El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla d’Alemanya de recuperació i recuperació. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments en funció de la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla d'Alemanya de recuperació i recuperació.

El país haurà de rebre 25.6 milions d’euros en total, totalment constituïts per subvencions, durant la vida del seu pla. El desemborsament es produeix després de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres. El pla alemany forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resistència i la cohesió a les nostres societats. Hi ha disponible un comunicat de premsa complet aquí.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències