Connecteu-vos amb nosaltres

Mongòlia

El Banc de Desenvolupament de Mongòlia farà el pagament anticipat abans del venciment del bon Samurai de 30 milions de JPY

COMPARTIR:

publicat

on

El primer ministre mongol, Oyunerdene Luvsannamsrai, ha encarregat al Banc de Desenvolupament de Mongòlia (DBM) que explori possibles opcions, inclòs un pagament anticipat, per liquidar les seves obligacions pendents de Samurai Bond. Després d'això, el Banc podrà seguir gestionant les seves futures obligacions i millorar el seu perfil global d'endeutament. La mesura reduirà el deute del govern general de Mongòlia, ja que la garantia sobirana del bo vencerà simultàniament. 

Segons el Sr. Manduul Nyamdeleg, director general de DBM, el Banc està esperant opcions potencials per fer un pagament anticipat del seu primer bo Samurai de 30 milions de JPY (231 milions de dòlars EUA) abans del seu venciment de desembre de 2023. DBM és l'única política. -institució financera orientada al país amb el mandat de finançar projectes de desenvolupament a gran escala i estratègicament importants a Mongòlia. DBM té un paper únic en l'economia local en omplir el buit creat pel sector bancari emergent emergent, que segueix sense poder finançar grans projectes de desenvolupament. Des de la seva creació l'any 2011, el Banc ha finançat projectes d'energia, transport, habitatge assequible, agricultura, fàbriques de processament i mineria al país.

A causa de la seva naturalesa política i el suport del govern, DBM ha mantingut una base de finançament sòlida amb una durada més llarga i un cost més baix en comparació amb els dels bancs comercials de Mongòlia. Les agències de qualificació consideraven DBM com una part integral del Govern, amb un suport directe imminent en cas de dificultats financeres.

El 2013, el Banc va emetre el primer bon Samurai de Mongòlia per un import de 30 milions de JPY amb un venciment a 10 anys i una taxa de cupó de l'1.52%. La garantia del Govern de Mongòlia i del Banc de Cooperació Internacional del Japó (JBIC) va permetre assegurar el finançament a llarg termini amb un tipus d'interès més baix en aquell moment. Els ingressos del bon s'han utilitzat per finançar habitatges assequibles, fàbriques de processament i projectes agrícoles a Mongòlia.

Fundat el 2011, el Banc de Desenvolupament de Mongòlia és propietat total del govern de Mongòlia. Els seus principals objectius són garantir un creixement econòmic sostenible a Mongòlia, fomentar la producció de valor afegit, impulsada per l'exportació i introduir solucions financeres dissenyades per implementar polítiques de desenvolupament governamentals. Al 10 de maig de 2022, els actius totals són de 4,196,004.38 milions de MNT (1,351 milions de dòlars EUA). El total de préstecs i avançaments representen 2,592,042 milions de MNT (834.7 milions de dòlars EUA), amb la cartera de préstecs centrada en sectors clau com la mineria, l'agricultura i l'energia. Tot i que el Banc es va establir fa només 11 anys, ha emès amb èxit una sèrie de bitllets als mercats internacionals de capitals.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències