Connecteu-vos amb nosaltres

Wales

Es llança un nou recurs digital per donar suport a la salut, l’atenció social i la innovació del sector

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Aconseguir la innovació és un nou recurs desenvolupat per Life Sciences Hub Wales per informar i orientar aquells que treballen en la indústria, la salut i la innovació en atenció social. Resumeix la investigació clau, proporciona informació crítica i ofereix noves perspectives dels líders de pensament intersectorials.

Aquest nou recurs digital revisa la riquesa de coneixement disponible sobre innovació en salut i atenció social per dotar a aquells que ho necessiten de la informació més rellevant i important. Life Sciences Hub Wales ha treballat estretament amb col·laboradors que abasten salut, indústria, acadèmia i atenció social.

Molts grups d’interès perceben la innovació com a essencial per catalitzar els canvis a tot el sistema i modificar la diferència entre pacients i persones. Una enquesta recent encarregada per Life Sciences Hub Wales per a Beaufort Research va trobar que el 97% de l'atenció sanitària i social considerava que la innovació era molt important, juntament amb el 91% de la indústria.

anunci

Tot i això, les barreres poden dificultar la innovació, inclosa la manca de llenguatge comú, recursos i compromís entre sectors. Life Sciences Hub Wales ha creat el recurs Achieving Innovation per ajudar a afrontar aquests reptes, identificant solucions i respostes basades en l'evidència per ajudar a navegar per l'ecosistema de la innovació i protegir els nostres sistemes d'assistència sanitària i social.

El recurs s’ha d’actualitzar regularment amb material nou i es llança amb:

Cari-Anne Quinn, CEO de Life Sciences Hub Wales, va dir: "Aquest nou recurs pot jugar un paper clau en ajudar els grups d'interès de totes les procedències a navegar pels ecosistemes de salut i assistència social a Gal·les i més enllà. Els innovadors tenen la clau per a la transformació a gran escala de la salut, l'atenció i el benestar a Gal·les i aquest recurs els ajudarà a aconseguir-ho ".

anunci

Eluned Morgan, ministre de Sanitat i Serveis Socials, va dir: “La innovació juga un paper fonamental per donar suport als nostres sectors de salut i assistència social a Gal·les per oferir noves idees i tecnologies en col·laboració amb la indústria. Dono la benvinguda a Life Sciences Hub Wales, el nou recurs "Aconseguir la innovació" com a eina clau per als innovadors que treballen per superar reptes reals i captar noves oportunitats apassionants. Quan vam establir i finançar Life Science Hub Wales, la innovació era el centre del seu ethos: aquest ethos ha jugat un paper clau en la nostra recuperació i resposta a l’impacte de Covid-19 ”.

El doctor Chris Subbe, consultor de medicina aguda, respiratòria i d'atenció crítica a la Junta de Salut de la Universitat Betsi Cadwaladr i professor clínic sènior a la Universitat de Bangor, va dir: “Estava encantat de contribuir al recurs Achieving Innovation explorant la importància de fer de la innovació un hàbit quotidià.

En aquest moment de pressions excepcionals sobre la nostra capacitat per proporcionar una atenció de qualitat, hem de trobar maneres de desenvolupar talent i idees des d’on vinguin. Aquest nou recurs hauria de capacitar els innovadors multidisciplinaris de la indústria i de l’àmbit sanitari amb la informació, el context i el llenguatge necessaris. "

Darren Hughes, director de la Confederació del NHS de Gal·les, va dir: "Donem la benvinguda al nou recurs Achieving Innovation del Life Sciences Hub Wales, ja que hem vist l'impacte de la innovació i la transformació de serveis en resposta a la pandèmia Covid-19. El recurs dóna suport a una comprensió més profunda de la innovació i complementa el nostre informe de diverses agències elaborat per la Universitat de Swansea, L’informe d’estudi d’innovació i transformació del NHS Wales COVID-19, que parteix d’una àmplia base d’evidències d’experiències del personal de tot el NHS de Gal·les, examinant per què i com van innovar i examinant recomanacions pràctiques per impulsar aquesta agenda.

"En iniciar la recuperació, és imprescindible que aprofitem l'oportunitat de millorar la prestació de serveis, l'eficiència, els resultats dels pacients, el benestar del personal i fomentar una cultura d'aprenentatge i de compartir bones pràctiques a través de les fronteres organitzatives".

El recurs arriba en un moment apassionant per a la innovació a Gal·les, amb el llançament de les acadèmies d’aprenentatge intensiu a principis del 2021. Aquestes primeres acadèmies del món, que ofereixen cursos impartits centrats en la innovació, investigació i assessorament a mida, són les primeres del món. serveis, amb Life Sciences Hub Wales donant suport a socis rellevants.

Si voleu explorar el recurs per aconseguir innovació, visiteu: http://www.lshubwales.com/achieving-innovation

Sobre Life Sciences Hub Wales

Life Sciences Hub Wales té com a objectiu convertir Gal·les en el lloc preferit per a la innovació en salut, atenció i benestar. Ajudem a avançar en la innovació i a crear una col·laboració significativa entre la indústria, la salut, l’atenció social, el govern i les organitzacions de recerca.

Volem ajudar a transformar tant la salut com el benestar econòmic de la nació:

 • accelerar el desenvolupament i l'adopció de solucions innovadores que donin suport a les necessitats sanitàries i d'atenció social de Gal·les, i;
 • col·laborar amb la indústria per avançar en la millora econòmica en el sector de les ciències de la vida i impulsar el creixement empresarial i l'ocupació a Gal·les. 

Ho fem treballant estretament amb companys de salut i assistència social per comprendre els reptes i les pressions que pot afrontar una organització. Un cop identificats, després treballem amb la indústria per ajudar a obtenir i donar suport al desenvolupament de solucions innovadores per respondre a aquests reptes amb agilitat. 

Wales

L’empresa de Cardiff assegura l’interès internacional per una solució innovadora de residus de EPI

publicat

on

Un fabricant gal·lès, que té la missió d’enfrontar-se al creixent problema mundial de residus d’equips de protecció individual (EPI), haurà d’ampliar la seva presència mundial després d’aconseguir les seves primeres ofertes d’exportació a Austràlia i Canadà, escriu Anthea Crowe.

El Grup de Compactació Tèrmica (TCG), amb seu a Cardiff, s’especialitza en la fabricació d’innovadora tecnologia que s’utilitza per reciclar EPI de plàstic d’un sol ús d’un sol ús, inclosos embolcalls quirúrgics, cortines i màscares facials de qualitat mèdica. La companyia va ser una de les primeres del món a desenvolupar la nova tecnologia i ha vist augmentar l’interès per les seves solucions de reciclatge a la llum de la pandèmia.

A principis d’aquest any, va donar a conèixer el dispositiu patentat ‘Sterimelt’, que compacta tèrmicament el polipropilè a 350 ° C i el reenginya perquè es pugui utilitzar per fabricar nous productes de plàstic. Després de l’èxit inicial al Regne Unit, amb el llançament del dispositiu a fideïcomisos hospitalaris d’Inglaterra i Gal·les, TCG està mirant ara expandir-se als mercats internacionals.

anunci

L’empresa acaba de signar acords per exportar Sterimelt a les principals empreses del sector a Austràlia i Canadà, acordant contractes per subministrar més de 100 dispositius a la firma australiana de gestió de residus, 180 Waste Group, així com a Reciclatge alternatiu amb seu a Vancouver i Extracció avançada Systems, ubicat a l’illa del Príncep Eduard. Les empreses, que són els primers clients de TCG fora del Regne Unit, distribuiran el producte als sectors de salut i assistència social de les dues regions.

La investigació calcula que, des de l'inici del brot COVID-19 que va començar l'any passat, s'utilitzen més de 129 mil milions de màscares facials a tot el món cada mes, la majoria de les quals són de plàstic d'un sol ús, cosa que provoca una quantitat important de residus abocador.

TCG confia que el seu dispositiu pugui ajudar a afrontar aquest problema global i jugar un paper clau en ajudar els països de tot el món a reduir els seus residus d’EPI.

anunci

Després de les seves operacions inicials a Austràlia i Canadà, la companyia està buscant ampliar encara més la seva base de clients internacionals, amb plans per entrar també a l’Àfrica i desenvolupar els seus mercats europeus.

Mathew Rapson, director gerent de Thermal Compaction Group, va dir: “Els residus d’EPP són un problema global i garantir aquestes noves associacions internacionals és el primer pas per assolir el nostre objectiu de prevenir que el màxim de plàstic possible acabi en incineració, abocador o els nostres oceans i rius. L’EPI és, per descomptat, una part essencial de la protecció de les persones durant la pandèmia, però és essencial que aquests productes s’utilitzin de manera sostenible.

“Com a innovador i fabricant, estem treballant contínuament en nous desenvolupaments i formes de proporcionar solucions al problema mundial de residus que ens enfrontem actualment. L’exportació dels nostres equips augmentarà exponencialment la recuperació de plàstics d’un sol ús a tot el món i, per tant, ajudarà el planeta, alhora que donarà suport a l’adopció de solucions de ‘recuperació de recursos’ per al món ”.

En comentar l’èxit i la innovació mundials de TCG, Cari-Anne Quinn, CEO de Life Sciences Hub Wales, va dir: “La tecnologia creada per TCG és innovadora i estem orgullosos de compartir un altre exemple de la brillant innovació i dedicació que estem veient des de la indústria de les ciències de la vida a Gal·les.

"La resposta global i l'adopció d'aquesta tecnologia feta a Gal·les és increïble i esperem que TCG continuï creixent i innovant noves solucions per combatre els residus massius generats per la pandèmia i afrontar la crisi ambiental en curs".

El ministre d'Economia de Gal·les, Vaughan Gething, va dir: "Com a govern, volem construir una economia més forta i més ecològica aquí a Gal·les. Al nostre ambiciós programa quinquennal per al govern, ens centrem clarament en la sostenibilitat i el desenvolupament de les indústries del futur. Per tant, és fantàstic veure com una empresa gal·lesa com TCG comença a exportar els seus equips de reciclatge, cosa que podria ajudar a resoldre un problema de residus mundial real i creixent derivat de la pandèmia ".

Sobre Life Sciences Hub Wales

Life Sciences Hub Wales té com a objectiu convertir Gal·les en el lloc preferit per a la innovació en salut, atenció i benestar. Ajudem a avançar en la innovació i a crear una col·laboració significativa entre la indústria, la salut, l’atenció social, el govern i les organitzacions de recerca.

Volem ajudar a transformar tant la salut com el benestar econòmic de la nació:

 • Accelerar el desenvolupament i l'adopció de solucions innovadores que donin suport a les necessitats de salut i atenció social de Gal·les, i;
 • col·laborar amb la indústria per avançar en la millora econòmica en el sector de les ciències de la vida i impulsar el creixement empresarial i l'ocupació a Gal·les. 

Ho fem treballant estretament amb companys de salut i assistència social per comprendre els reptes i les pressions que pot afrontar una organització. Un cop identificats, després treballem amb la indústria per ajudar a obtenir i donar suport al desenvolupament de solucions innovadores per respondre a aquests reptes amb agilitat. 

El nostre equip ofereix assessorament, senyalització i suport a mida per accelerar tots els viatges d’innovació, ja sigui donant suport a un metge amb una idea brillant o a una organització multinacional de ciències de la vida.

Life Sciences Hub Wales ajuda a catalitzar el canvi a tot el sistema convocant i orquestrant un ecosistema d’innovació intersectorial. Aquestes connexions ens permeten crear valuoses oportunitats de connexió i de treball en xarxa.

Per obtenir més informació, feu clic aquí.

Seguir llegint

economia digital

Es llança un nou recurs digital per donar suport a la salut, l’atenció social i la innovació del sector

publicat

on

Aconseguir la innovació és un nou recurs desenvolupat per Life Sciences Hub Wales per informar i orientar aquells que treballen en la indústria, la salut i la innovació en atenció social. Resumeix la investigació clau, proporciona informació crítica i ofereix noves perspectives dels líders de pensament intersectorials.

Aquest nou recurs digital revisa la riquesa de coneixement disponible sobre innovació en salut i atenció social per dotar a aquells que ho necessiten de la informació més rellevant i important. Life Sciences Hub Wales ha treballat estretament amb col·laboradors que abasten salut, indústria, acadèmia i atenció social.

Molts grups d’interès perceben la innovació com a essencial per catalitzar els canvis a tot el sistema i modificar la diferència entre pacients i persones. Una enquesta recent encarregada per Life Sciences Hub Wales per a Beaufort Research va trobar que el 97% de l'atenció sanitària i social considerava que la innovació era molt important, juntament amb el 91% de la indústria.

anunci

Tot i això, les barreres poden dificultar la innovació, inclosa la manca de llenguatge comú, recursos i compromís entre sectors. Life Sciences Hub Wales ha creat el recurs Achieving Innovation per ajudar a afrontar aquests reptes, identificant solucions i respostes basades en l'evidència per ajudar a navegar per l'ecosistema de la innovació i protegir els nostres sistemes d'assistència sanitària i social.

El recurs s’ha d’actualitzar regularment amb material nou i es llança amb:

Cari-Anne Quinn, CEO de Life Sciences Hub Wales, va dir: "Aquest nou recurs pot jugar un paper clau en ajudar els grups d'interès de totes les procedències a navegar pels ecosistemes de salut i assistència social a Gal·les i més enllà. Els innovadors tenen la clau per a la transformació a gran escala de la salut, l'atenció i el benestar a Gal·les i aquest recurs els ajudarà a aconseguir-ho ".

anunci

Eluned Morgan, ministre de Sanitat i Serveis Socials, va dir: “La innovació juga un paper fonamental per donar suport als nostres sectors de salut i assistència social a Gal·les per oferir noves idees i tecnologies en col·laboració amb la indústria. Dono la benvinguda a Life Sciences Hub Wales, el nou recurs "Aconseguir innovació" com a eina clau per als innovadors que treballen per superar reptes reals i captar noves oportunitats apassionants. Quan vam establir i finançar Life Science Hub Wales, la innovació era el centre del seu ethos; aquest ethos ha jugat un paper clau en la nostra recuperació i resposta a l’impacte de COVID-19 ”.

El doctor Chris Subbe, consultor de medicina aguda, respiratòria i d'atenció crítica a la Junta de Salut de la Universitat Betsi Cadwaladr i professor clínic sènior a la Universitat de Bangor, va dir: “Estava encantat de contribuir al recurs Achieving Innovation explorant la importància de fer de la innovació un hàbit quotidià.

En aquest moment de pressions excepcionals sobre la nostra capacitat per proporcionar una atenció de qualitat, hem de trobar maneres de desenvolupar talent i idees des d’on vinguin. Aquest nou recurs hauria de capacitar els innovadors multidisciplinaris de la indústria i de l’àmbit sanitari amb la informació, el context i el llenguatge necessaris. "

Darren Hughes, director de la Confederació del NHS de Gal·les, va dir: "Donem la benvinguda al nou recurs Achieving Innovation del Life Sciences Hub Wales, ja que hem vist l'impacte de la innovació i la transformació de serveis en resposta a la pandèmia Covid-19. El recurs dóna suport a una comprensió més profunda de la innovació i complementa el nostre informe de diverses agències elaborat per la Universitat de Swansea, L’informe d’estudi d’innovació i transformació del NHS Wales COVID-19, que parteix d’una àmplia base d’evidències d’experiències del personal de tot el NHS de Gal·les, examinant per què i com van innovar i examinant recomanacions pràctiques per impulsar aquesta agenda.

"En iniciar la recuperació, és imprescindible aprofitar l'oportunitat de millorar la prestació del servei, l'eficiència, els resultats dels pacients, el benestar del personal i fomentar una cultura d'aprenentatge i compartir bones pràctiques a través de les fronteres organitzatives".

El recurs arriba en un moment apassionant per a la innovació a Gal·les, amb el llançament de les acadèmies d’aprenentatge intensiu a principis del 2021. Aquestes primeres acadèmies del món, que ofereixen cursos impartits centrats en la innovació, investigació i assessorament a mida, són les primeres del món. serveis, amb Life Sciences Hub Wales donant suport a socis rellevants.

Si voleu explorar el recurs Achieving Innovation, clica aquí

Sobre Life Sciences Hub Wales

Life Sciences Hub Wales té com a objectiu convertir Gal·les en el lloc preferit per a la innovació en salut, atenció i benestar. Ajudem a avançar en la innovació i a crear una col·laboració significativa entre la indústria, la salut, l’atenció social, el govern i les organitzacions de recerca.

Volem ajudar a transformar tant la salut com el benestar econòmic de la nació:

 • Accelerar el desenvolupament i l'adopció de solucions innovadores que donin suport a les necessitats de salut i atenció social de Gal·les, i;
 • col·laborar amb la indústria per avançar en la millora econòmica en el sector de les ciències de la vida i impulsar el creixement empresarial i l'ocupació a Gal·les.

Ho fem treballant estretament amb companys de salut i assistència social per entendre els reptes i les pressions que pot afrontar una organització. Un cop identificats, després treballem amb la indústria per ajudar a obtenir i donar suport al desenvolupament de solucions innovadores per respondre amb agilitat a aquests reptes.

El nostre equip ofereix assessorament, senyalització i suport a mida per accelerar tots els viatges d’innovació, ja sigui donant suport a un metge amb una idea brillant o a una organització multinacional de ciències de la vida.

Life Sciences Hub Wales ajuda a catalitzar el canvi a tot el sistema convocant i orquestrant un ecosistema d’innovació intersectorial. Aquestes connexions ens permeten crear valuoses oportunitats de connexió i de treball en xarxa.

Per obtenir més informació, feu clic aquí.

Sobre el recurs per assolir la innovació

El recurs es llança amb:

 • Vuit idees per aconseguir la innovació- article que recopila idees i temes clau de tot el recurs.
 • directori resumint el suport i les organitzacions disponibles a Gal·les.
 • A revisió narrativa d’evidències d’innovació i literatura.
 • A revisió de la política de l'enfocament del govern gal·lès sobre la innovació.
 • blocs escrit per líders de tota la salut, indústria i atenció social centrats en la innovació.
 • Podcasts on els líders de pensament debaten sobre els reptes i les oportunitats de la innovació.

Referència de l'enquesta:

"Una enquesta recent encarregada per Life Sciences Hub Wales per a Beaufort Research va trobar que el 97% de l'atenció sanitària i social considerava que la innovació era molt important, juntament amb el 91% de la indústria ".

Beaufort Research va rebre l’encàrrec de Life Sciences Hub Wales de realitzar una enquesta anònima sobre les percepcions intersectorials de les parts interessades al voltant de l’organització i del sector més ampli de les ciències de la vida a principis de 2021. Això es va emprendre per ajudar a informar la futura direcció estratègica de Life Sciences Hub Wales.

Seguir llegint

Negocis

L’empresa internacional de seguretat Bollé anuncia la col·laboració amb el fabricant gal·lès per impulsar el subministrament internacional d’equips de protecció per a ulleres

publicat

on

La producció d’una nova gamma d’ulleres de seguretat per a un dels noms més importants del món en la indústria, Bollé, ha començat en un lloc a Gal·les. Bollé Safety, especialista en el desenvolupament d’ulleres d'equips de protecció individual (EPI), ha anunciat una associació amb l'empresa gal·lesa RotoMedical, que forma part del grup Rototherm, que s'ha convertit en el fabricant exclusiu de la companyia francesa del Regne Unit d'ulleres EPI per a la indústria de la salut.

Es preveu que es produeixin més de tres milions d'articles EPI al mes a la base de fabricació de RotoMedical a Port Talbot, al sud de Gal·les, després del llançament de la producció a principis de juny. L’associació, que ha estat elogiada per Life Sciences Hub Wales, permetrà veure productes distribuïts pel Regne Unit i Irlanda, a més d’exportar-se a mercats sanitaris a tot el món, amb regions clau com Europa, Austràlia i Amèrica del Nord.

L’expansió de RotoMedical al sector de les ciències de la vida ha estat recolzada per Life Sciences Hub Wales, que ha treballat per proporcionar a l’empresa accés a contactes, experiència i assessorament per ajudar-lo en l’expansió.

anunci

Abans del llançament de la producció, representants sèniors de Bollé, que té la seu central europea a Lió, van visitar la base de fabricació de RotoMedical a les valls gal·leses per fer controls finals del producte i confirmar les certificacions.

El vicepresident de vendes de Bollé Safety, Ian Walbeoff, va dir: “A Bollé Safety, la nostra missió sempre ha estat protegir la vista dels professionals sanitaris de tot el món, fins i tot en els entorns més difícils, garantint que puguin treballar amb seguretat a la primera línia. Al centre de la nostra marca hi ha un desig genuí d’innovar i utilitzar contínuament la millor tecnologia disponible per crear productes de la màxima qualitat, i la nostra associació amb RotoMedical tindrà un paper clau per aconseguir-ho.

"La combinació dels llegats i experiència de les nostres empreses ens permetrà dissenyar, fabricar i muntar de forma col·laborativa productes que posin la innovació al capdavant i estableixin un nou estàndard mundial de la indústria pel que fa al rendiment, l'excel·lència i la sostenibilitat".

anunci

Rototherm Group, una empresa que es remunta a la dècada de 1880, està especialitzada en la producció d’instruments de mesura industrials. Durant la pandèmia, l'empresa va pivotar per produir també màscares mèdiques i protectors facials de protecció per als treballadors de la salut i la cura de la marca RotoMedical.

Des de l'arribada de la pandèmia al Regne Unit, el fabricant de Port Talbot ha augmentat la capacitat de producció de viseres plàstiques de 1,000 per dia a 250,000 per setmana. Aquest ràpid èxit ha catalitzat una nova expansió en el sector de les ciències de la vida, ja que RotoMedical ha avançat cap a la producció de màscares facials tipus IIR certificades BSI, de qualitat quirúrgica i dissenyades per a l’ús de professionals sanitaris.

El director de desenvolupament empresarial del grup Rototherm, Tarkan Conger, va dir: "La nostra ambició sempre ha estat continuar expandint i desenvolupant el negoci i, al seu torn, crear més llocs de treball per a l'economia local. L’associació amb Bollé ens permetrà basar-nos en la nostra experiència i innovació industrial a mesura que ens incorporem al sector de les ciències de la vida, ampliant-nos cap a noves capacitats de fabricació i mercats ”.

Després del contracte de subministrament amb Bollé, la companyia va afegir ulleres de seguretat al seu mandat, per al qual ha creat una línia de producció automatitzada dedicada. Els protectors facials Bollé seran fabricats per RotoMedical, la divisió d’equips mèdics i de protecció de Rototherm, amb matèries primeres d’origen local.

Oliver Conger, director gerent del grup Rototherm, va dir: “Estem orgullosos de ser una pime a Gal·les, i l’objectiu és continuar aconseguint col·laboracions amb altres empreses gal·leses i internacionals. Amb l’ajut de Life Sciences Hub Wales, hem estat capaços d’establir vincles a tota la indústria gal·lesa i ens comprometem a fer créixer la nostra presència mundial. Hem invertit tot el que tenim en l’economia local i en el negoci, que continuarà a mesura que ens expandim internacionalment ”.

El vicepresident de vendes de Bollé Safety, Ian Walbeoff, va afegir: “Aquesta associació marca el començament d’un nou i emocionant capítol per a Bollé Safety a Gal·les i el Regne Unit, ja que continuem creixent la nostra presència al país i invertint en comunitats locals. Ens ajudarà a millorar les nostres capacitats desenvolupant productes amb la sostenibilitat fonamental, ja que treballarem amb materials d’origen local, presumint amb orgull del segell d’excel·lència "Made in Britain".

"Les capacitats de Rototherm són el testimoni de la força de treball fabricant altament qualificada disponible aquí a Gal·les, i esperem poder jugar un paper per impulsar encara més l'excel·lència de fabricació de la regió".

En parlar de la nova associació entre Rototherm i Bollé Safety, Cari-Anne Quinn, CEO de Life Sciences Hub Wales, va dir: “Life Sciences Hub Wales està orgullós de donar suport al viatge de Rototherm cap al sector de les ciències de la vida i donar la benvinguda a les connexions internacionals en expansió. Els felicitem per la feina feta per donar suport al Regne Unit en un moment de gran necessitat i en aconseguir aquest contracte, Bollé farà que aquests èxits continuïn ".

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències