Connecteu-vos amb nosaltres

Ucraïna

L'aigua potable flueix a dues ciutats ucraïneses de Pokrovsk i Mykolaiv

COMPARTIR:

publicat

on

L'equip de Water Mission té aigua potable a dues ciutats ucraïneses, Pokrovsk i Mykolaiv! Water Mission és actualment l'única ONG d'Ucraïna que produeix aigua segura a diverses ciutats del país. Estem liderant una resposta coordinada a Ucraïna amb socis que aborden la necessitat urgent d'accés a l'aigua segura. Molts sistemes municipals d'aigua han estat danyats de manera crítica pel conflicte en curs i ja no funcionen, de manera que aproximadament 6 milions de persones a Ucraïna tenen accés limitat o nul a l'aigua potable.

La gent recorre a qualsevol font d'aigua disponible, com ara rius, rieres i estanys, tots els quals tenen bacteris i poden causar malalties o la mort. La situació és greu i la necessitat d'aigua s'està convertint en un problema cada cop més gran. La captura de pantalla següent és d'una publicació de Twitter (enllaç a la publicació) de la ciutat sud-est de Mykolaiv amb una població de més de 400,000 persones. L'accés a l'aigua segura és una necessitat crítica per a les poblacions desplaçades interns per al consum, la cuina i la neteja, tot contribuint a una bona salut i evitant la propagació de malalties. 

La resposta de Water Mission se centra a proporcionar immediatament accés a l'aigua d'emergència amb els nostres sistemes de tractament d'aigua viva que tracten i purifiquen les fonts d'aigua locals a gran escala. Cada sistema de purificació d'aigua té la capacitat de proporcionar suficient aigua segura per a un màxim de 5,000 persones al dia. Tenim cinc sistemes d'aigua d'emergència més instal·lats a Mykolaiv i estem enviant sistemes addicionals a altres llocs tan aviat com podem. 

Els equips de Water Mission també estan enviant paquets de purificació d'aigua i kits d'higiene des de Polònia a Ucraïna a través de les nostres ONG associades.

Water Mission va ser la primera intervenció quan va esclatar el conflicte, donant servei als refugiats que fugien del conflicte en curs a les fronteres de Polònia, Romania, Moldàvia i Ucraïna. Aquest enfocament continua donant suport i coordinant els esforços amb socis regionals i esglésies locals per satisfer les necessitats físiques i emocionals dels refugiats afectats per aquest conflicte.

Comparteix aquest article:

Tendències