Connecteu-vos amb nosaltres

Mediambient

Política de cohesió de la UE: 84 milions d’euros per a la depuradora d’aigües residuals urbanes a Marathon, Grècia

COMPARTIR:

publicat

on

La Comissió ha aprovat una inversió de 84 milions d 'euros Fons de cohesió per a la construcció d’una nova infraestructura per a la recollida i tractament d’aigües residuals a Marathon, a la regió de l’Àtica, a Grècia. Aquest nou sistema millorarà la salut pública a partir de l’eliminació d’aigües residuals no tractades o insuficientment tractades. Comissària de Cohesió i Reformes, Elisa Ferreira (A la foto) said: “I am glad to approve this project as it will offer health and environmental benefits to locals and tourists alike. This is a clear example of EU’s support to infrastructure that contributes to the compliance of the EU environmental acquis and meets the goals of the Green Deal.”

Es col·locaran aproximadament 188 km de canonades de clavegueram a les aglomeracions de Nea Makri i Marathon, així com la construcció de 15 estacions de bombament i la planta de tractament d’aigües residuals de Marathon amb capacitat per atendre l’equivalent a una població de 110,000 habitants. També es construirà una infraestructura de distribució d’electricitat i un sistema automatitzat de control de la planta. A més, els fangs produïts es tractaran com un recurs valuós i s’utilitzaran per a la producció de biogàs. Per tant, el projecte també contribuirà a la mitigació del canvi climàtic mitjançant la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Podeu obtenir més informació sobre les inversions finançades per la UE a Grècia a Plataforma de dades obertes.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències