Connecteu-vos amb nosaltres

Drets humans

"Sneaking Cults" - Projecció d'un documental premiat celebrada amb èxit a Brussel·les

COMPARTIR:

publicat

on

El passat 15 de juny es va celebrar amb èxit al Club de Premsa de Brussel·les la projecció del premiat documental "The Bitter Winter of Belief: Sneaking Cults". Aquest esdeveniment va ser iniciat i organitzat per FAE-FAE, la Federació per a les Comunitats Asiàtiques a Europa. Més de 20 persones van assistir a la projecció entre personalitats religioses d'Europa, els Estats Units i Àsia, representants d'organitzacions antisectes, representants d'associacions de drets humans i periodistes dels mitjans de comunicació.


"The Bitter Winter of Belief: Sneaking Cults", és un documental sobre cultes que han aprofitat al màxim la llibertat dels mitjans per difondre els seus ensenyaments i teories de conspiració amb l'explosió de les fonts de mitjans en línia, incloses les xarxes socials.


Bitter Winter és una revista i un mitjà en línia en diversos idiomes que recolza cultes i una agenda d'extrema dreta en el seu nucli. Tot i que Bitter Winter afirma estar dedicat a promoure la llibertat de creences, les religions emergents i el pluralisme religiós, els lectors educats s'adonaran ràpidament que la revista i el seu lloc web associat no tenen gaires discussions en profunditat sobre els aspectes positius de la religió i contenen molts continguts. informació negativa que defensa organitzacions que han estat catalogades com a cultes a molts països.

L'Església del Déu Totpoderós és un "culte" que per a la majoria va aparèixer per primera vegada als mitjans de comunicació a causa de la seva influència tentacular en el govern japonès i el seu vincle directe amb l'assassinat del difunt primer ministre japonès Shizo Abe.


La Sra Natalia Bashirian, directora del documental, va viure un temps a Corea del Sud i va presenciar en primera persona la persecució i l'abús d'un dels seus amics per part de l'Església de Déu Totpoderós. Va sentir que era necessari revelar el veritable rostre de l'Església de Déu Totpoderós per denunciar-los i salvar les víctimes potencials de caure en el parany de cultes nocius.

El senyor Aerts, president de la FAE-FAE, combinat amb els diferents tractes injustos rebuts per la FAE-FAE durant l'epidèmia, va tornar a emetre un avís terrible a la nostra societat a través de la història interior revelada en aquesta pel·lícula. Bitter Winter continua informant d'informació errònia i falsa, tendeix a crear conflictes i debats falsos, desviar l'atenció i crear confusió.

Després de la projecció, els convidats van ser convidats a participar en un debat.

Delcour, un periodista belga independent, va dir: "Aquest documental té una gran visió i un ritme ràpid amb una perspectiva exclusivament femenina. Espero que més gent conegui el mode de funcionament que els cultes exploten entre bastidors. És important que prestem atenció al fet que els cultes poden amagar en racons amagats al nostre voltant que no són fàcils de detectar".

La responsable del partit francès Reconquete al Benelux, la senyora Girard, va dir a la reunió: "Tal pretensió de llibertat de creença que s'amaga darrere dels anomenats mitjans de comunicació està motivada en realitat per motius ocults! Hauríem d'agafar el gran pal de les armes legals del nostre arsenal i lluitar durament contra els creadors d'aquestes notícies falses i restaurar la pau social".

L'escriptor independent Sr. Lacroix va dir: "Una organització de culte com Déu Totpoderós no hauria de ser protegida a Europa. Hauríem d'utilitzar el poder civil i demanar als governs de tots els països membres que mantinguin els ulls oberts per exposar clarament la seva naturalesa de culte i eliminar organitzacions com Bitter Winter que estiren els fils darrere de l'escena! No podem donar als cultes del mal l'oportunitat i la impunitat de fer mal a les persones i pertorbar la societat".

El senyor Duran, periodista independent, va expressar: "Estic molt agraït a l'organitzador per convidar-me a mi i als meus companys dels cercles mediàtics a parar atenció a l'origen d'aquest tipus de notícies falses. Encara hi ha tants cultes desconeguts i organitzacions hipòcrites al món. Hem d'unir-nos i tractar-los junts!"


En el resum, el Sr. Aerts va presentar el doctor Hassan, descrit com "un dels principals experts del món en control mental, cultes i organitzacions destructives similars". El professor Hassan s'ha compromès a entendre els principis de funcionament dels processos de pensament i les tècniques d'influència social sistèmica utilitzades pels cultes i ha escrit diversos llibres sobre cultes nocius.

Utilitzant el model BITE i les directrius del govern belga per identificar cultes nocius, el Sr. Aerts va demostrar amb el Sr. Delcourt que la majoria de les "organitzacions religioses" defensades per Bitter Winter no són altres que cultes destructius i nocius.

En les seves paraules de cloenda, el Sr. Aerts també va apel·lar: “No cometis l'error de pensar que només els passa a altres persones. És vital protegir-se a tu mateix, als teus éssers estimats i a la gent d'arreu del món dels efectes nocius d'una influència indeguda. És hora que ens unim per donar suport a les persones d'arreu del món que són perseguides per sectes i enganyades per la desinformació".

anunci

Comparteix aquest article:

Tendències