Connecteu-vos amb nosaltres

Turquia

Més de 100 membres de l'Església colpejats i arrestats a la frontera turca

COMPARTIR:

publicat

on

KAPIKULE, TURQUIA, 24 de maig, 9:00 GMT]- A més de 100 membres de The Ahmadi Religion of Peace and Light, una minoria religiosa perseguida, que s'han presentat a la frontera turco-bulgaresa per demanar asil aquest matí, acaben de rebutjar l'entrada. violentament colpejat, empès enrere i portat a l'oficina de seguretat pública d'Edirne. Els van disparar, els van amenaçar i es van llençar les seves pertinences.

El grup inclou dones, nens i gent gran. Les 103 persones han estat sotmeses a formes extremes i sistemàtiques de persecució religiosa a tots els països de majoria musulmana a causa de la seva fe. Havien estat colpejats, empresonats, segrestats, humiliats i aterroritzats a països com l'Iran, l'Iraq, Algèria, Egipte, el Marroc, l'Azerbaidjan i Tailàndia.

S'havien reunit a Turquia i anaven camí cap a la frontera turco-búlgara assumir el seu dret humà a sol·licitar asil directament a la policia de fronteres búlgara, d'acord amb l'article 58(4) de la Llei d'asil i refugiats (LAR), que estableix que es pot sol·licitar asil amb una declaració verbal presentada davant del la policia de fronteres.

Això arriba després que tots els intents d'obtenir un visat per motius humanitaris no havien tingut èxit. L'article 18 de la Carta dels Drets Fonamentals de la UE, el Conveni de Ginebra de 1951 sobre l'Estatut dels Refugiats i l'article 14 de la Declaració Universal dels Drets Humans estableixen que els refugiats tenen dret a l'asil i a una avaluació individualitzada completa i justa amb dret a apel·lació. Els membres d'aquesta minoria religiosa han seguit procediments legals per demanar asil segons les lleis de drets humans acordades internacionalment.

A més, el dimarts 23 de maig de 2023 es va enviar una carta oberta de la Xarxa Europea de Monitorització de la Violència Fronterera (BVMN) amb les organitzacions de drets humans signant el seu
aval, demanant la protecció del col·lectiu i el seu dret a demanar asil a la
que es mantingui la frontera, d'acord amb el dret internacional.

Que Turquia respongui d'aquesta manera a aquesta crisi humanitària de refugiats és una ruptura
les lleis de drets humans acordades internacionalment.
Aquesta violació de les lleis de drets humans per part del govern turc és una indignació i un absolut
farsa de la justícia.
L'Ahmadi Religion of Peace and Light és una organització sense ànim de lucre 501c3 amb seu als Estats Units
Estat d'Església.
Exigim que els nostres membres innocents d'aquesta religió registrada se'ls reconegui el seu dret humà a asil i santuari, que siguin tractats com a ciutadans legítims i que siguin alliberats immediatament de la seva detenció.

anunci

Comparteix aquest article:

Tendències