La Comissió Europea dóna la benvinguda a un nou grup d'alt nivell en #EUAfricaRelations

| Octubre 12, 2018

El vicepresident de la Comissió Europea, Ansip i els comissaris Mimica, Hogan, Stylianides i Vella, han participat en el llançament d'un grup d'alt nivell de personalitats convocat per Amics d'Europa, El Fundació Mo Ibrahim i la UNA campanya.

El grup d'alt nivell inclou actuals i antics caps d'organitzacions i fundacions internacionals, ex presidents i primers ministres de països africans, juntament amb experts de reconegut prestigi. Lligats pel seu compromís d'assegurar l'èxit de les relacions Europa-Àfrica, els participants intercanviaran visions en aquesta ocasió sobre el desafiament de l'atur juvenil a Àfrica. La Comissió és un dels principals impulsors de les relacions UE-Àfrica i ha llançat recentment un nou projecte Aliança Àfrica-Europa destinades a impulsar la inversió i crear llocs de treball.

La Comissió acull amb satisfacció aquesta nova iniciativa, que millorarà encara més els esforços per promoure i aprofitar oportunitats en tots dos continents. La reunió inaugural va ser presentada per Neven Mimica, comissari europeu de Cooperació i Desenvolupament Internacional.

Més informació sobre la Grup d'alt nivell així com la Associació Àfrica-UE està disponible en línia.

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Àfrica, República Centreafricana (CAR), EU, EU, món