Connecteu-vos amb nosaltres

Consell d'Europa

Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa: l'ús creixent de la intel·ligència artificial

publicat

on

Consell d'Europa

Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa: pèrdua de privadesa a través del "track & trace"

publicat

on

Amb la difusió de COVID-19, alguns governs aprofiten per desmantellar parts de la democràcia. La pèrdua de privadesa a través dels sistemes "track & trace", les eleccions retardades i altres abusos estan preocupant a l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa i el diputat armeni Vladimir Vardanyan vol veure controls més estrictes ...

Seguir llegint

Consell d'Europa

Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa: IA i algoritmes en el camp de la justícia penal

publicat

on

El diputat letó Boriss Cilevičs, autor d’un informe sobre l’ús de la intel·ligència artificial en el camp de la justícia que adoptarà aquesta setmana el Comitè Permanent de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa, adverteix Jim Gibbons sobre els perills de confiar en algorismes sistemes de justícia.

Seguir llegint

Consell d'Europa

Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa: la pandèmia COVID-19 no és una excusa per erosionar la democràcia

publicat

on

 

L'informe del diputat conservador britànic Ian Liddell-Grainger, que demana que la pandèmia COVID-19 no s'utilitzi com a excusa per erosionar la democràcia, ha estat adoptat per l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa. Argumenta. que els governs no han d’utilitzar la pandèmia com a excusa per erosionar els drets democràtics i l’estat de dret. Ha estat parlant amb Jim Gibbons.

Seguir llegint
anunci

Facebook

Twitter

Tendències