Connecteu-vos amb nosaltres

Corona virus

Regne Unit mantindrà les normes de quarantena per als viatgers de França

COMPARTIR:

publicat

on

El Regne Unit va dir divendres (16 de juliol) que anul·lava un alleujament previst de les normes del coronavirus per als viatgers procedents de França, que havia d'entrar en vigor dilluns (19 de juliol), a causa de la presència continuada de la variant beta del COVID identificada per primera vegada a Sud-àfrica, escriu David Milliken.

Qualsevol persona que arribi de França haurà de posar-se en quarantena a casa o en un altre allotjament durant cinc o deu dies, fins i tot si està completament vacunada contra el COVID, va dir el ministeri de salut britànic.

Aquest requisit de quarantena finalitzarà tal com estava previst dilluns per als viatgers completament vacunats d'altres països de la categoria de risc de coronavirus 'ambre' de Gran Bretanya, que inclou la major part d'Europa. Poc més de dos terços dels adults britànics estan completament vacunats.

Dilluns finalitza la majoria de les normes del coronavirus a Anglaterra, incloses les obligacions legals de portar màscares. Però els viatges a l’estranger continuaran subjectes a requisits de quarantena i proves.

"Amb la retirada de les restriccions dilluns a tot el país, farem tot el possible per garantir que els viatges internacionals es facin de la manera més segura possible i protegir les nostres fronteres de l'amenaça de variants", va dir el ministre de Salut, Sajid Javid.

Abans de la pandèmia de coronavirus, França era el segon destí de viatges més popular a Gran Bretanya després d’Espanya, i la notícia arriba només una setmana abans de començar les vacances escolars a Anglaterra, quan milions de persones normalment intentarien creuar el Canal.

El canvi va provocar una reacció enutjada per part del cos global de les companyies aèries IATA, que va dir que les restriccions de viatge de Gran Bretanya i els canvis a curt termini no estaven en línia amb els d'altres països del món.

"El Regne Unit es consolida com un valor atípic en el seu confús enfocament dels viatges. Això, al seu torn, està destruint el seu propi sector de viatges i els milers de llocs de treball que en depenen", va dir Willie Walsh, director general de l'Associació Internacional de Transport Aeri (IATA), va dir a Reuters.

Els conductors de camions continuaran exempts del requisit de quarantena, però afectaran la majoria dels altres viatgers, inclosos els que transiten per França des d’altres llocs d’Europa.

Actualment, Gran Bretanya informa de deu vegades més casos de COVID que França, a causa de la ràpida difusió de la variant Delta del COVID identificada per primera vegada a l’Índia, però hi ha pocs casos de la variant beta trobats a França.

La quarantena d'arribades de França va ser "una mesura de precaució ... mentre continuem avaluant les últimes dades i seguint la prevalença de la variant beta", va dir el ministeri de salut britànic.

Corona virus

Desinformació del coronavirus: les plataformes en línia fan noves accions i demanen que més jugadors s’uneixin al codi de pràctica

publicat

on

La Comissió té publicat els informes de Facebook, Twitter, TikTok, Microsoft i Google sobre les mesures preses al juny per combatre la desinformació del coronavirus. Els actuals signants i la Comissió també demanen a noves empreses que s'uneixin a la Codi de pràctica sobre desinformació ja que ajudarà a ampliar el seu impacte i a fer-lo més eficaç. La vicepresidenta de Valors i Transparència, Věra Jourová, va dir: "El programa de control de la desinformació COVID-19 ha permès fer un seguiment de les accions importants que han dut a terme les plataformes en línia. Amb les noves variants de la propagació del virus i les vacunes que continuen a tota velocitat, és crucial complir els compromisos. Esperem el reforç del Codi de Pràctica ”.

El comissari del mercat interior, Thierry Breton, va afegir: “La UE va mantenir la seva promesa de lliurar prou dosis per vacunar amb seguretat tots els ciutadans de la UE. Ara totes les parts interessades han d’assumir la seva responsabilitat de superar la vacil·lació vacil·lària provocada per la desinformació. Mentre reforcem el Codi de Pràctica amb plataformes i signants, demanem que nous signants s’uneixin a la lluita contra la desinformació ”. 

Per exemple, la campanya de TikTok de suport a la vacunació, amb el govern irlandès, va assolir més d'un milió de visites i més de 20,000 m'agrada. Google va continuar treballant amb les autoritats de salut pública per mostrar informació sobre els llocs de vacunació a la Cerca de Google i a Maps, una funció disponible a França, Polònia, Itàlia, Irlanda i Suïssa. A Twitter, els usuaris ara poden formar sistemes automatitzats per identificar millor les infraccions de la política de desinformació COVID-19 de la plataforma.

Microsoft va ampliar la seva associació amb NewsGuard, una extensió Edge que adverteix sobre els llocs web que propaguen desinformació. Facebook va cooperar amb les autoritats sanitàries internacionals per augmentar la consciència pública sobre l’eficàcia i la seguretat de les vacunes i amb els investigadors de la Michigan State University (MSU) per detectar i atribuir millor els deepfakes. Aquests esforços conjunts han de continuar tenint en compte els reptes persistents i complexos que encara presenta la desinformació en línia. El programa de supervisió de la desinformació COVID-19 de la Comissió s’ha estès fins a finals del 2021 i ara es publicaran informes cada dos mesos. El proper conjunt d’informes es publicarà al setembre. Seguint el Guia publicada recentment, els signants han iniciat el procés per enfortir el Codi i han posat en marxa una convocatòria d'interès conjunta per a possibles nous signants.

Seguir llegint

Corona virus

Coronavirus: la Comissió signa un contracte per obtenir un tractament anticorp monoclonal

publicat

on

Ahir (27 de juliol) la Comissió va signar un contracte marc de contractació conjunta amb l’empresa farmacèutica Glaxo Smith Kline per al subministrament de sotrovimab (VIR-7831), una teràpia d’anticossos monoclonals d’investigació, desenvolupada en col·laboració amb la biotecnologia VIR. Forma part del primera cartera de cinc productes terapèutics prometedors anunciada per la Comissió el juny de 2021, i actualment està en procés de revisió per part de l'Agència Europea de Medicaments. 16 estats membres de la UE participen en la contractació per a la compra de fins a 220,000 tractaments. Sotrovimab es pot utilitzar per al tractament de pacients amb coronavirus amb símptomes lleus que no requereixen oxigen suplementari, però que presenten un risc elevat de COVID-19 sever. Els estudis en curs suggereixen que el tractament precoç pot reduir el nombre de pacients que progressen a formes més greus i requereixen hospitalització o ingrés a les unitats de cures intensives.

La comissària de Salut i Seguretat Alimentària, Stella Kyriakides, va dir: "Ens comprometem en el nostre Estratègia terapèutica COVID-19 tenir almenys tres noves terapèutiques autoritzades per a l’octubre. Ara lliurem un segon contracte marc que aporta tractaments d’anticossos monoclonals als pacients. Juntament amb les vacunes, una teràpia segura i eficaç tindrà un paper fonamental en el retorn d’Europa a una nova normalitat ”.

Els anticossos monoclonals són proteïnes concebudes al laboratori que imiten la capacitat del sistema immunitari per combatre el coronavirus. S’uneixen a la proteïna espiga i, per tant, bloquegen la fixació del virus a les cèl·lules humanes. La Comissió Europea va celebrar prop de 200 contractes per a diferents contramesures mèdiques per valor de més de 12 milions d'euros.

Segons el contracte marc actual amb Glaxo Smith Kline, els estats membres poden comprar sotrovimab (VIR-7831) si és necessari, un cop ha rebut l'autorització d'ús d'emergència a l'estat membre en qüestió o una autorització de comercialització (condicional) a nivell de la UE de la Agència Europea del Medicament. Es pot trobar més informació aquí.

Seguir llegint

Corona virus

Amb el retard de les vacunes, els tractaments ofereixen la clau per frenar el nombre de morts COVID de l’Índia

publicat

on

Hi ha un informe del Centre per al Desenvolupament Global amb seu a Washington revelat això, mentre que les xifres oficials fixen la xifra de morts del Covid-19 a l'Índia en poc més 420,000, la xifra real podria ser fins a deu vegades més gran. Segons el Centre, això faria de l'Índia el país amb més xifres de coronavirus al món, fins ara incomparable als Estats Units i al Brasil, i també convertiria la pandèmia en "sens dubte la pitjor tragèdia humana de l'Índia des de la partició i la independència", escriu Colin Stevens.

Les morts per covid-19 probablement també han estat subestimades a Europa, amb l’Organització Mundial de la Salut (OMS) la presentació d'informes és probable que les morts a tot el món siguin "dues o tres" vegades superiors a les xifres oficials. Però a l’Índia, quatre de cinc les morts no es van investigar mèdicament ni abans de la pandèmia; ara, a causa de la manca de llits hospitalaris i d’oxigen, hi ha un nombre desconegut de pacients amb coronavirus moribund no provat i no registrat a casa. Social generalitzat estigma al voltant del COVID-19 ha agreujat aquest fenomen, i les famílies solen declarar una causa de mort diferent.

Tot i que les infeccions i les morts per coronavirus de l'Índia han disminuït dràsticament a partir del pic de la segona onada de maig, el país encara s’ha perdut 16,000 la gent a Covid des de principis de juliol. Experts en salut pública advertir L’Índia hauria de preparar-se per a una tercera onada devastadora a l’octubre, cosa que afegiria urgència a la recerca d’eines per ajudar els pacients que contrauen casos greus de Covid.

La vacuna de l’Índia no té objectius

Les vacunes són l’eina principal de prevenció per mantenir a ratlla les infeccions greus i l’Índia ja n’ha distribuït algunes 430 milions de dosis—Més que qualsevol altra nació després de la Xina. Tot i així, només 6.9% de la població índia ha estat totalment vacunada fins ara, d 'una població de 1.4 milions ciutadans. Des del aparició de la variant altament contagiosa de Delta a l’octubre de 2020, l’impuls de la vacunació de l’Índia ha estat afectat per escassetat de vacunes, cadenes de subministrament trencades i vacil·lació.

Aquest mes, l’OMS va anunciar que rebrà l’Índia 7.5 milions dosis de la vacuna Moderna a través de les instal·lacions de COVAX, però el desplegament de vacunes domèstiques a l'Índia continua afectant obstacles. Bharat Biotech, que produeix l'única vacuna homologada del país, Covaxin, aquesta setmana projectat més retards, cosa que fa impossible que l'Índia compleixi el seu objectiu de distribució 516 milions tirs a finals de juliol.

Desacord internacional sobre tractaments

Amb la immunitat del ramat encara fora d’abast, els serveis mèdics de l’Índia necessiten desesperadament solucions de tractament eficaços per ajudar els pacients hospitalitzats. Afortunadament, les opcions terapèutiques per salvar la vida que s’estan provant a Europa aviat podrien oferir armes potents contra les infeccions més perilloses.

Tot i que el nombre de tractaments Covid disponibles creix a mesura que els fàrmacs completen els assajos clínics, els organismes de salut pública mundial encara es divideixen quant a quins són els més eficaços. L’únic tractament que rep la llum verda de la Unió Europea és el remdesivir de Gilead, però l’OMS desaconsella activament aquest tractament antiviral en particular. recomanant en canvi, dos "bloquejadors de receptors d'interleucina-6" coneguts com a tocilizumab i sarilumab. Tocilizumab també ho ha estat demostrat ser eficaç per l’ampli assaig RECOVERY al Regne Unit, que redueix el temps a l’hospital i la necessitat de respiració assistida mecànicament.

Tot i ser un centre mundial per a la fabricació de medicaments, l’Índia no sempre els aprova tan ràpidament. Companyia farmacèutica nord-americana Merck reforçat La capacitat de fabricació de l'Índia per al medicament antiviral molnupiravir per ajudar a combatre la segona onada el passat mes d'abril, però no es faran proves locals de drogues completat fins al setembre com a molt aviat. Mentrestant, les autoritats índies sí atorgat aprovació d’emergència per a un tractament diferent per a Covid-19, 2-DG, tot i la manca de dades publicades d’assaigs sobre la molècula.

Nous tractaments com el Leukine a punt

Aquest conjunt limitat de medicaments Covid-19 existents aviat es veurà reforçat per altres teràpies prometedores. Un d’aquests tractaments, el sargramostim de Partner Therapeutics, conegut comercialment com a Leukine, actualment està sent sotmès a proves tant a Europa com als Estats Units amb vista a una ràpida aprovació. Al febrer, assajos dirigits per l'Hospital Universitari de Gant i reunint cinc hospitals belgues, es va trobar que Leukine "pot millorar significativament l'oxigenació en pacients amb COVID-19 amb insuficiència respiratòria hipòxica aguda", augmentant l'oxigenació en la majoria dels pacients almenys un terç dels nivells basals.

Després de constatar el potencial de Leukine, el Departament de Defensa dels EUA signat un contracte de 35 milions de dòlars per finançar dos assajos clínics de fase 2 per tal de complementar les dades preliminars. El passat mes de juny, els resultats del segon aleatoritzat Els assaigs nord-americans de leucina inhalada van tornar a mostrar millores positives en les funcions pulmonars de pacients amb hipoxèmia aguda causada per un covid sever, confirmant els resultats belgues que els nivells d’oxigen en pacients que tenien rebut Les Leukine eren més altes que les que no.

Els tractaments Covid eficaços reduirien la pressió sobre els proveïdors de serveis de salut de l'Índia no només millorant les possibilitats de supervivència, sinó també accelerant recuperació vegades i alliberar els llits hospitalaris per a altres pacients, inclosos els que tracten altres malalties. Els tractaments més ràpids també reduirien els perills que presenten els pacients per afeccions contagioses, com ara el fong negre implicat a la mort de més de 4,300 pacients Covid hospitalitzats a l'Índia. Una major claredat i accessibilitat al voltant dels tractaments també frenaria la preocupant recuperació de les famílies índies que recorren al mercat negre comprar subministraments mèdics de procedència desconeguda a preus enormement inflats.

Els tractaments que millorin les taxes de recuperació i previnguin casos mortals de Covid seguiran sent crucials mentre la majoria d’indis no estiguin vacunats. Si els medicaments nous s’aproven de manera oportuna, la comprensió mèdica millorada del virus significa que els nous pacients amb covid haurien de tenir un pronòstic millor que mai.

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències