Connecteu-vos amb nosaltres

Bulgària

La Comissió aprova un pla búlgar de 15.3 milions d'euros per donar suport al sector turístic en el context de la pandèmia de coronavirus

COMPARTIR:

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat un pla búlgar de 15.3 milions d'euros (30 milions de BGN) per donar suport a les empreses actives en el sector turístic afectades per la pandèmia de coronavirus. La mesura es va aprovar en el marc dels ajuts estatals Marc temporal. En el marc del règim, l'ajut tindrà la forma de subvencions directes. Per ser elegible, una empresa ha d'haver registrat una diferència d'almenys 256 € (500 BGN) entre el seu volum de negoci (sense IVA) el 2019 i el seu volum de negoci (sense IVA) el 2020, combinat amb qualsevol ajuda estatal rebuda el 2020 i l'any 2021. A més, una empresa ha d'haver registrat un volum de negoci (sense IVA) superior a 256 € (500 BGN) tant el 2018 com el 2019.

L'objectiu del pla és ajudar els beneficiaris a abordar les seves necessitats de liquiditat i continuar les seves activitats durant i després de la pandèmia. La Comissió va comprovar que el règim búlgar s'ajusta a les condicions establertes en el marc temporal. En particular, l'ajuda (i) no superarà els 2.3 milions d'euros per beneficiari; i (ii) s'atorgarà com a màxim el 30 de juny de 2022. La Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per posar remei a una pertorbació greu de l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107, apartat 3, lletra b). TFUE i les condicions del Marc Temporal.

Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar la mesura d'acord amb les normes d'ajuda estatal de la UE. Es pot trobar més informació sobre el Marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus. aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.100885 del document ajuda estatal registreu-vos a la Comissió pàgina web del concurs un cop que s'han resolt les qüestions de confidencialitat.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències