Connecteu-vos amb nosaltres

La política d'asil

#ParlamentEuropeu: Migració, fiscalitat i paper de Turquia a l'agenda d'aquesta setmana

COMPARTIR:

publicat

on

Immigració

Mentre que els caps d'estat i els governs intentaran resoldre els detalls de l'acord de migració entre la UE i Turquia durant l'última cimera europea a Brussel·les el 17 18-març de comissions parlamentàries també haurà de bregar amb les qüestions de migració aquesta setmana. Els eurodiputats voten sobre les propostes dels plans de reubicació de refugiats i visat humanitària de la UE i avaluar la situació dels drets humans a Turquia. Mentrestant, el comitè de resolucions fiscals discuteix mesures fiscals amb representants de les multinacionals.

Migració

El dimecres 16 de març, la comissió de llibertats civils vota les propostes del Parlament per millorar les polítiques de migració i refugiats de la UE, inclosa una proposta per establir un sistema centralitzat de la UE per a la recollida i assignació de sol·licituds d'asil, a més de programes vinculants de reubicació i reassentament per als refugiats.. Els informes d'aquestes propostes també afirmen que la càrrega de la crisi dels refugiats ha de ser compartida per tots els estats membres, mentre que les sol·licituds d'asil s'han de tractar d'acord amb els compromisos internacionals de la UE.

El comitè de llibertats civils també voti sobre una reforma del Codi de visats de la UE destinada a reduir la burocràcia. Inclou una proposta de noves visats humanitàries a ser emesos en les ambaixades de la UE fora de la UE que permetin als sol·licitants d'asil per volar directament a l'estat membre en el qual desitgen sol·licitar asil.

La UE es troba actualment involucrat en les negociacions amb Turquia sobre la manera d'aturar el flux de migrants. UE ja ha aprovat 3 milions d '€ en ajudes a Turquia, però s'ha sol·licitat més. Dimecres, pot unir-se 01:00 xat de Facebook amb Sylvie Guillaume i Jean Arthuis, líders de dues delegacions parlamentàries que van visitar els campaments de refugiats a Turquia el mes passat.

Turquia

anunci

El comitè d’afers exteriors vota dimarts (15 de març) un informe de progrés que avalua com va fer Turquia el 2015 sobre drets humans, llibertat dels mitjans de comunicació i lluita contra la corrupció.

impostos

Empreses multinacionals com Apple, Google, IKEA i McDonalds, així com representants de Guernsey i Jersey, Andorra, Liechtenstein i Mònaco parlaran amb la comissió especial del Parlament sobre decisions fiscals dilluns (14 de març) i dimarts (15 de març). Es considera que les decisions fiscals dels estats membres alleugen la càrrega fiscal de les grans corporacions en un moment en què els pressupostos nacionals necessiten més ingressos.

TTIP

El comitè de comerç internacional discuteix dilluns les negociacions en curs per a l'Associació Transatlàntica de Comerç i Inversió (TTIP) amb els EUA. També discuteixen com s'han de resoldre les disputes entre corporacions i governs com a part de l'associació i fins a quin punt s'han tingut en compte les demandes del Parlament sobre aquesta i altres qüestions.

Privacitat

El Tribunal Europeu de Justícia va invalidar el marc per a la transferència de dades entre els EUA i la UE conegut com a port segur a causa de problemes de vigilància de masses. El comitè de llibertats civils debats dijous que el seu privacitat substitució de la visera, que és el nou marc per a les transferències entre la UE i els Estats Units de les dades personals per part d'empreses privades.

Comparteix aquest article:

Tendències