Connecteu-vos amb nosaltres

Pel · lícula

Més de 27 pel·lícules diferents emeses pels canals de televisió de la Unió Europea el 000

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

L'Observatori Europeu de l'Audiovisual acaba de publicar un nou informe sobre les obres audiovisuals emeses a les cadenes de televisió europees. 

Foto: Jakob Owens on Unsplash

Antecedents d'aquest informe
Aquest nou informe: “Works on television in Europe 2023 edition” acaba de ser publicat per l'Observatori Europeu de l'Audiovisual, part del Consell d'Europa a Estrasburg. Aquest informe ofereix una anàlisi de l'oferta de pel·lícules i continguts televisius l'any 2022 aportada per una mostra de 1331 canals de televisió europeus i també ofereix una visió de les evolucions entre 2018 i 2022.

Resultats clau
Més de 88 000 obres a la UE i més de 155 000 a tota Europa es van emetre almenys una vegada (obres considerades: pel·lícules i obres fetes per a televisió, sense incloure esports, notícies, jocs, tertúlies, reality shows, música, educació, religió Per a sèries de televisió: 1 temporada=1 obra). La xifra inclou més de 27 i més de 000 pel·lícules europees a la UE i a Europa, respectivament. De mitjana, en un país determinat es van emetre unes 32 pel·lícules europees i 000 temporades de programes de televisió europeus.

Les obres europees van representar el 43% de les obres emeses a la UE el 2022, gairebé a l'igual que les obres dels EUA (46%). Entre les obres europees, les obres de la UE27 van representar el 70% i altres obres europees el 30%. Les xifres eren similars quan es consideren no només els països de la UE sinó l'Europa en general.

(Aquest informe no pretén mesurar les quotes previstes a la directiva AVMS. En particular, aquest informe se centra en les primeres emissions i no totes les emissions d'un determinat canal de televisió; utilitza, com a indicador principal, el nombre de pel·lícules o programes de televisió de temporades i no la durada; tracta de gèneres de programació que no estan alineats amb les definicions legals de "obres", almenys en alguns països).

Una proporció més alta d'obres europees per a programes de televisió: ja sigui a la UE o a Europa en general, la proporció d'obres europees era més alta per als programes de televisió (mesurada en nombre de temporades) que per a les pel·lícules.

anunci

Una proporció més gran d'obres europees per a pel·lícules documentals: aproximadament dos terços de les pel·lícules documentals emeses eren europees, enfront d'un 40% per a totes les pel·lícules.

Més obres europees no nacionals que obres nacionals: a la UE, les obres nacionals de la UE27 van representar el 36% de les obres europees, les obres no nacionals de la UE27 el 34% i altres països europeus no membres de la UE el 30%.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències