Connecteu-vos amb nosaltres

Croàcia

La Comissió aprova una esmena al pla croat per donar suport als sectors marítim, transport, viatges i infraestructures afectats per la pandèmia de coronavirus

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La Comissió Europea ha trobat una esmena a un règim croat existent per donar suport als sectors marítim, transport, viatges i infraestructures que s'ajusta a l'ajuda estatal. Marc temporal. La Comissió va aprovar el pla original a juny 2020 (SA.57711) i les seves modificacions posteriors el juliol de 2020 (SA.58128), l'agost de 2020 (SA.58136), el desembre de 2020 (SA.59924 & SA.59942) i al setembre de 2021 (SA.64375). Croàcia va notificar les següents modificacions al règim existent: (i) un augment del pressupost global de 132.8 milions d'euros (1 milions de HRK); i (ii) la pròrroga de la mesura fins al 30 de juny de 2022. La Comissió va constatar que el règim modificat s'ajusta a les condicions establertes en el marc temporal.

En particular, l'ajuda (i) no superarà els 2.3 milions d'euros per beneficiari; i (ii) s'atorgarà com a màxim el 30 de juny de 2021. La Comissió va concloure que el règim, tal com s'ha modificat, continua sent necessari, adequat i proporcionat per posar remei a una pertorbació greu en l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107. )(b) TFUE i les condicions del marc temporal. Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar la mesura d'acord amb les normes de la UE sobre ajudes estatals.

Es pot trobar més informació sobre el Marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus. aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.100913 del document registre d'ajuts estatals sobre la Comissió pàgina web del concurs un cop que s'han resolt les qüestions de confidencialitat. 

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències