Connecteu-vos amb nosaltres

Xipre

Xipre s'enfronta a una bomba de rellotgeria demogràfica

COMPARTIR:

publicat

on

Per Andreas C Chrysafis

Els polítics fan més mal que bé? En la majoria dels casos, sens dubte, la resposta és un profund "sí"! Aquest és un tema que certament exigeix ​​un escrutini però mentre existeixi immunitat política, que impedeix el processament per mal comportament polític i males polítiques de presa de decisions que poden perjudicar l'estat o els ciutadans la ineptitud de la vida política continuarà. El procés parlamentari eximeix una mica els polítics de fer res malament; es tornen intocables!

Sota aquests termes, la democràcia alimenta la corrupció desenfrenada en els càrrecs públics, les institucions i la societat en general. La influència de "edictadura dictada" i el nepotisme aviat s'infiltra en tots els aspectes de la vida en societat!

Si la democràcia genera corrupció, aleshores la meritocràcia (defensa per Sòcrates, el filòsof grec) pot ser l'únic camí cap a l'excel·lència! Un país que no ha aconseguit introduir el sistema de mèrits (meritocràcia) en el procés de selecció és la República de Xipre. 

Avui, l'illa porta les cicatrius d'una nació dominada per una politicocràcia egoista (Kommatokratia) on la lletjor de la corrupció ha tocat tots els racons del país. Després de 64 anys de "llibertat" del domini colonial britànic, la nació continua enfrontant greus problemes aclaparats per la incompetència institucional i un lideratge mediocre que finalment ha establert una nació del silenci que ha perdut la veu de la raó per pronunciar-se contra la injustícia o la corrupció! 

Si no fos per un sol home, el senyor Odysseas Michaelides, l'inconformista auditor general, per exposar casos greus de corrupció, malbaratament i nepotisme, aquestes pràctiques continuarien creixent les dents avui dia sense cap obstacle. No obstant això, el govern ha decidit iniciar una cacera de bruixes i, sota instruccions, la fiscalia general ha emès un procediment judicial contra l'AG per "comportament inadequat". Es tracta d'un intent de destituir-lo del càrrec perquè s'hi nega "fer els ulls grossos" a pràctiques institucionals desagradables! La causa judicial promet ser la mare de totes les causes judicials; Transparència V Corrupció! 

No obstant això, hi ha avenços més sinistres que enfronta l'illa, a part d'aquestes mesquines trampes polítiques de partit; són problemes reals que amenacen de desestabilitzar i destruir l'antiga identitat xipriota hel·lènica! Aquestes pors són més reals avui que mai a causa de la decepció de la UE, on res és el que sembla... i res queda com era i no tornarà a ser mai més per a Xipre!

anunci

EU fracàs in Xipre

Un dels problemes més sinistres als quals s'enfronta la petita illa és la transformació demogràfica que s'està produint arreu del territori i sota els mateixos nassos de la UE. Aquest fenomen és el resultat directe de l'obediència de Xipre a una horda de directives de la UE que s'esvaeixen lentament el teixit bàsic de la nació. Com a país petit, amb menys de 800.000 habitants grecs, caldria un miracle per escapar de l'atac demogràfic que s'està produint. Si no s'evita, és només qüestió de temps que la transformació ètnica de Xipre es converteixi en un problema greu i, tanmateix, la UE es manté impassible davant el nombre cada cop més gran de migrants sirians i africans del Líban i Turquia!

Per a consternació dels locals, hi ha més de 120.000 "sol·licitants d'asil" que passegen per l'illa o que es mantenen en campaments, inclosos els complexos d'habitatges pagats pel contribuent. La visió transitòria d'homes joves que hi reflexionen s'ha convertit en una visió habitual i els ciutadans ara són testimonis de zones guetoitzades a les seves pròpies ciutats. Per a una illa petita, aquestes xifres de migrants representen el 10% de la població, que indiquen que una bomba demogràfica de rellotgeria està a punt d'explotar! Mai en la història de Xipre s'havia trobat mai abans un fenomen tan amenaçador per a la seva identitat hel·lènica; on els ciutadans ja no se sentin segurs caminant pel carrer i pel seu propi barri!

Mentrestant, els il·legals han descobert una nova via d'entrada utilitzant la zona d'amortiment des del nord i cap a la República! Els migrants han reconegut la zona morta de l'ONU com un lloc segur i en arribar-hi; van muntar campaments improvisats! Afortunadament per a ells, una vegada que el grup és detectat per les Forces de Manteniment de la Pau de l'ONU, encarregades de protegir la zona, els hi posen les tendes de campanya adequades i els proporcionen provisions en lloc de tornar-los a la zona ocupada turca. Al mateix temps, l'ONU/UE recorre a tàctiques de xantatge contra el govern per acceptar els migrants per motius humanitaris afirmant que: "Els sol·licitants d'asil han de tenir accés sense obstacles als procediments d'asil tal com preveu la legislació nacional, europea i internacional. i Xipre no pot negar l'accés als sol·licitants d'asil atrapats a la zona tampó controlada per l'ONU”.

Temerós que un nou flux de migrants aviat comenci a utilitzar la zona morta i estesa a la República, el govern es va negar a ajudar els migrants que s'estenen a la zona de protecció de l'ONU! Davant l'amenaça d'una multa de 20.000 euros imposada per Brussel·les per "refugiat", el govern es va posicionar en contra de la política de l'ONU/UE i es va negar a oferir cap ajuda, per primera vegada!

La connexió siriana

La connexió musulmana siriana representa la major amenaça demogràfica per a l'illa! Hi ha més de 2 milions de refugiats sirians que viuen en males condicions (ACNUR) al Líban desesperats per sortir i els contrabandistes estan fent un negoci pròsper cobrant més de 3.000 euros per persona per introduir-los de contraban a la terra de llet i mel de la UE més propera, en aquest cas, la República de Xipre! De fet, contrabandistes i bandes van instal·lar botigues al Líban promocionant Xipre com el país perfecte per demanar asil. Els que asseguren el pas il·legal a l'illa són majoritàriament homes joves en edat de lluitar i nois —cosa que provoca especulacions— sobre com i qui els finança; unes quantes dones i sovint nens no acompanyats. La situació actual i el problema dels migrants s'estan convertint en un malson per a les autoritats i la culpa recau sobre la UE per no tenir una política per protegir les seves fronteres!

Mentrestant, el líder religiós terrorista d'Hezbol·là, Hassan Nasrallah al Líban, ha fet públicament amenaces nomenant Xipre com a objectiu militar pel seu suport a Israel en l'ús dels seus aeroports i bases per a exercicis militars. Es tracta d'un desenvolupament greu que arrossega Xipre, per primera vegada, a aigües inexplorades i el moment de les seves amenaces certament s'ajusta als plans calculadors d'Erdogan per a l'illa. Al mateix temps, el líder terrorista insta el Líban a fer-ho "Obrir totes les rutes marítimes" a tothom que vulgui marxar del Líban cap a Xipre! Sembla que la connexió siriana és un moviment ben orquestrat per l'organització fonamentalista islàmica Hezbollah en suport dels plans d'islamització neo-otomà d'Erdogan amb afirmacions falses que "Xipre és una illa turca" - repetiu aquestes mentides el temps suficient i els musulmans aviat creuen que són la veritat! En resposta als últims avenços, la UE va fer una declaració pública que: "un atac a Xipre és un atac a la UE i actuaran en conseqüència”! Aquesta és la hipocresia per excel·lència a gran escala procedent d'una institució lleó de paper; Turquia ocupa avui el 40% de la UE-Xipre i no ha fet res! No farà res mentre Turquia ofereixi un ampli mercat per a la indústria militar de la UE i el mercat de consum!

Si l'amenaça demogràfica islàmica no s'acaba aviat, la nació xipriota hel·lènica s'enfonsaria en un malestar d'una sèrie de sectes religioses musulmanes sense cap possibilitat de revertir el gir dels esdeveniments. Quan Xipre va abandonar tontament el dret a governar el país per ser membre de la UE, també es va quedar atrapat en un fosc lagar de manipulació política i incertesa social.

nou realitats

Després de 50 anys d'ocupació turca i fracassada “negociacions retrobar-se la illa," Xipre continua atrapat en un forat negre i està lluny de resoldre els seus enigmes polítics i socials. En el transcurs del temps, en l'essència, anys d'atzucacs han funcionat en realitat contra la República, però han generat nous problemes. Avui Xipre es troba en una situació precària i molt perillosa; com fer front a les astúcies ambicions neootomanes del sultà Erdogan per a l'illa! Les seves aspiracions expansionistes tenen com a objectiu alterar el teixit hel·lènic de la nació inundant l'illa amb més d'un milió de colons musulmans, però les recents amenaces d'Hezbol·là impulsen igualment la qüestió de Xipre a noves dimensions.

De fet, les polítiques migratòries de ment estreta de la UE han proporcionat a Sultan-Erdogan una oportunitat perfecta per a la islamització de l'illa; una illa que ell anomena "turc". Premeditat o no, el flux de milers de joves "pseudorefugiats" musulmans podria ser el clau del taüt de Xipre que està obligat per la llei de la UE a acceptar milers de sol·licitants d'asil i els seus descendents!

El president Chrystodoulides i el seu govern, en canvi, estan obsessionats a presentar una imatge que els grecoxipriotes són lleials. “Bons europeus” i es consideren afortunats de formar part de la UE “Pàtria”. Fa anys, el concepte de Mercat Comú era una iniciativa benvinguda però malauradament es basava en mentides, propaganda desagradable, falses promeses i lluny de la transparència. Sens dubte, els ciutadans no han donat el seu vistiplau a la seva transmutació en a"Unió Europea" i un que funciona sense responsabilitat i sense dir-los. De fet, els avantpassats de la institució camaleònica en constant canvi es van introduir per un engany de proporcions gegants. Jean Monet (considerat el patró de la UE), entre els quals Helmut Kohl, François Mitterrand i altres, es va col·ludir i va dissenyar el Parlament de la UE sense dents amb un objectiu en ment; a "democratitzar" decisions preses a porta tancada per una Comissió no democràtica i no electa; una Comissió que recorda tant l'època de Kafka; obsessionat pel secret i la submissió a l'Estat poderós!

Els vint anys de pertinença de Xipre, confirma que la UE, inclosa l'ONU, ha incomplert les seves declaracions als grecoxipriotes: la retirada de les forces d'ocupació turques; la reunificació de l'illa i el retorn de 200,000 refugiats grecs a casa seva!

Potser ha arribat el moment perquè Xipre reconsideri l'experiment de la UE i faci una SORTIDA (CYPREXIT) ben planificada de l'actual integració política i econòmica de la UE, però segueixi sent un estat membre de la UE i ampliï els seus vincles socials i comercials com a soci de lliure comerç. amb la lliure circulació de persones, béns i serveis com ho fa Suïssa. Això vol dir que Xipre compartiria la riquesa i les diversitats que s'ofereixen d'aquestes nacions, mantenint la seva sobirania i la seva moneda intactes. Mentrestant, la bomba demogràfica de rellotgeria està preparada per causar estralls a l'illa!

L'etnocidi i la tragèdia grecs de Constantinoble ofereixen un bon exemple de com de fàcil és destruir la pròpia identitat ètnica: una vegada una megalòpolis grega vibrant amb més de 300,000 hel·lens el 1922 avui, hi ha menys de 2,000 persones que viuen en una ciutat aclaparada per una població de gairebé 20 persones. XNUMX milions de turcs musulmans.

Andreas C Chrysafis va néixer de pares grecs a Xipre i té la ciutadania xipriota, britànica i canadenca. Va viure la major part de la seva vida al Regne Unit, Canadà i Xipre. És un autor publicat de cinc llibres i un artista reconegut, mentre que els seus articles de reflexió (més de 450) es continuen llegint a tot el món. No és afiliat polític, sinó un ferm defensor de l'estat de dret, la democràcia, la transparència, la igualtat i els drets humans, però també un fort opositor a la corrupció.

ENLLAÇOS D'ANDREAS:

Obres d’artwww.artpal.com/chrysafis

Reserva títolshttps://www.amazon.com/Andreas-C.-Chrysafis/e/B00478I90O...

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències