Comissari De Gucht partida per a la visita oficial a Àfrica Oriental

0457f48c-f855-11e2-aded-a5eb6a1a55d7_web_scale_0.0835189_0.0835189__En 31 octubre, el comissari de Comerç Karl de Gucht viatjarà a Kenya per reunir-se amb diversos representants governamentals d'alt nivell en l'àmbit dels afers exteriors i comerç internacional, assumptes d'Àfrica oriental, les finances, la industrialització i l'agricultura.

La visita segueix conclusió, fa dues setmanes, de les negociacions per a un Acord d'Associació Econòmica amb la Comunitat de l'Àfrica Oriental, als quals pertany Kenya. L'acord tindrà un paper crucial per garantir l'accés a llarg termini per al mercat europeu i millorar les perspectives de desenvolupament de la regió. Les reunions seran una ocasió per fomentar la ràpida ratificació i aplicació de l'acord pels nostres socis i assegurar a les autoritats de Kenya que la UE està prenent totes les mesures necessàries per garantir la continuïtat de l'accés lliure d'impostos al seu mercat durant el període necessari per a la seva aprovació interna procediments que s'han de complir.

La Comunitat de l'Àfrica Oriental (CAO) es compon de Burundi, Kenya, Rwanda, Tanzània i Uganda. El comerç total entre la UE i la Comunitat de l'Àfrica Oriental va ascendir a 5.8 milions d '€ en 2013.

etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Àfrica, Economia, EU, EU, Comissió Europea, Comerç, Els acords comercials, món