Connecteu-vos amb nosaltres

Pakistan

El ministre d'Afers Exteriors es dirigeix ​​a la Comissió d'Afers Exteriors del Parlament Europeu (AFET)

publicat

on

El ministre de Relacions Exteriors Makhdoom Shah Mahmood Qureshi es va dirigir a la Comissió d'Afers Exteriors (AFET) del Parlament Europeu (PE) a invitació del seu eurodiputat David McAllister, el 26 de maig. El ministre d'Afers Exteriors es va unir a la Sra. Zartaj Gul, Ministre d'Estat Canvi climàtic; El Sr. Mian Farrukh Habib, ministre d'Estat d'Informació i Radiodifusió; Malik Ehsan Ullah Tiwana, president de la Comissió Permanent d'Afers Exteriors de l'Assemblea Nacional; Andleeb Abbas, secretària parlamentària d'Afers Exteriors; La senyora Maleeka Bokhari, secretària parlamentària de dret i justícia; Lal Chand Malhi, secretari parlamentari de Drets Humans; Secretari d'Afers Exteriors i alts funcionaris del Ministeri d'Afers Exteriors. Després de la intervenció del ministre d'Afers Exteriors es va fer un intercanvi de punts de vista amb els diputats al Parlament Europeu (eurodiputats) pertanyents a diferents grups polítics.

El ministre d'Afers Exteriors va agrair el president i els membres d'AFET per haver-lo convidat a dirigir-se al prestigiós comitè del Parlament de la UE. Va subratllar la importància dels intercanvis parlamentaris regulars entre el Pakistan i la UE.

En les seves declaracions, el ministre d'Afers Exteriors Qureshi va analitzar diversos aspectes de les relacions Pakistan-UE i els desenvolupaments regionals i internacionals. Va afirmar que el Pla Estratègic de Compromís Pakistan-UE (SEP) havia inaugurat una nova fase de l'associació proporcionant una base sòlida i un marc per a la cooperació multidimensional entre les dues parts.

Ressaltant l'enorme potencial de l'expansió dels llaços entre Pakistan i la UE en diverses esferes, va transmetre la disposició del Pakistan a continuar treballant per obtenir una associació productiva i constructiva.
Subratllant la importància del comerç i la cooperació econòmica, el ministre d'Afers Exteriors Qureshi va subratllar que les instal·lacions GSP Plus de la UE al Pakistan havien estat mútuament beneficioses i van tenir un paper important en el creixement del comerç entre les dues parts. Va reafirmar el compromís del Pakistan cap a la implementació efectiva dels convenis internacionals relacionats amb GSP Plus. També va agrair el suport de la UE al Pakistan en la lluita contra la pandèmia COVID-19.

Expressant la seva decepció per l’adopció d’una resolució del Parlament Europeu sobre les lleis de blasfèmia al Pakistan, el ministre d’Afers Exteriors Qureshi va destacar la importància d’entendre els sentiments especials i la reverència que els musulmans tenen per la personalitat del Sant Profeta (PBUH). La llibertat d’expressió no es podria utilitzar per ferir els sentiments religiosos d’altres persones i s’ha de prohibir universalment la provocació voluntària i la incitació a l’odi i la violència. El ministre d'Afers Exteriors va destacar que la xenofòbia i la islamofòbia augmentaven i el Pakistan i la UE haurien de treballar junts per a la convivència pacífica i l'harmonia interreligiosa i cultural.

El ministre d'Afers Exteriors, Qureshi, va subratllar que la pau i l'estabilitat a l'Afganistan són fonamentals per realitzar la visió del Pakistan sobre la integració econòmica regional. El Pakistan vol veure la fi del conflicte afganès mitjançant un acord polític negociat dirigit i afganès. El Pakistan ha jugat i continua jugant un paper clau en la facilitació del procés de pau afganès. El procés de pau actual és una oportunitat històrica i totes les parts afganeses haurien de treballar de manera constructiva per aconseguir una solució inclusiva, àmplia i completa.

El ministre d'Afers Exteriors, Qureshi, va afirmar que la disputa de Jammu i Caixmir continua sent el principal obstacle en la construcció d'una pau duradora i duradora al sud d'Àsia. En lloc de respondre positivament a les obertures de pau de Pakistan, l'Índia es va traslladar unilateralment i il·legalment a canviar l'estatus de IIOJK, que és un territori disputat reconegut per l'ONU, i va viciar el medi ambient. La responsabilitat corresponia a l’Índia crear un entorn favorable. El Pakistan continua compromès amb la resolució pacífica de la disputa de Jammu i Caixmir d'acord amb les resolucions del Consell de Seguretat de l'ONU i els desitjos del poble caixmir. Destacant la campanya de desinformació de l'Índia contra el Pakistan, tal com va donar a conèixer Disinfolab de la UE, el ministre d'Afers Exteriors va instar la UE a no permetre que els noms de les seves institucions fossin mal utilitzats per tercers països.

El president de l'AFET, eurodiputat David McAllister, va destacar en les seves declaracions la importància de les relacions entre Pakistan i la UE i l'interès del Parlament per enfortir encara més aquesta associació. Va agrair al ministre d'Afers Exteriors el seu intercanvi de opinions detallat amb el comitè AFET.

Membres del comitè AFET i caps de delegacions de relacions amb tercers països i regions van participar a la sessió. El Comitè AFET, de 71 membres, és un dels comitès més destacats i influents del Parlament Europeu. Supervisa i orienta la política exterior i de seguretat comuna de la UE i té un paper important en qüestions relacionades amb els drets humans i les llibertats fonamentals, així com en la finalització dels acords internacionals de la UE.

Pakistan

La conferència va dir a les lleis de blasfèmia pakistaneses "equiparades a la neteja ètnica"

publicat

on

A conference on Pakistan’s controversial blasphemy laws was told that the legislation has been equated to ethnic cleansing. The blasphemy laws, while purporting to protect Islam and the religious sensitivities of the Muslim majority of Pakistan, are "vaguely formulated and arbitrarily enforced by the police and the judiciary". As such they permit, even invite, abuse and the harassment and persecution of minorities in Pakistan, the event at Brussels press club was told.

But, despite such concerns, the European Union is "failing to help” victims and pressure must be put on Pakistan to repeal its laws. The conference on Pakistan’s highly controversial and widely condemned blasphemy laws, took place under the auspices of the Alliance internationale pour la défense des droits et des libertés.

The legal basis of the blasphemy law, the use of the laws to justify ethnic cleansing and the particular effects on females were all discussed. Opening the debate, Paulo Casada, a former MEP, founder and executive director of the South Asia Democratic Forum, said: “This is a very important topic and one we have been dealing with for a long time. People are being accused of blasphemy without any foundation at all. This results from attacks on lawyers and the quite fanatical and absurd atmosphere in the country.

“The EU needs to do more to highlight this issue which has got worse, not better.”

Jürgen Klute, former MEP and a Christian theologian, said: “I think Christianity and Islam have a lot in common: the belief that you have to appear in front of divine judgement at the end of your time so we must strongly argue against these blasphemy laws. How can a human being decide or estimate what a blasphemy is? You have to leave such decisions to your God. We can argue against these laws on human rights grounds and also religious grounds.”

Manel Msalmi, international affairs Advisor of MEPs of the European Peoples’ Party in the European Parliament, said: “The parliament and significantly the commission and council have each condemned persecution in Pakistan.Hundreds have been charged under these laws which seek to limit speech which could be seen as offensive. These laws have always been a problem but the situation has got worse. It is important to note that such laws are being used against religious minorities in states like Pakistan. Such attacks are also common online particularly against journalists. Pakistan has even called for the introduction of such laws in other Muslim countries with a boycott of states where blasphemy happens. This practice goes hand in hand with targeting religious groups. Human rights are being abused in Pakistan.”

Another keynote speaker, Willy Fautré, director, Human Rights Without Frontiers, thanked the organizers for highlighting the issue. He focused be on the case of a Christian couple imprisoned since 2013 on blasphemy charges before being declared innocent by the Supreme Court of Pakistan and released a few months ago. Despite a resolution of the European Parliament in April focusing on their case, no EU country is ready to grant them political asylum.

He said that in the HRWF database of FORB prisoners, “we have documented 47 cases of believers of all faiths in Pakistan who are in jail on the basis of the blasphemy laws.” These include 26 Christians, 15 Sunni Muslims, 5 Ahmadis and 1 Shia Muslim. Fautre added: “There are certainly more.”

Some 16 have been sentenced to death, 16 have been sentenced to life imprisonment, 10 have been in prison for years and are still waiting for trial and in four cases the status of the prisoner is unknown. The case of Asia Bibi who was sentenced to death by hanging in 2010 and was finally acquitted for lack of evidence by the Supreme Court of Pakistan after spending many years on the death row is well known. When she was released, she went into hiding to avoid being killed by extremist groups.

She tried to apply for asylum in France and to other EU member states but to no avail. She was finally welcome in Canada. Fautre said: “I would like here to focus on this point."

On 29 April 2021, the European Parliament adopted a resolution on blasphemy laws in Pakistan, in particular the case of Shagufta Kausar and Shafqat Emmanuel, saying in its very first point:“Whereas Shagufta Kausar and Shafqat Emmanuel, a Christian couple, were imprisoned in 2013 and sentenced to death in 2014 for blasphemy; whereas they have been accused of sending “blasphemous” text messages to a mosque cleric insulting the Prophet Muhammad, using a sim card registered in Shagufta’s name; whereas both the accused have consistently denied all allegations and believe that her National identity card was purposely misused.”

The European Parliament said it “strongly condemns the imprisonment and sentencing of Shagufta Kausar and Shafqat Emmanuel, as well as the continued delay of their appeal hearing; calls on the Pakistani authorities to immediately and unconditionally release them, and to provide them and their lawyer adequate security now and upon release; calls on the Lahore High Court to hold the appeal hearing without delay and to strike down the verdict in accordance with human rights”.

Some 681 MEPs voted in favour of the resolution and only three MEPs opposed it. Fautre added: “The Christian couple was finally released after spending 8 years in prison. They live in hiding for their security.They would now like to find a safe haven in an EU member state but they have not received any proposal from them and their applications for a visa through various European embassies have mostly remained unanswered or have been turned down because they are in hiding for their safety, they have no job and no proof of income. The diplomatic missions have not proposed them an alternative process to get aslum.”

He told the conference: “Up to now, Germany was the only embassy to officially answer Shagufta Kausar and Shafqat Emmanuel but they said they could not be of any assistance. This possibility is narrowly limited to exceptional cases that are of particular exemplary political significance, for example, persons who have been active in human rights or opposition work in a particularly outstanding and long-standing manner and are thus directly exposed to a massive threat to their physical integrity and can sustainably avoid such a threat solely by being admitted to Germany.

“The only way to ask for political asylum would be to illegally cross several borders and arrive in an EU country where they could apply for asylum. They do not envisage such a dangerous solution.

“Again, in this case, EU member states are failing to concretely help persecuted Christians looking for a safe haven and turn a deaf ear to their requests. They are neither proactive nor reactive. Their obstacle race which started in 2013 in Pakistan is far from over.

“General Pervez Musharraf succeeded Zia with the support of the US and its allies. Musharraf not only failed to bring change in the country’s blasphemy laws, he also allowed extremist groups to continue working under new names.”

Seguir llegint

Pakistan

Revolució Fintech a les portes del Pakistan

publicat

on

La línia de plata que va venir amb la pandèmia del coronavirus va ser el ràpid pas cap a la digitalització en diferents sectors de l’economia que anteriorment s’havien avançat a un ritme de tortuga. La inclusió financera de les zones rurals és, en particular, crucial per a un ritme de creixement econòmic més ràpid que el país ha de desenvolupar, i la revolució Fintech ofereix oportunitats per atraure moltes d’aquestes persones que abans no estaven bancàries. informes Global Village Space.

La revolució fintech del Pakistan: sona genial, però enteneu què significa?

En essència, es refereix a la tecnologia que dóna suport als serveis bancaris i financers. D’acord, bé, això és un començament. Però, què hi ha de nou: no sabem que tots els caixers disposen d’ordinadors que aprofiten quan dipositem o traiem diners en efectiu al banc.

En la seva forma més senzilla, pot haver volgut dir que, però, en essència, la tecnologia fint a què ens referim de manera més correcta fa referència a tota la tecnologia que us ajuda a dur a terme les vostres necessitats bancàries generalment sense l’assistència d’una persona. Per tant, podria ser tan senzill com comprovar el vostre saldo o transferir els vostres fons a la vostra aplicació telefònica.

Què significa per als pakistanesos?

Enorme tracte. El setanta-set per cent del país encara està físicament desbancat i no s’inclou financerament per diversos motius, inclosos els quals les sucursals bancàries no poden cobrir totes les parts del país; amb 10 sucursals per cada 100,000 adults, la cobertura bancària del Pakistan és poc profunda en comparació amb la mitjana de 16.38 a Àsia.

Això vol dir que un gran nombre de persones no tenen accés al finançament, i tot el que comporta, inclosos els préstecs agrícoles, els tractors, els préstecs de maquinària, els préstecs per a automòbils, les hipoteques, les assegurances dels agricultors i el desenvolupament de les pimes, es veu obstaculitzat per la manca d'accés al capital, etc.

Això impedeix a les persones participar en activitats econòmiques que podrien canviar les seves vides i, en general, inhibeixen el creixement econòmic. Segons l'Enquesta sobre l'accés a les finances, el país segueix predominantment en efectiu.

Només el 23% de la població adulta del Pakistan té accés a serveis financers formals i, encara menys, només el 16% dels pakistanesos adults tenen un compte bancari. L'esdeveniment del Cigne Negre conegut com COVID-19 va transformar ràpidament països com el Pakistan en el segle XXI digital en el sector financer.

Els bancs que s’estaven avançant i parlaven de carteres digitals, la banca sense sucursals van ser impulsats a accions immediates, ja que animaven els consumidors a “mantenir-se segurs i quedar-se a casa” i a utilitzar els seus serveis bancaris per internet; va actuar com un catalitzador extraordinari per a la digitalització i el comerç electrònic.

El govern de PTI ha llançat una "iniciativa del Pakistan digital" que abasta tots els sectors, inclosos l'agricultura, l'atenció sanitària, l'educació, el comerç, el comerç, els serveis governamentals i els serveis financers.

Els diners enormes que es van gastar en el marc del programa Ehsaas es van enviar com a pagaments digitals i el govern el va utilitzar (pagaments públics (G2P)) com una oportunitat per aconseguir que les poblacions que abans no estaven en bancs entressin al sector financer.

La digitalització del Pakistan va fer una acceleració logarítmica, ja que es van fer necessàries solucions digitals, especialment durant el bloqueig. El Banc Estatal de Pakistan també està impulsant canvis més ràpids amb la disponibilitat de pagaments instantanis a través del seu sistema Raast.

Fintech ha afectat molts camps com la banca, les assegurances, els préstecs, les finances personals, els pagaments elèctrics, els préstecs, el capital risc i la gestió del patrimoni, per citar alguns. Moltes noves startups han començat al camp i han pres front a jugadors consolidats, creant sovint un entorn competitiu que beneficia els consumidors.

Segons MarketScreener, s’espera que el sector financer mundial valgui 26.5 bilions de dòlars el 2022 i la indústria Fintech valgui al voltant de l’1 per cent de la indústria.

Segons un estudi de Goldman Sachs, es va estimar que la indústria fintech mundial podria acabar trencant fins a 4.7 milions de dòlars d’ingressos pels serveis financers de maó i morter. PwC va estimar el 2020 que fins al 28% dels serveis bancaris i de pagament estarien en risc de ser interromputs a causa dels nous models de negoci propiciats per fintech.

Fintech al Pakistan

Segons l'Autoritat de Telecomunicacions del Pakistan, 101 milions de persones fan servir Internet al Pakistan, el 46% té accés a serveis de banda ampla i el 85% de la població pakistanesa té connexions mòbils que representen 183 milions de subscripcions mòbils, una alta penetració en la població.

El Pakistan ofereix immenses oportunitats de negoci en el sector de pagaments per a bancs i altres entitats de tecnologia fintech, incloses les startups i les empreses de telecomunicacions, per aprofitar l’alta penetració mòbil al país oferint serveis financers a través de dispositius mòbils, aplicacions i serveis web.

Es podria utilitzar una cartera electrònica per a diverses transaccions de pagament, com ara rebre pagaments, incloses remeses, salaris i pagar factures juntament amb recàrregues de telèfon. Segons McKinsey Consulting, el cost d’oferir comptes digitals als clients pot ser un 80-90 per cent inferior a l’ús de sucursals físiques.

Els neobancs van arribar al país fa diversos anys un cop els gegants de les telecomunicacions es van adonar que podrien entrar en aquesta indústria i desafiar els bancs tradicionals. Els neobancs són bàsicament bancs basats en Internet que són bancs virtuals que operen exclusivament en línia sense xarxes de sucursals físiques tradicionals ni cap dels costos associats.

Segons un informe del Banc Mundial de 2019, els serveis financers digitals del Pakistan experimentaran un boom que arribarà als 36 milions de dòlars, cosa que contribuirà amb el 7% al PIB si s’introdueix una passarel·la de pagaments al detall en temps real.

Actualment, la banca sense sucursals, fins i tot amb les companyies de telecomunicacions, no ha fet un gran salt; al març de 2021, les transaccions diàries mitjanes es mantenien al voltant de 6,604,143 i el nombre total de transaccions durant el trimestre era de només 594 milions, amb el valor de les transaccions al voltant de Rs. 1.8 bilions.

Qui servirà els no servits?

Segons un informe del Banc Mundial del 2016, 27.5 milions d’adults pakistanesos diuen que la distància a una institució financera és una barrera important per accedir als serveis financers. L’arribada al mercat de proveïdors bancaris sense sucursals ha sumat al voltant de 180,000 agents actius des del 2008 a les 100,000 oficines bancàries existents, però això només ajuda lleugerament a l’escassetat de punts de contacte financers per a la població.

A més, un informe de Karandaz mostra que els bancs encara ofereixen el 80% dels serveis financers existents, mentre que només serveixen el 15% de la població. Cada cop més, en els mercats on existeix aquesta manca de proveïdors de serveis financers, veiem que les empreses emergents entren per proporcionar aquesta necessitat de serveis de pagament més ràpids, eficients i sense costos, especialment entre les petites i mitjanes empreses i les persones sense banc.

Des de la introducció de les regulacions de l’Institut de Diners Electrònics (EMI) per part de l’SBP a l’abril de 2019, diverses empreses amb seu al Pakistan s’han dirigit a l’SBP per obtenir la seva aprovació, incloses Finja, Nayapay, Sadapay i AFT. aprovació del pilot a una aprovació de principi de la SBP.

Més startups de tecnologia fintech i altres empreses es preparen per adquirir llicències EMI per desbloquejar el potencial dels serveis financers digitals. La llicència EMI només permet als fintechs proporcionar als clients un compte amb límits transaccionals diaris i mensuals.

No se'ls permet lliurar cap producte de préstec o estalvi; les empreses que ho desitgin també han d’optar per la banca sense sucursals o sol·licitar una institució financera no bancària (NBFI) a la Securities and Exchange Commission de [1] Pakistan (SECP).

Finja es va convertir recentment en el primer fintech a obtenir les dues llicències reguladores: una llicència EMI sota l’àmbit de la SBP i una llicència de préstec per a una NBFC (empresa financera no bancària) segons la SECP. No tots els fintechs busquen competir amb els bancs.

Finja, per exemple, està creant associacions amb bancs col·laborant amb ells i creant productes de préstec i pagament per atendre un segment que potser no s’havia orientat anteriorment.

Recentment, HBL va invertir 1.15 milions de dòlars a Finja, afirmant que això reinventaria proactivament el banc per convertir-se en una "empresa tecnològica amb llicència bancària". El banc va assenyalar que la inversió a Finja serviria per a dues de les prioritats estratègiques del banc, a saber, fer inversions en inclusió financera digital i en empreses de finançament del desenvolupament relacionades amb l'agricultura i les pimes.

Des d'abril de 2020, Finja ha augmentat la seva cartera de préstecs digitals en un 550%, desemborsant més de 50,000 préstecs digitals a microempreses, petites i mitjanes empreses. No hi ha dubte que el SBP vol assegurar-se que les empreses de tecnologia fintech ajudin en el seu objectiu d’incrementar la inclusió financera a través de nous i sovint innovadors marcs de pagaments digitals.

La normativa de 2019 proporciona un marc clar per a les EMI que volen donar servei al públic i estableixen estàndards i requisits mínims de servei per a aquestes empreses per garantir que els serveis de pagament es prestin als consumidors de manera robusta i rendible i proporcionin una línia de base per a la protecció del client.

Seguir llegint

Afganistan

Imran Khan: el Pakistan està preparat per ser soci de la pau a l'Afganistan, però no acollirem bases nord-americanes

publicat

on

El Pakistan està preparat per ser un soci per a la pau a l'Afganistan amb els Estats Units, però a mesura que es retirin les tropes nord-americanes, evitarem arriscar-nos a un nou conflicte, escriu Imran Khan.

Els nostres països tenen el mateix interès en aquest país amb paciència: un acord polític, estabilitat, desenvolupament econòmic i la negació de qualsevol refugi per als terroristes. Ens oposem a qualsevol presa de possessió militar de l’Afganistan, que conduirà només a dècades de guerra civil, ja que els talibans no poden guanyar tot el país i, tot i això, han d’estar inclosos en qualsevol govern perquè tingui èxit.

En el passat, el Pakistan va cometre un error en triar entre les parts afganeses en guerra, però hem après d’aquesta experiència. No tenim favorits i treballarem amb cap govern que gaudeixi de la confiança del poble afganès. La història demostra que l'Afganistan mai no es pot controlar des de l'exterior.

El nostre país ha patit molt les guerres a l’Afganistan. Més de 70,000 pakistanesos han estat assassinats. Tot i que els Estats Units van proporcionar ajuts de 20 milions de dòlars, les pèrdues per a l’economia pakistanesa han superat els 150 milions de dòlars. El turisme i la inversió es van assecar. Després d'unir-se a l'esforç nord-americà, el Pakistan va ser objectiu de col·laborador, cosa que va provocar terrorisme contra el nostre país des del Pakistan Tehreek-e-Taliban i altres grups. Els atacs amb drons nord-americans, contra els quals vaig advertir, no van guanyar la guerra, però van crear odi als nord-americans i van augmentar les files dels grups terroristes contra els nostres països.

Mentre que Vaig discutir durant anys que no hi havia cap solució militar a l'Afganistan, els Estats Units van pressionar el Pakistan per primera vegada perquè enviés les nostres tropes a les zones tribals semiautonòmiques frontereres amb l'Afganistan, amb la falsa expectativa que posés fi a la insurrecció. No ho va fer, però va desplaçar internament la meitat de la població de les zones tribals, 1 milions de persones només al Waziristan del Nord, amb milers de milions de dòlars causats i destruïts pobles sencers. El dany "col·lateral" a civils en aquesta incursió va provocar atacs suïcides contra l'exèrcit pakistanès, i va matar a molts més soldats que els Estats Units van perdre a l'Afganistan i l'Iraq junts, alhora que van generar encara més terrorisme contra nosaltres. Només a la província de Khyber Pakhtunkhwa, 500 policies pakistanesos van ser assassinats.

Hi ha més de 3 milions d’afganesos refugiats al nostre país: si hi ha més guerra civil, en lloc d’un acord polític, hi haurà molts més refugiats, desestabilitzant i empobrint encara més les zones frontereres de la nostra frontera. La majoria dels talibans pertanyen al grup ètnic paixún - i més de la meitat dels paixtues viuen al nostre costat de la frontera. Fins i tot ara tanquem aquesta frontera històricament oberta gairebé completament.

Si el Pakistan acceptava allotjar bases nord-americanes, des d'on bombardejar l'Afganistan, i es produiria una guerra civil afganesa, el terrorisme tornaria a ser vençut pels terroristes. Simplement no ens ho podem permetre. Ja hem pagat un preu massa elevat. Mentrestant, si els Estats Units, amb la màquina militar més poderosa de la història, no poguessin guanyar la guerra des de l'interior de l'Afganistan després de 20 anys, com ho farien els Estats Units des de les bases del nostre país?

Els interessos del Pakistan i els Estats Units a l'Afganistan són els mateixos. Volem una pau negociada, no una guerra civil. Necessitem estabilitat i la fi del terrorisme dirigit als nostres països. Donem suport a un acord que preserva els guanys en desenvolupament aconseguits a l'Afganistan en les darreres dues dècades. I volem que el desenvolupament econòmic, i l’augment del comerç i la connectivitat a l’Àsia central, elevin la nostra economia. Baixarem tots pel desguàs si es produeix una nova guerra civil.

Per això, hem fet molts esforços diplomàtics reals per portar els talibans a la taula de negociacions, primer amb els nord-americans i després amb el govern afganès. Sabem que si els talibans intenten declarar una victòria militar, comportarà un vessament de sang sense fi. Esperem que el govern afganès també mostri més flexibilitat en les converses i deixi de culpar al Pakistan, ja que estem fent tot el que podem per fer una acció militar.

Per això també vam formar part del recent "Troika ampliada ”declaracions conjuntes, juntament amb Rússia, la Xina i els Estats Units, declarant sense ambigüitats que tots els esforços per imposar un govern per la força a Kabul serien oposats per tots i també privarien l'Afganistan l'accés a l'assistència exterior que necessitaria.

Aquestes declaracions conjuntes marquen la primera vegada que quatre veïns i socis de l'Afganistan parlen amb una sola veu sobre com hauria de ser un acord polític. Això també podria conduir a un nou pacte regional per a la pau i el desenvolupament a la regió, que podria incloure el requisit de compartir informació i treballar amb el govern afganès per combatre les amenaces terroristes emergents. Els veïns de l'Afganistan es comprometrien a no permetre que el seu territori s'utilitzés contra l'Afganistan o qualsevol altre país, i l'Afganistan ho comprometria. El pacte també podria conduir a un compromís per ajudar els afganesos a reconstruir el seu país

Crec que promoure la connectivitat econòmica i el comerç regional és la clau per a una pau i seguretat duradores a l'Afganistan. Una acció militar addicional és inútil. Si compartim aquesta responsabilitat, l’Afganistan, una vegada sinònim de la frase “Bon joc”I les rivalitats regionals, podrien emergir com a model de cooperació regional.

Imran Khan és el primer ministre del Pakistan. Publicat per primera vegada a The Washington Post.

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències