Connecteu-vos amb nosaltres

Inici

Felicitar hindús motiu del Papa per a la protecció del medi ambient en 1st encíclica

COMPARTIR:

publicat

on

o-indo-ORACIÓ-Idaho-SENAT-RAJAN-Zeta-facebookEls hindús han felicitat a la seva santedat, el Papa Francisco, per la seva crida al respecte i protecció del medi ambient en la seva primera pàgina de 192: Encyclical Laudato Si (Elogi): A la cura de la nostra casa comuna llançada al juny de 18 a la Ciutat del Vaticà.    

estadista hindú Rajan Zed (a la foto), En un comunicat a Nevada (EUA) el juny de 18, va dir que era el nostre deure moral i espiritual de protegir el medi ambient i el món natural donat per Déu.

Zed, que és el president de la Societat Universal de l'hinduisme, va assenyalar que encara que no estiguessin d'acord en tota l'encíclica, van apreciar el Papa Francisco destacant els problemes: enllaçar la cura del món natural amb la justícia als més pobres; La ciència com la millor eina per escoltar el crit de la terra; Profunds canvis en els sistemes polític, econòmic, cultural i social, així com en els nostres estils de vida individuals; Accés a aigua potable segura; Desigualtat global; Ètica en tecnologia; Inclusió social; Incomprensió de la relació amb la natura; Invertir en persones; Ecologia integral; Consumisme no ètic; Protegir el món i no prescindir d'ell; Escalfament global causat principalment per l'activitat humana; La necessitat d'un diàleg honest i obert, la presa de decisions transparent, l'ús sostenible dels recursos naturals, la superació de l'individualisme, la transformació de la visió del món ètic, l'adopció de formes sostenibles de generació d'energia; Etc.

Rajan Zed espera que aquesta encíclica va ajudar a donar forma a la política pública i el canvi en el comportament de les persones. Altres líders religiosos també han de passar al capdavant per donar suport a la causa del medi ambient, ha afegit.

Citant les escriptures antigues, Zed va assenyalar: Podem creure en les diferents religions, però, compartir la casa nostra mateixa terra. Hem d'aprendre a progressar feliç o malauradament es perden junts. Per a l'home pot viure de forma individual, però només pot sobreviure col·lectivament.

Rajan Zed ha posat èmfasi que per frenar eficaçment la degradació del medi ambient i salvar el planeta, les religions del món havien de unir-se per formar una estratègia global conjunta. Zed va instar al Papa (el seu ser el líder religiós amb major següent) per organitzar una cimera mediambiental a nivell mundial que participen totes les religions del món.

Zed indicated that “Servant of the Servants of God” with about 1.2 billion adherents should also show exemplary leadership in interfaith dialogue, defending human rights, helping the helpless, highlighting European Roma (Gypsies) apartheid and bringing equality to women in all spheres.

anunci

Comparteix aquest article:

Tendències