Connecteu-vos amb nosaltres

Corona virus

La Comissió aprova un paquet de suport maltès de 10 milions d'euros per al sector turístic en el context de l'epidèmia de coronavirus

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La Comissió Europea ha aprovat un paquet de suport maltès de 10 milions d'euros per al turisme i els sectors directament relacionats afectats pel brot de coronavirus i el mesures restrictives establertes per limitar la propagació del virus. El règim es va aprovar en el marc de l'ajuda estatal Marc temporal. El suport públic serà obert a les petites i mitjanes empreses i a les microempreses actives en el sector turístic i en altres directament relacionats, incloent-hi especialment els sectors d'allotjament, viatges, esdeveniments turístics i patrimoni cultural. El paquet consta de tres programes de suport en particular: (i) l'organització de reunions, conferències i exposicions; (ii) llocs de patrimoni cultural; i (iii) operadors turístics amb llicència que ofereixen viatges combinats a Malta. En tots els règims, les ajudes tindran la forma de subvencions directes. L'objectiu del paquet és atendre les necessitats de liquiditat dels beneficiaris i ajudar-los a continuar les seves activitats durant i després del brot.

La Comissió va comprovar que el paquet de suport maltès s'ajusta a les condicions establertes en el marc temporal. En concret, l'ajuda (i) no superarà els 2.3 milions d'euros per empresa; i (ii) s'atorgarà com a màxim el 30 de juny de 2022. La Comissió va concloure que els sistemes són necessaris, adequats i proporcionats per solucionar una pertorbació greu de l'economia d'un Estat membre, d'acord amb l'article 107, apartat 3, lletra b). TFUE i les condicions del Marc Temporal. Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar el paquet de suport en virtut de les normes de la UE sobre ajudes estatals. Es pot trobar més informació sobre el marc temporal i altres accions adoptades per la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus. aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.64380 del document registre d'ajudes estatals sobre la Comissió competència Un cop s'hagi resolt algun problema de confidencialitat.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.
anunci
anunci

Tendències