Connecteu-vos amb nosaltres

Consell d'Europa

Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa. Enfocament menys confrontatiu del consum de drogues

COMPARTIR:

publicat

on

El Comitè permanent de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa ha adoptat un informe en què es demana un enfocament més holístic i menys confrontatiu del consum de drogues. La membre nacionalista escocesa Hannah Bardell havia vist per si mateixa com funciona una sala de "consum de drogues" a Estrasburg i el seu informe demana que es vegi als consumidors de drogues com a víctimes, no com a delinqüents. A tot el món, uns 35 milions de persones pateixen dependència de drogues i la senyora Bardell vol que el respecte als drets humans tingui un paper important en el seu tractament.

Comparteix aquest article:

anunci

Tendències