#EuropeanParliament: Migració, els impostos i el paper de Turquia en l'agenda d'aquesta setmana

Immigració

Mentre que els caps d'estat i els governs intentaran resoldre els detalls de l'acord de migració entre la UE i Turquia durant l'última cimera europea a Brussel·les el 17 18-març de comissions parlamentàries també haurà de bregar amb les qüestions de migració aquesta setmana. Els eurodiputats voten sobre les propostes dels plans de reubicació de refugiats i visat humanitària de la UE i avaluar la situació dels drets humans a Turquia. Mentrestant, el comitè de resolucions fiscals discuteix mesures fiscals amb representants de les multinacionals.

Migració

Dimecres 16 de març les llibertats civils útils comitè sobre pròpies propostes del Parlament Europeu per a millorar les polítiques de migració i refugiats de la UE, inclosa una proposta per establir un sistema centralitzat de la UE per a la recol·lecció i l'assignació de les sol·licituds d'asil, a més de la unió esquemes de reubicació i reassentament dels refugiats. Els informes d'aquestes propostes també estableixen que la càrrega de la crisi dels refugiats ha de ser compartida per tots els estats membres, mentre que les sol·licituds d'asil han de ser tractats d'acord amb els compromisos internacionals de la UE.

El comitè de llibertats civils també voti sobre una reforma del Codi de visats de la UE destinada a reduir la burocràcia. Inclou una proposta de noves visats humanitàries a ser emesos en les ambaixades de la UE fora de la UE que permetin als sol·licitants d'asil per volar directament a l'estat membre en el qual desitgen sol·licitar asil.

La UE es troba actualment involucrat en les negociacions amb Turquia sobre la manera d'aturar el flux de migrants. UE ja ha aprovat 3 milions d '€ en ajudes a Turquia, però s'ha sol·licitat més. Dimecres, pot unir-se 01:00 xat de Facebook amb Sylvie Guillaume i Jean Arthuis, líders de dues delegacions parlamentàries que van visitar els campaments de refugiats a Turquia el mes passat.

Turquia

El comitè d'Afers Estrangers va votar dimarts (15 de març) sobre un informe de progrés que avaluava com Turquia va fer en 2015 els drets humans, la llibertat mediàtica i la lluita contra la corrupció.

impostos

Les empreses multinacionals com Apple, Google, IKEA i McDonalds, així com representants de Guernsey i Jersey, Andorra, Liechtenstein i Mònaco es posen a parlar amb comitè especial del Parlament Europeu sobre les decisions fiscals dilluns (14 de març) i dimarts (15 de març). decisions fiscals dels estats membres són vistos com alleujar la càrrega fiscal de les grans empreses en un moment en què els pressupostos nacionals necessiten més ingressos.

TTIP

La comissió de comerç internacional discuteix el dilluns les negociacions en curs per a l'Associació Transatlàntica de Comerç i Inversió (TTIP) amb els Estats Units. També discuteixen com s'han de resoldre les disputes entre les corporacions i els governs com a part de l'associació i el grau en què s'han tingut en compte les demandes del Parlament respecte a aquest i altres temes.

intimitat

El Tribunal Europeu de Justícia va invalidar el marc per a la transferència de dades entre els EUA i la UE conegut com a port segur a causa de problemes de vigilància de masses. El comitè de llibertats civils debats dijous que el seu privacitat substitució de la visera, que és el nou marc per a les transferències entre la UE i els Estats Units de les dades personals per part d'empreses privades.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, La política d'asil, Bèlgica, Fronteres, Negocis, la seguretat transfronterera, dades, Protecció de dades, Defensa, economia digital, Mercat únic digital, Economia, EU, fronteres de la UE, Parlament Europeu, Immigració, La vigilància massiva, política, Refugiats, Refugiats, port segur, mercat únic, cims, evasió d'impostos, impostos, Comerç, Els acords comercials, Sindicats, Turquia, US, la vigilància dels EUA, IVA, món

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *