Paul Nicholls aposta per un triomf de la Copa d'Or amb rècord

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

L'entrenador del campió britànic Paul Nicholls participa al Cheltenham Festival d'enguany per guanyar la cursa més gran de la setmana, la Cheltenham Gold Cup, per cinquena vegada amb un rècord de partits.

Nicholls és considerat un dels entrenadors de curses de cavalls de National Hunt amb més èxit de la història. Va guanyar el concurs Blue Riband els anys 1999, 2007, 2008 i 2009. Si Bravemansgame guanya aquest any, igualarà el rècord establert per Pat Taaffe.

El subcampionat de l'any passat torna a enfrontar-se a Galopin Des Champs

Bravemansgame és 16/1 en el apostant pel festival de Cheltenham per la Copa d'Or. El cavall de nou anys va acabar just darrere de Galopin Des Champs a la renovació de la cursa el 2023, una excel·lent carrera de l'antic guanyador del Rei George VI Chase.

El vigent campió és un dels líders Consells de Cheltenham aquest any, per la qual cosa Bravemansgame necessitarà una gran actuació per revertir la forma amb el cavall irlandès al concurs del dia quatre. El corredor de Willie Mullins entra a la cursa després d'una victòria a la Copa d'Or d'Irlanda poques setmanes abans.

Nicholls ho sap tot sobre preparar un cavall per a la Copa d'Or. Ha dirigit Bravemansgame tres vegades aquesta temporada, amb la seva darrera aparició a la Rei Jordi VI Chase on va quedar segon darrere d'Hewick. L'entrenador de Ditcheat li ha donat una mica de temps des d'aleshores per assegurar-se que estigui el més fresc possible per a la seva tasca al Festival de Cheltenham.

Henderson per darrere de Nicholls a la classificació del campionat d'entrenadors

La cursa de la temporada 2023/24 Campionat d'entrenadors està demostrant estar a prop aquesta temporada amb Nicholls, Dan Skelton i Nicky Henderson amb una excel·lent possibilitat d'acabar al capdavant de la classificació al final de la campanya.

Henderson ocupa el tercer lloc al Festival de Cheltenham, i la victòria a la cursa de llarga durada l'ajudarà a reduir la diferència amb els seus rivals. L'antic entrenador de campions muntarà Shishkin en el seu primer intent al concurs del dia quatre.

Shishkin va guanyar la Denman Chase de grau segon en la seva última carrera abans de la seva aparició a la Cheltenham Gold Cup. L'antic guanyador del Trofeu Arkle Challenge va acabar segon a la persecució de Ryanair a la reunió de fa 12 mesos.

Un repte fort d'Irlanda

Quina cursa! 👏 Una renovació emocionant del Grau 1 John Durkan Memorial Punchestown Chase mentre Fastorslow confirma la forma amb Galopin Des Champs, amb el nen de set anys anotant molt poc d'Apreciate It sota la direcció de JJ Slevin per a l'entrenador Martin Brassil 🏆 pic.twitter.com/ zOrSilqtDS — Punchestown (@punchestownrace) 1728785772310933580 de novembre de 5

Mullins no és l'únic entrenador d'Irlanda que té un corredor a la Cheltenham Gold Cup d'enguany. Fastorslow representarà Martin Brassil. El cavall irlandès ha tingut 12 mesos excel·lents, ja que va guanyar la Punchestown Gold Cup i John Durkan Chase el 2023.

Fastorslow va ser segon a la Copa d'or d'Irlanda 2024 al Dublin Racing Festival el mes passat. Va tornar a casa poc més de quatre llargs per darrere de Galopin Des Champs en aquell prestigiós concurs a Irlanda.

Gerri Colombe és un altre dels principals candidats d'Irlanda que aquest any prova la seva primera prova de la Cheltenham Gold Cup. Va tenir una excel·lent campanya de novells la temporada passada, però es va haver de conformar amb el segon lloc a la Brown Advisory Novices' Chase. Les seves connexions estaran esperant que acabin al recinte dels guanyadors aquesta vegada a la reunió.

La Cheltenham Gold Cup 2024 tindrà lloc el divendres 15 de març a les 15:30 (GMT).