Connecteu-vos amb nosaltres

Afganistan

Afganistan: la UE dóna suport a l'educació, la salut i els mitjans de vida del poble afganès amb 268.3 milions d'euros

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

En la gran crisi humanitària que pateix l'Afganistan, la UE ha posat en marxa projectes per valor de 268.3 milions d'euros, augmentant el suport vital a la població afganesa. El suport de la UE se centra en mantenir l'educació, mantenir els mitjans de subsistència i protegir la salut pública, inclosos els refugiats, els migrants i els desplaçats interns. Es canalitza a través d'agències de les Nacions Unides que treballen a l'Afganistan i beneficia directament la població afganesa. Dos projectes donen suport als defensors dels drets humans i a les organitzacions de la societat civil.

La comissària d'associacions internacionals, Jutta Urpilainen, va dir: "No deixar ningú enrere és un principi clau del compromís de la UE al món. Avui estem demostrant el que hem dit moltes vegades: no abandonarem el poble afganès. Estic content que estem abordant les necessitats humanes bàsiques i donant suport als mitjans de subsistència sota els paràmetres clars establerts pel Consell d'Afers Exteriors. Els projectes se centren en la salut, la nutrició, l'aigua potable, el sanejament i l'educació, en particular per a dones i nenes. També donem suport a activitats generadores d'ingressos, seguretat alimentària i mercats locals. Hem reaccionat ràpidament per alleujar el patiment de la població i preservar un futur per al poble afganès, especialment les dones i els joves”.

Els projectes llançats són una fita clau com a part del paquet global de suport de la UE de 1 milions d'euros anunciat per la presidenta Ursula von der Leyen a l'octubre de 2021. La UE està abordant les necessitats bàsiques i proporciona assistència bàsica per als mitjans de vida sense passar per les autoritats de facto. Més informació disponible a la el comunicat de premsa i la full de dades.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències