Connecteu-vos amb nosaltres

Myanmar

La UE aprova les sancions de Magnitsky a violadors dels drets humans a la Xina, la RPDC, Líbia, Rússia, el Sudan del Sud i Eritrea

COMPARTIR:

publicat

on

El Consell ha decidit avui (22 de març) imposar mesures restrictives a 11 persones i quatre entitats responsables de greus violacions i abusos dels drets humans en diversos països del món. 

Aquesta és la segona vegada que la UE fa ús del seu nou règim de sanció de drets humans establert el 7 de desembre de 2020. La primera vegada va ser la llista de quatre individus russos vinculats a les protestes i la detenció d'Alexander Navalny.

Entre les violacions objectiu avui s’inclouen les detencions arbitràries a gran escala de, en particular, uigurs a Xinjiang a la Xina, la repressió a la República Popular Democràtica de Corea, assassinats extrajudicials i desaparicions forçades a Líbia, la tortura i la repressió contra persones LGBTI i opositors polítics a Txetxènia. a Rússia i tortures, execucions extrajudicials, sumàries o arbitràries i matances al Sudan del Sud i Eritrea.

Segons el règim global de sancions de drets humans de la UE, les persones i entitats que figuren a la llista estan subjectes a una congelació d’actius a la UE. A més, les persones que figuren a la llista estan subjectes a una prohibició de viatjar a la UE i a les persones i entitats de la UE se'ls prohibeix que els fons estiguin disponibles, directament o indirectament, per a les persones que figuren a la llista.

Comparteix aquest article:

Tendències