Connecteu-vos amb nosaltres

Energia

La Comissió aprova l'ajuda a la inversió finlandesa a NordFuel i Veolia per a la construcció de plantes avançades de biocombustibles a Finlàndia

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La Comissió Europea ha aprovat, d'acord amb les normes de la UE sobre ajudes estatals, dues mesures de suport per a la construcció de plantes avançades de biocombustibles a Finlàndia. Més concretament, la Comissió ha aprovat les dues mesures d'ajuda a la inversió següents notificades per Finlàndia: (i) 24.5 milions d'euros a favor de NordFuel, per donar suport a la construcció d'una planta de demostració avançada de biocombustibles; i (ii) 9.5 milions d'euros a favor de Veolia, per donar suport a la construcció d'una planta demostradora de biometanol. L'objectiu de les dues mesures és augmentar la producció de biocombustibles avançats i biogàs per al transport. La Comissió va avaluar les dues mesures d'acord amb les normes de la UE sobre ajudes estatals, en particular la Directrius sobre ajuts estatals per a la protecció del medi ambient i l’energia.

La Comissió va considerar que les mesures són necessàries i adequades per promoure la producció de biocombustibles avançats. A més, l'ajuda es limitarà al mínim necessari i no superarà els límits d'intensitat de l'ajuda establerts a les Directrius. Finalment, les dues mesures només donaran suport a les plantes productores de biocombustibles avançats que compleixin els criteris de sostenibilitat exigits per la Directiva revisada d'energia renovable (VERMELL II).

Sobre aquesta base, la Comissió va concloure que les mesures donaran suport a projectes de promoció de biocombustibles sostenibles, d'acord amb el Pacte Verd Europeu, sense distorsionar indegudament la competència al mercat únic. Per tant, la Comissió va aprovar les mesures en virtut de les normes de la UE sobre ajudes estatals. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb els números d'expedient SA.58416 (NordFuel) i SA.62154 (Veolia) al Registre d'ajudes estatals sobre la Comissió competència Un cop s'hagi resolt algun problema de confidencialitat. 

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències