Connecteu-vos amb nosaltres

Covid-19

Protecció avançada contra agents biològics: l'èxit italià d'ARES BBM - Bio Barrier Mask

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

L'empresa italiana ARES ha produït una màscara de mitja cara filtrant única que protegeix dels agents biològics. Actualment és l'única empresa del mercat

Durant la recent pandèmia de Coronavirus, el significat de les màscares com a equip de protecció individual es va discutir àmpliament en debats públics i polítics. Filtrar una mitja màscara és essencial tant per a la protecció individual (treballadors i població) com per controlar la transmissió de patògens entre individus. Reconeixent el paper crític d'aquests dispositius, el govern italià es va comprometre, mitjançant una resolució aprovada pel Senat, a garantir la disponibilitat de màscares de filtració avançada de mitja cara en entorns d'alt risc, incloses les sales hospitalàries i les unitats de malalties infeccioses.

Després de la pandèmia de la COVID-19, una empresa italiana va projectar, dissenyar, produir i comercialitzar acuradament una màscara de mitja cara filtrant més avançada i de major rendiment que proporciona protecció específica contra agents infecciosos. Així va néixer l'ARES BBM. Equips de Protecció Individual (EPI) A III Categoria segons el Reglament (UE) 2016/425 i certificats per a agents biològics. Aquest producte ofereix protecció contra una àmplia gamma d'agents biològics, aerosols i partícules en l'aire, el que el fa indispensable en entorns amb alts riscos biològics. És especialment adequat per a situacions en què les persones estan exposades o potencialment exposades a agents infecciosos i manipulant substàncies i mescles classificades com a perilloses, inclosos els agents cancerígens o mutagènics de les categories A i 1B.

Aquest dispositiu és únic, sent l'únic respirador (EPI) de la III Categoria certificat per a la protecció contra agents biològics, superant el rendiment de les màscares tradicionals FFP3 (màscares facials filtrants de pols). El respirador ARES BBM compta amb les certificacions segons la norma EN149:2009+A1:2009 i la certificació de protecció contra agents biològics, i també compleix amb la norma tècnica EN14683 (màscares mèdiques, dispositius mèdics). Cada lot produït se sotmet a proves rigoroses de control de qualitat i verificació de l'eficàcia del filtrat mitjançant la nebulització d'un virus (bacteriofag MS2) i la simulació de la respiració humana.

A més del seu alt rendiment, la màscara ARES BBM està dissenyada per oferir comoditat i seguretat. La seva menor resistència a la respiració redueix la fatiga de l'usuari fins i tot durant un ús prolongat, i el seu excel·lent ajust a la cara garanteix una protecció eficaç fins i tot durant moviments intensos. Els elàstics equilibren la pressió per garantir el màxim confort sense comprometre la seguretat.

L'ús d'aquests dispositius avançats és crucial avui i per preparar-se adequadament per a futures crisis sanitàries. L'adopció de l'ARES BBM demostra el compromís d'abordar de manera proactiva els futurs reptes de salut, posant èmfasi en la importància dels dispositius de protecció avançats com a part d'una estratègia global de contenció. En el context d'una possible nova pandèmia, l'ús de dispositius com l'ARES BBM podria ser decisiu per mitigar la propagació de noves malalties infeccioses, salvaguardant així la salut pública i la seguretat dels treballadors de primera línia. Només adoptant de manera preventiva noves tecnologies, com aquesta, podrem afrontar millor i de manera més conscient els reptes de salut d'avui i de demà, aprenent de les tràgiques experiències del passat com a advertències per al futur.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències