Comissari Jourová en visita oficial a #Chile i #Argentina

Comissari Jourová (A la foto) serà a Xile avui (9 juliol), així com a Argentina el dimecres 10 i dijous 11 juliol. La visita segueix la conclusió del document EU-Mercosur acord comercial i es centrarà a millorar la cooperació en fluxos de dades, defensant una forta convergència dels règims de protecció de dades, avançant en la cooperació judicial bilateral i debatent sobre qüestions d'igualtat de gènere i antisemitisme, entre d'altres. A Xile, la comissària Jourová es reunirà amb el ministre de Justícia i Drets Humans, Hernán Larraín Fernández, el ministre de Finances, Felipe Larraín Bascuñán, el ministre de Dones i Igualtat d'Igualtat, Isabel Plá Jarufe, i el viceministre de Comerç Rodrigo Yañez. La protecció de dades i la igualtat de gènere estaran a l'agenda de la reunió amb els senadors xilens Felipe Harboe Bascuñán, Jaime Quintana, Adriana Muñoz i Kenneth Pugh.

També discutirà la protecció de dades amb els representants d'associacions i empreses del comerç xilè i europeu. El comissari Jourová intercanviarà opinions amb el Consell xilè de la transparència. Finalment, farà un discurs principal a la Universitat de Xile sobre els reptes i les oportunitats en l'era digital. Després, a Buenos Aires, la visita inclou intercanvis amb el ministre de Justícia i Drets Humans, Garavano alemany, amb el president del Senat, Federico Pinedo, el cap de gabinet del president argentí, encarregat, entre d'altres, de temes de protecció de dades. , Marcos Pena, i amb els senadors Dalmacio Mera i Laura Rodríguez Machado. El comissari Jourová es reunirà amb els membres de la Cambra de diputats, Karina Banfi i Ezequiel Langan. Després commemorarà amb la comunitat jueva argentina i els representants de les religions cristianes i musulmanes el bombardeig 1994 al centre de la comunitat jueva. Finalment, farà un discurs principal sobre els avantatges d'alinear les normes de protecció de dades a la privadesa en un món globalitzat. conferència. L'esdeveniment està organitzat en el marc del projecte "Cooperació internacional digital - Protecció de dades i fluxos de dades millorats" finançat per la Comissió Europea Instrument de col·laboració.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Argentina, EU, Comissió Europea, món

Els comentaris estan tancats.