Connecteu-vos amb nosaltres

Àfrica

Unitat empresarial a l'Àfrica: donar suport a la Cimera de lideratge de valors compartits a l'Àfrica

COMPARTIR:

publicat

on

Les empreses donen suport a la Cimera de Lideratge de Valor Compartit d'Àfrica i presta la seva veu per obtenir beneficis amb un moviment de propòsit. A tot el món, la comunitat del Valor Compartit continua creixent a mesura que més empreses prenen consciència de la importància no només del propòsit, sinó de com una organització és capaç d'aconseguir el seu propòsit mitjançant el Valor Compartit.

Durant gairebé dos anys, no només hem vist i sentit els efectes de la pandèmia, sinó també la demostració d'empreses orientades a un propòsit quan van decidir respondre i donar suport a les comunitats en què operen.


La Cimera de Lideratge del Valor Compartit d'Àfrica és una d'aquestes plataformes de defensa. En el seu cinquè any aquest any, la Cimera compleix el mandat bàsic de la Iniciativa de Valor Compartit a l'Àfrica: la defensa.

En els darrers cinc anys d'implementació d'aquesta trobada panafricana, el SVAI, juntament amb el seu soci implementador Shift Impact Africa, ha liderat un moviment a tot el continent, estrenant compromisos de lideratge pensat en qüestions relacionades amb l'impacte social i els negocis responsables, alhora que consolidant claus. principis de com les empreses poden alinear els seus beneficis amb el propòsit.


Aquest any, la Cimera torna a Johannesburg, un esdeveniment híbrid que es basarà en els resultats rècords de la Cimera del 2020. En un món canviat per sempre pel COVID-19, els influencers empresarials es reuniran en línia i a l'esdeveniment en directe per desglossar com podria ser el creixement econòmic i la unitat continental a Àfrica.


Els membres de la SVAI, que s'han incorporat com a patrocinadors, Absa, Old Mutual Limited, Enel Green Power, Abbott i Safaricom, lideren el càrrec i demostren el seu compromís amb l'impacte ambiental i social.

Totes aquestes organitzacions, a més de ser membres de la SVAI, són defensors des de fa temps del Valor Compartit no només a Àfrica sinó també a la resta del món. Quines veus més adequades per participar a la Cimera de Lideratge de Valor Compartit d'Àfrica i estar entre els estimats ponents de les sessions de lideratge que tenen lloc el dia 8?th i 9th de novembre.

 
Aquest any també es compleixen 10 anys des que el concepte de gestió empresarial de valor compartit va ser desenvolupat pels professors Michael Porter i Mark Kramer de la Harvard Business School, un moviment que va obtenir suport global i va demostrar que aquesta és una de les maneres més poderoses i sostenibles d'afectar el canvi a nivell mundial. A l'Àfrica, el suport empresarial a la Cimera ha estat evident durant els últims 5 anys, demostrant un augment de la consciència i la participació en beneficis amb propòsit per part de les empreses a tot el continent.

anunci


"A mesura que ens apropem a la COP26, és imprescindible que impulsem els debats sobre la importància del compliment dels objectius de l'Acord de París, concretament al voltant d'una transició justa a l'Àfrica. És important que reconeguem l'impacte del canvi climàtic i, tot i que es sentim globalment, les solucions necessàries a l'Àfrica seran diferents, ja que estem assetjats per molts reptes socioeconòmics que no necessàriament experimenta l'oest global. La importància d'enfortir la capacitat i construir el conjunt de coneixements necessaris per als països africans per fer front al canvi climàtic en economies de pobresa i inseguretat alimentària és un imperatiu", diu Sazini Mojapelo, director executiu d'Absa Corporate Citizenship and Community Investments.

“Els negocis ja no poden ser un observador passiu. La seva sostenibilitat i creixement, de fet, la seva supervivència a llarg termini, depèn de la seva capacitat per fer el canvi estratègic. Per pensar i treballar de manera diferent. Adoptar beneficis amb propòsit", va dir Tabby Tsengiwe, GM: Afers públics i comunicació, Old Mutual Limited.


Enguany, la Cimera, en reflectir els temps que vivim, se centra en: el creixement econòmic i l'AfCFTA; L'emprenedor africà àgil; Igualtat i inclusió de gènere; i Els ODS i Construir millor.

A tot el continent, si no al món, aquests són temes que existeixen des de fa temps però que potser es van fer més urgents per la pandèmia i altres problemes ambientals que van afectar la comunitat global.

Bill Price, Country Manager d'Enel Green Power Sud-àfrica, va dir: “Enel Green Power és un membre orgullós de la comunitat del Valor Compartit no només a Àfrica, sinó també a nivell mundial. Com que el 2021 és la celebració dels 10 anys des que es va desenvolupar el concepte de gestió empresarial de valor compartit, sembla que no és un moment com el present per estar entre les veus que participen i donen suport a la Cimera de lideratge de valor compartit d'Àfrica. Com a organització impulsada per la sostenibilitat, creiem fermament en el poder del col·lectiu no només per fer créixer organitzacions fortes, sinó també per contribuir al progrés sostenible de la societat".

Per obtenir més informació i registrar-vos a la Cimera de Lideratge del Valor Compartit d'Àfrica, visiteu el lloc web a www.africasharedvaluesummit.com.

Sobre Shared Value Africa Initiative: La Shared Value Africa Initiative (SVAI), és una organització panafricana amb el mandat de defensar l'adopció de la gestió empresarial de valor compartit al continent africà. El SVAI és el soci regional de la Iniciativa de Valor Compartit global creada pels professors economistes Michael Porter i Mark Kramer de la Harvard Business School. L'objectiu del SVAI és crear ecosistemes i orquestrar, convocar, motivar, crear relacions de col·laboració amb el sector privat que, com a col·lectiu, quan es treballen junts, puguin provocar canvis a escala.


Sobre Shift Impact Africa: Shift Impact Africa, els organitzadors de l'e-Summit, és una empresa d'assessorament, formació i consultoria de valor compartit que ajuda les empreses a trobar l'estratègia de valor compartit que els funcioni. Sovint, les empreses no estan segures de com passar d'un enfocament purament en benefici a demostrar la seva responsabilitat envers el seu entorn i la societat. Shift Impact Africa ajuda els clients a identificar els reptes socials rellevants per al negoci i ajuda a implementar l'estratègia de gestió empresarial de valor compartit centrada en la sostenibilitat i l'impacte social i ambiental.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències