Negociacions comercials amb #Australia i #NewZealand: la Comissió publica les primeres propostes de negociació

Com a part dels seus esforços de transparència en curs, la Comissió ha publicat informes de les primeres rondes de negociacions comercials amb Austràlia i Nova Zelanda, així com un conjunt de propostes de text de la UE sobre les àrees de negociació de 12 presentades fins ara en les converses amb Austràlia i àrees 11 presentades fins ara Nova Zelanda.

Funcionaris de la UE i Austràlia es van reunir a Brussel·les de 2 a 6 de juliol 2018 per a la primera ronda de negociacions comercials. Les discussions es van celebrar d'una manera molt bona i constructiva i van demostrar un compromís compartit per negociar un acord ambiciós i global. Els grups de treball de 17 es van reunir cobrint pràcticament totes les àrees del futur acord comercial. La propera ronda de converses està prevista per a novembre a Austràlia. La primera ronda de negociacions per a un acord comercial entre la UE i Nova Zelanda es va celebrar de 16 a 20 July 2018, també a Brussel·les. Les discussions van confirmar un alt grau de coherència en els punts de vista de les dues parts en la majoria de les àrees de negociació. La pròxima ronda se celebrarà a Nova Zelanda a la tardor.

Per obtenir més informació, consulteu les pàgines web UE-Austràlia i UE-Nova Zelanda xerrades.

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, món