Connecteu-vos amb nosaltres

la indústria siderúrgica de la UE

La UE i els Estats Units acorden iniciar debats sobre un acord global sobre acer i alumini sostenibles i suspendre les disputes comercials d'acer i alumini

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

El president de la Comissió Europea, von der Leyen, i el president dels Estats Units, Biden, van acordar diumenge iniciar les discussions sobre un acord global sobre acer i alumini sostenibles. Això marca una nova fita en la relació transatlàntica i en els esforços UE-EUA per aconseguir la descarbonització de les indústries mundials de l'acer i l'alumini en la lluita contra el canvi climàtic. Els dos presidents també van acordar aturar les disputes bilaterals de l'Organització Mundial del Comerç sobre l'acer i l'alumini. Això es basa en els nostres èxits recents en el reinici de la relació comercial transatlàntica, com ara el llançament del Consell de Comerç i Tecnologia UE-EUA i la suspensió dels aranzels en les disputes Boeing-Airbus.

La fabricació d'acer i alumini és una de les fonts d'emissions de carboni més altes del món. Perquè la producció i el comerç d'acer i alumini siguin sostenibles, hem d'abordar la intensitat de carboni de la indústria, juntament amb els problemes relacionats amb la sobrecapacitat. L'Acord Global intentarà garantir la viabilitat a llarg termini de les nostres indústries, fomentar la producció i el comerç d'acer i alumini de baixa intensitat en carboni i restaurar les condicions orientades al mercat. L'acord estarà obert a la participació de tots els socis amb idees afins. A més, després de l'anunci dels Estats Units que eliminaran els aranzels de la Secció 232 a les exportacions d'acer i alumini de la UE fins als volums comercials anteriors, la Unió Europea prendrà les mesures per suspendre les seves mesures de reequilibri contra els Estats Units.

Les dues parts també han acordat posar en pausa les seves respectives disputes a l'OMC sobre aquesta qüestió. La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, va dir: "L'acord global afegirà una nova eina poderosa en la nostra recerca de la sostenibilitat, aconseguint la neutralitat climàtica i garantint condicions equitatives per a les nostres indústries de l'acer i l'alumini. Desactivar una altra font de tensió en l'associació comercial transatlàntica ajudarà les indústries d'ambdues parts. Aquesta és una fita important per a la nostra agenda renovada i amb visió de futur amb els EUA".

Hi ha més informació disponible a el comunicat de premsa, Q & A full de dades.

anunci

Comparteix aquest article:

Economia

La Comissió continua la seva acció en suport de les condicions de comerç just per a #EUSteelProducers

publicat

on

La Comissió ha imposat drets antidumping provisionals a les bobines i làmines d'acer inoxidable laminades en calent de la Xina, Indonèsia i Taiwan. Els tipus de drets oscil·len entre el 6% i el 18.9% i s’estableixen al nivell del marge de dumping de Taiwan i al nivell del marge de danys, és a dir, el nivell necessari per eliminar els danys econòmics per als productors europeus, en el cas dels exportadors de la Xina i d’Indonèsia. .

Les funcions s’aplicaran durant un període màxim de sis mesos, durant els quals la Comissió continuarà les seves investigacions i decidirà si s’imposa mesures definitives. En paral·lel, la Comissió segueix també la investigació antisubvencions sobre el mateix conjunt de productes.

Les mesures adoptades avui porten el nombre total de mesures de defensa comercial de la UE sobre l'acer fins a 55. La Comissió continua defensant les empreses de la UE contra el comerç i la competència deslleials de l'estranger ajustant els seus procediments - en el límit de les obligacions internacionals de la UE segons la legislació de l'OMC - a les circumstàncies particulars actuals. Podeu trobar més informació sobre les mesures antidumping actuals a la pàgina Diari Oficial de la UE.

Comparteix aquest article:

Seguir llegint

Economia

La Comissió imposa mesures definitives de salvaguarda sobre les importacions de #SteelProducts

publicat

on

La Comissió Europea ha publicat un reglament que imposa mesures de salvaguarda definitives a les importacions de productes siderúrgics. Les mesures van entrar en vigor el 2 de febrer i substituiran les provisionals del juliol de 2018 posades en marxa com a resposta de la Unió Europea a la decisió dels Estats Units d’imposar aranzels als productes siderúrgics, una mesura que provoca una desviació dels fluxos comercials. a la UE.

La investigació de la Comissió va demostrar que les importacions de productes siderúrgics a la UE han anat augmentant considerablement, cosa que amenaça seriosament els fabricants d'acer de la UE. Les mesures de salvaguarda definitives publicades avui s'han dissenyat acuradament per preservar un flux continu d'importacions que garanteixi una competència efectiva en el mercat europeu de l'acer i una elecció suficient per als nombrosos usuaris de l'UE d'acer. També compleixen amb les normes de l'OMC. Les mesures es refereixen a categories de productes d'acer 26 i consisteixen en quotes tarifàries per sobre de les quals s'aplicarà un deure de 25%. Els principals països proveïdors es beneficiaran de quotes individuals basades en les seves pròpies importacions històriques.

Per obtenir més informació, consulteu-lo complet el comunicat de premsa i el text de la regulació.

Comparteix aquest article:

Seguir llegint

EU

#SteelExcessCapacity: el Fòrum Mundial pren mesures importants per afrontar la sobrecapacitat

publicat

on

A la reunió ministerial del Fòrum Mundial sobre la capacitat d’excés d’acer, celebrada a París el 20 de setembre, els països productors d’acer més grans del món van acordar reduir encara més la capacitat allà on sigui necessari, evitar que s’exacerbi la sobrecapacitat en el futur, així com treballar per eliminar les subvencions que causin excés de capacitat.

El vicepresident d'Ocupació, Creixement, Inversions i Competitivitat, Jyrki Katainen, que va copresidir la reunió de París, va dir: "Això envia un missatge clar: no repetirem els costosos errors del passat i haurem d'abordar l'excés de capacitat i les seves causes profundes eviteu les conseqüències socials, econòmiques, comercials i polítiques en el futur. Això protegirà el creixement i l'ocupació en una indústria siderúrgica de la UE eficient i sostenible. Tot i això, queda molta feina per endavant i tots els membres del Fòrum Mundial hauran de continuar implementant els seus compromisos decididament i informeu als líders del G20 ".

La comissària de comerç, Cecilia Malmström, va dir: "El desafiament global de la sobrecapacitat ha tensat les relacions comercials i l'arquitectura comercial mundial fins al seu punt de ruptura. Els avenços en aquest Fòrum en aquest moment tan sensible demostren que la cooperació multilateral no només és possible, sinó que en realitat és la millor una eina per afrontar els reptes mundials. Posar en marxa aquest paquet acordat és una cosa que la Unió Europea seguirà de prop. La nostra plantilla i la nostra indústria depenen que es duguin a terme aquests compromisos ".

El Fòrum Global és un òrgan clau en la lluita contra la sobrecapacitat global persistent al sector siderúrgic. Ja ha produït resultats tangibles, com produir estadístiques fiables i compartides sobre la producció d’acer, la capacitat i l’excés de capacitat entre els principals productors d’acer, i iniciar esforços per reduir la sobrecapacitat allà on sigui més necessària. Els compromisos d'aquesta setmana es basen en els compromisos assumits pel ministre en la seva reunió de 2017 a Berlín.

L’organització finalitzarà la seva avaluació de les subvencions que conduiran a la sobrecapacitat al final de l’any. Davant de la persistència de la sobrecapacitat global, malgrat els esforços recents, el Fòrum identificarà a 2019 altres reduccions a realitzar. Finalment, el Fòrum ha acordat fer un seguiment regular dels increments de la capacitat global per evitar que es torni a produir un cas tan greu de sobrecapacitat en el futur.

Fons

El sector siderúrgic és una indústria vital per a l'economia de la Unió Europea i ocupa una posició central en les cadenes de valor mundials, que ofereixen llocs de treball a centenars de milers de ciutadans europeus.

L’excedent mundial de capacitat siderúrgica va assolir al voltant dels 540 milions de tones mètriques el 2017, una caiguda respecte als màxims del 2016, però encara el segon nivell més alt de la història. Això ha reduït els preus de l'acer a nivells insostenibles en els darrers anys i ha tingut un impacte negatiu en el sector siderúrgic, així com en les indústries i llocs de treball relacionats.

Al març de 2016, la Comissió va emetre una Comunicació presentant una sèrie de mesures per donar suport a la competitivitat de la indústria siderúrgica de la UE.

La Comissió ha actuat, entre d'altres, mitjançant la defensa comercial, imposant drets antidumping i antisubvencions, per protegir la indústria siderúrgica de la UE dels efectes del comerç deslleial. Actualment, la UE té un nombre sense precedents de mesures de defensa comercial dirigides a les importacions injustes de productes siderúrgics, amb un total de 53 mesures antidumping i antisubvencions. La UE també ha activat totes les eines legals i polítiques a la seva disposició per lluitar contra les mesures 232 dels EUA injustificades.

No obstant això, aquests esforços només poden abordar els efectes de la sobrecapacitat mundial sobre el comerç, no les seves causes fonamentals. En aquest sentit, la UE va participar en la creació el desembre del 2016 del Fòrum Mundial sobre la capacitat d’excés d’acer. Reunint 33 economies (tots els membres del G20 més alguns països interessats de l'OCDE), inclou tots els principals productors mundials.

Des de la seva creació, les economies participants han intercanviat dades sobre la capacitat d’acer, les subvencions i altres mesures de suport. Aquest augment de la transparència ha permès als membres del Fòrum Mundial centrar-se en les causes subjacents del problema de la sobrecapacitat de l’acer i acordar mesures concretes per abordar-les, millorant el paper del mercat i canviant l’estructura de la indústria.

Més informació

Paquet de solucions de polítiques de sobrecapacitat del sector siderúrgic al novembre de 2017 Global Forum

Comparteix aquest article:

Seguir llegint
anunci
anunci

Tendències