Connecteu-vos amb nosaltres

Comissió Europea

Ajuts estatals: la Comissió aprova la modificació del mapa d'ajudes regionals 2022-2027 per a Romania

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La Comissió Europea ha aprovat, d'acord amb les normes de la UE sobre ajudes estatals, una modificació del mapa de Romania per a la concessió d'ajuts regionals de l'1 de gener de 2022 al 31 de desembre de 2027, en el marc de les directrius revisades d'ajuts regionals.

On 20 2021 desembre, la Comissió va aprovar el mapa d'ajuts regionals 2022-2027 per a Romania. Encès 2 2022 desembre, la Comissió va aprovar el Pla de transició territorial justa de Romania que identifica els territoris elegibles per rebre el suport del Fons de transició només. Els territoris estan situats en regions susceptibles d'ajut en virtut de l'article 107, apartat 3, lletra a) del Tractat de Funcionament de la Unió Europea (les anomenades zones "a"), que permet que les ajudes donin suport a les regions més desfavorides.

Per abordar encara més les disparitats regionals, la modificació del mapa d'ajudes regionals de Romania aprovada avui permet augmentar els imports màxims d'ajuda en aquests territoris. Els imports màxims de l'ajuda augmentaran de la següent manera: (i) del 40% al 50% dels costos d'inversió subvencionables a parts de les regions de Centru i Vest; i (ii) del 60% al 70% dels costos d'inversió subvencionables a parts de les regions de Sud-Est, Sud-Muntenia i Sud-Vest Oltenia.

La versió no confidencial de la decisió d'avui es farà disponible amb el número de cas SA.105733 a Registre d'ajudes estatals sobre la Comissió competència lloc web. Les noves publicacions de decisions sobre ajudes estatals a Internet i al Diari Oficial s'enumeren a la Notícies electròniques setmanals de la competició.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències