Connecteu-vos amb nosaltres

món

L'escala de l'antisemitisme a Europa "molt pitjor del que s'ha informat", diu el líder jueu europeu

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Els ja massius pics d'antisemitisme arreu d'Europa des del 7 d'octubreth, un 1000% més en alguns països, encara només representa "la punta de l'iceberg", va dir el president de l'Associació Jueva Europea (EJA), el rabí Menachem Margolin.

"Si voleu conèixer la situació real, feu possible la denúncia en línia", va instar en una carta enviada a tots els ministres d'Interior europeus.

El rabí Margolin vol veure un procediment simplificat per a la denúncia i suggereix un formulari de denúncia en línia disponible perquè els jueus que estiguin sotmesos a un acte antisèmic puguin presentar un informe i que la policia pugui supervisar i fer un seguiment.

En la seva carta, el rabí Margolin va dir: "És una veritat lamentable, però, tanmateix, una veritat que la majoria dels jueus que han estat sotmesos a un incident antisemita no es molesten a denunciar-ho. Hi ha una sèrie de raons per les quals és així. En molts casos, l'antisemitisme, especialment vocal, és un fet quotidià”.

"Sovint hi ha poques esperances de cap resultat significatiu, el que significa que molts dels afectats veuen poc sentit a informar-ho", va afegir.

"Finalment, i potser el més important, denunciar l'antisemitisme significa dedicar-se el temps per anar a la comissaria de policia més propera, seure a una entrevista i omplir una llarga documentació. Combinats, aquests factors estan emmascarant el que a l'Associació Jueva Europea creiem que és la punta de l'iceberg antisemita''.

"Us insto a accelerar un procediment simplificat per denunciar l'antisemitisme. La solució més òbvia és un formulari en línia on les víctimes poden denunciar, deixar tots els detalls necessaris i després permetre que les forces de l'ordre facin un seguiment.

anunci

"Creiem que els nivells reals d'antisemitisme a Europa són molt, molt pitjors del que s'està informant. Per entendre'l correctament, primer hem d'entendre l'abast i l'escala del que estem tractant. Igual que un iceberg, l'antisemitisme a Europa avui només és visible en part a la superfície", va concloure el rabí Margolin.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències