Connecteu-vos amb nosaltres

Germany

La Comissió aprova la modificació del mapa d'ajuda estatal regional 2022-2027 per a Alemanya

COMPARTIR:

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat, d'acord amb les normes de la UE sobre ajudes estatals, una modificació del mapa d'Alemanya per a la concessió d'ajuts regionals fins al 31 de desembre de 2027, en el marc de les directrius d'ajuts regionals.

On 15 2021 desembre, la Comissió va aprovar el mapa d'ajuts regionals 2022-2027 per a Alemanya. Encès 30 2023 maig, la Comissió va adoptar una Comunicació sobre un possible revisió a mig termini dels mapes d'ajuts autonòmics, tenint en compte les estadístiques actualitzades.

En aquest context, la modificació del mapa d'ajudes regionals d'Alemanya aprovada avui permet augmentar els imports màxims d'ajuda a les inversions a la regió de Saarlouis atesa la disminució del seu producte interior brut per càpita, i a la regió de Saalfeld-Rudolstadt donada la disminució del seu població. Els imports màxims de l'ajuda augmentaran del 10% al 15% dels costos d'inversió elegibles a Saarlouis i del 15% al ​​20% dels costos d'inversió elegibles a Saalfeld-Rudolstadt. El mapa esmenat estarà en vigor des de l'1 de gener de 2024 fins al 31 de desembre de 2027.

La versió no confidencial de la decisió d'avui estarà disponible amb el número d'expedient SA.109329 a la Registre d'ajudes estatals a la Comissió competència Un cop s'hagi resolt algun problema de confidencialitat.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències