La Comissió imposa drets antidumping a les importacions de productes siderúrgics procedents de Brasil, Iran, Rússia i Ucraïna

| Octubre 6, 2017 | 0 Comentaris

La UE ha pres mesures addicionals per protegir els productors d'acer de la UE contra la competència deslleial. Aquesta última acció porta a 48 la quantitat de mesures vigents contra les mesures antidumping i antisubvenciones en el sector de l'acer. Els productes plans d'acer laminat en calent del Brasil, l'Iran, Rússia i Ucraïna tindran ara càrrecs que oscil·len entre 17.6 € i 96.5 € per tona, escriu Catalina Feore.

Després de moltes reclamacions dels productors europeus assetjats, la Unió Europea està finalment actuant contra pràctiques deslleials. La investigació inicial també va incloure els productors serbis, però la UE va trobar que, a causa del petit volum, el seu impacte era insignificant.

A més d'aquestes mesures, la UE està tractant d'abordar les causes fonamentals de l'excés de capacitat en la indústria mundial de l'acer mitjançant la seva participació activa en el Fòrum Mundial sobre la capacitat d'excés d'acer establert l'any passat després dels compromisos per abordar el problema a G20 a Huangzhou l'any passat .

El G20 es compromet a millorar la comunicació i la cooperació, i prendre mesures eficaces per fer front als reptes per millorar la funció del mercat i afavorir l'ajustament. Hi haurà un informe de progrés a la propera Cimera de G20 a 2017.

Instruments de defensa comercial

La UE va aconseguir un consens important amb el Parlament Europeu i el Consell aquesta setmana sobre el futur dels instruments de defensa comercial d'Europa (TDIs). Els instruments han de facilitar que les empreses europees presentin queixes sobre distorsions del mercat.

Per primera vegada, s'introduirà la normativa laboral i mediambiental en la valoració en TDIs. Tan aviat com els actuals drets antidumping vigents avui expiren, se substituirà, si cal, amb mesures antidumping sota el nou sistema.

La Comissió elaborarà informes sobre països que avaluïn la situació global de cada país i també abordaran qüestions sectorials. El primer informe es refereix a la situació a la Xina i és probable que assenyali les distorsions dels preus en el sector de l'acer. És probable que l'informe sobre països de la Xina es publiqui al mateix temps o seguiu de prop l'adopció formal de les noves normes, que s'espera el desembre de 20.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Brasil, Economia, EU, EU, Comissió Europea, Parlament Europeu, Iran, Rússia, Sèrbia, indústria siderúrgica, Ucraïna, món

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *